Teşekkürler Kaptan.
-
Hocam bende teşekkür ederim güzel düşüncen için, yıllardır iyi kötü birbirimizi tanıyoruz ,tbt de güzel dostluklarda kurduk dostluklarda bitirdik ama herşeyden önemlisi güven...
@nereodi hocam bende data yok ben ilim irfan yolundayım:))
@dj_alper hocam hergece uyanmamak için yatıyorum ama nafile
@garga bende teşekkür edeyim
Güzel düşünceleri olan herkese teşekkürler
KaptaN tarafından 04/Eki/23 15:44 tarihinde düzenlenmiştir -
Teşekkürler Kaptan seneler önce beleş kahve ısmarladın o gün bugüdür ne aradın ne sordun minnettarım sana.
-
cuneyd bunu yazdı
Teşekkürler kaptan :D
Konu ile alakasız güncel kullandığınız ve memnun olduğunuz ip tv olarak ne var? :)
Karizma59'dan kullanan arkadaşlar memnun. Ben bu sene buradan farklı birinden aldım ben de şimdilik memnunum. Geçen haftalarda biraz donma falan oldu ama bu hafta sorunsuz izledim. Karizma59'un fiyat benimkinden bir tık yüksekti ama yayın kalitesi de arkadaşın söylediğine göre daha iyiymiş.
-
DJ_Alper bunu yazdısLeymN bunu yazdı
Lan öldü sandım bi an ahahah
la ölürmü o hiç
her gece 3 kirmizi tuborgu var
yakindir
-
-
Heykelini diksek tassagina beton yetmez. :)
-
-
@MhmdAlmz sonrasında wassapran bi kaç defa daha görüştük sanki ,halen istanbuyldaysan yine ısmarlarım hocam
@tosun şeyhin elini öpmüş mümin mürid :D
@kaygusuz dur haırlatma birilerinde ses kayıtları vardı
@sLeymN ahlaksız püüüüü
@telekom tarttım 50 gr çimento yeter sanki :D adnan oktar değilim ben :D https://hizliresim.com/88w9b7w
-
Antikky bunu yazdıDJ_Alper bunu yazdısLeymN bunu yazdı
Lan öldü sandım bi an ahahah
la ölürmü o hiç
her gece 3 kirmizi tuborgu var
yakindir
benle konuşuyorken 6-7 aşağısna düşmüyordu aramıza balkan soğuk hava dalgası girince son durumunu öğrenemedim
-
Kaptan büllüğünü yerim.
Flash takılıysa bi çıkar bak içinde Türkiye'deki 20-25 yaş arası kadın otel müşterileri datası olabilir.
edit: 2023 Eylül falan tabi güncel data.
EnableTurk tarafından 04/Eki/23 23:58 tarihinde düzenlenmiştir