TEŞEKKÜRLER!!Ruhkanseri,Mavibere,Kleisthenes Ve Diğerleri
-
Excalibur001 bunu yazdı:
-----------------------------
ak a$k acısı yüsünden kendini öldürenlere/öldürmek isteenlere inanmaıorum sanki kız yk amktıım memleketinde xD bn mesela ayrıldıktan 3 saat sonra yeni bi hatun yaparım veya yedekte beklettiklerimden herhangibirini aktive ederim (: ak ne demek lan sümüklü çişli bi kız parçası yüsünden intihar edeyim. Hayat bo$ pompala ço$ demiş atalarımıs adassadas:P Lan bi daha intihar edicak olursanız RTE nin "yapucak çok işimiz var" lafını kendinize benimseyin :D firex in dedii gibi vur mala geçci biri değilim ama bni bu hareketleri yapmama g*tü bi karı$ havada olan turk kızları zorluor xD sanki ne pohk özellikleri varsa insanüstü gören mallarda var :D nie bizim böle duygusu sıçalak oLan erkeklerimis yüzünden :S
exca ne biçim yazıorsun sen akkarıstııryon herseyi :)
kadıköy bulusmasınıda bilioz....
-
sen bööle her kızda intaar etceksen işimiz var :S
-
qaMbLer bunu yazdı:
-----------------------------exca ne biçim yazıorsun sen ak
karıstııryon herseyi :)
kadıköy bulusmasınıda bilioz....
kes lan topi$ko :D + olarakta kadıköy bulu$masında aradıınızda sefgülümün kolumun altındaydı yataktaydık : P hatta aradıınızdan 1,5 saat sonrada dier kızla bulu$maya gitmiştim xD -
muhbir bunu yazdı:
yani bizimle nie paylaştın+konu yanlış yerde+neyseeeee
nereye açcaktım a.q ya cins. illa bi parazit yapcak birii a.q ya sura bi teşekkür ediyoz aradan çıkıyosun konu yanlıs yerde falan işe bak ya -
Derin Konular
İnsana Dair Herşey... Din, Felsefe, Siyaset, Tarih ve Benzeri Konularsen insan değil misin.aşkta insana dair e giriyor
-
muhbir bunu yazdı:
-----------------------------Derin Konular
İnsana Dair Herşey... Din, Felsefe, Siyaset, Tarih ve Benzeri Konularsen insan değil misin.aşkta insana dair e giriyor
ya arkadaşım aşk için ayrı forum var zaten bilmiyorsan git arastır iyice burda mutlu günüm var içine etme a.q işmisin siparişmisin ya öğlen öğlen -
Konunun yerinin doğruluğu yöneticiler tarafından kontrol ediliyor.Yanlış yerde ise taşınıyor.Herkes kendi görevini yapmakla mükellef.Muhalefet yaparak konunun akışını değiştirip mesaj kirliliği yaratmayın.Gerekliyse konu taşınır,üye uyarılır.
-
ya sonucta ben vurda teşekkürlerimi iletiyorum adam yanlıs yerde konu diyor:D
-
lan bu kadar büyütecek ne var m.k
değiştirir adam işte :)
-
neyse hocam buyuk gecmıs olsun. her ınsanın omrunun belırlı donemlerınde boyle seyler oluyor. Olgunlugada boyle ulasılıyor galıba. inanclı olup hayatımızda gevseklıge yer bırakmamalıyız. Bundan bır ıkı yıl sonra bırısı sana sevgılımden ayrıldım, benı sevmıyo ıntıhar edıcem falan dese çok olgun karsılarsın. canın sağ ise hersey gelıyor başa. hadı eyv. :)