Teslanın Yeni Filmi
-
bu adamın daha çok araştırılması lazım. Bildiğim kadarıyla eğer Edisona verilen destek bu adama verilseydi , şuan kablo sorunumuz olmayacak her elektronik alet uzaktan elektrik alıp çalışabilecekti.
Boş olduğum bi ara inceleyeceğim çalışmalarını.
-
gününden önce reklamını yapıp adamın iştahını yarıda bırakıyorsunuz.
insan hemen indirip izleyesi geliyor. neyse çok kalmamış. çıktığındada haber verirsen sevinirim.
çok merak ediyorum bu adamı zamanım olsa çok ince araştıracağım
yüzeysel araştırmamla süper kişilik.
"zaten çok çalışanı harcarlar" derdik türk olsaydı :)
bu kadar zekilikle nasıl olmuşta 2. planda kalmış. buda aslında düşündüren bir başka nokta.
şöhret peşinde değildi diyebilirsiniz ama insanda biraz ileriyi görür.
-
çıkınca mümkünse çıktı diye parantez içinde yazıcam :D
-
zasox bunu yazdı
insanların lambanın gerçek mücidini tanımak için gerçekten geç kaldı bu konu üzerinde durur diye tahmin ediyorum film
Böyle bir olay yok. Akkor flamanlı lambanın mucidi Edison'dur.
Tesla'nın keşfettiği floresan lambadır.
-
Hayranı olduğum bilim adamidir,
Bu adamin adini duyunca aklima ticaret bilmeyen iyi mühendisler gelir.
Cok iyi mühendis çok kazanacak diye bir kural yok, tam tersi de yok. Ticaret başka birşey.
-
tesla adını duyunca aklıma (fil idamı) olayı gelir, aranızda duyan varmı fil idamını
https://www.youtube.com/watch?v=s80KPq8vICo
-
ben bu teslanın çok fevri davrandıgını düşünüyorum. açıkcası edisona yapılan büyük ayıbı yüzünden kınıyorum halbuki edisondaki ticaret kafasıyla 2 sinide zengin edicekti tesla 2 sene daha dişini sıkamadı fakirlikten gurur yaptı 2 yüzlü oynadı açıkcası edisonun hakkının yenildiğini düşünüyorum.
-
Saçma keşke led i bulanın filmi yapılsa ve ona gereken değer verilse,
-
Bu tartismadan sonra aklima tek bir soru geliyor .
hocam edison adam midir ?
-
torpedo_XL bunu yazdızasox bunu yazdı
insanların lambanın gerçek mücidini tanımak için gerçekten geç kaldı bu konu üzerinde durur diye tahmin ediyorum film
Böyle bir olay yok. Akkor flamanlı lambanın mucidi Edison'dur.
Tesla'nın keşfettiği floresan lambadır.
bi rica ederiz belki kırmazlar bukadar kişi bekliyor?