Test Çözerken Birşeyler Dinlemek

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Holyzone
    Holyzone's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Selam abüler

Çoğu tarikat müridi bir sınav hazırlık evresi geçirmiş ve belirli bir tecrübeye sahip gözlemlediğim kadarıyla.

Ben bu sene sınava hazırlanmaya başlayan bir müridim, bir meslek lisesine mensubum, 12 senelik öğrencilik hayatımda ilk defa oturup kitap açmış bir insanım dolayısıyla bir birikimim yok :) Hazırlanma sürecim çok şükür iyi gidiyor. Fakat gördüğüm kadarıyla ince tip ler var. Mesela 12-3 arası çalışılan konu kafada kalmaz, çözülen soru işe yarmaz vb.

Sormak istediğim evde&dershanede test çözerken müzik dinleyerek dinlediğim zaman sıkılmıyor ve daha iyi sonuçlar elde edebiliyorum. Fakat bunun bana uzun vadede zararı olurmu ? ek:dinlediğim müzik radyo 3(trt) müzikleridir [klasik, blues, jazz]

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilinmeyen
    Bilinmeyen's avatar
    Erkek

Hafif sözsüz müzikler dinle diyen olacaktır ama bana sorarsan, sessiz ortamda çalışman daha iyidir. Ben çok denedim, şimdi anlıyorum bir çok şeyi keşke sessiz ortamda kendimi konuya vererek çalışsaydım diyorum..

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pisikleet
    pisikleet's avatar
    Erkek
    aynen devam hocaa bnim kazanma şifrelerimden biridir:) hoca eve şikayete giderdi müzikle testmi çözülür yav die:D

https://twitter.com/pisikleeet
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    myblackworldweb
    myblackworldweb's avatar
    Erkek

Holyzone bunu yazdı:
    -----------------------------

Selam abüler

Çoğu tarikat müridi bir sınav hazırlık evresi geçirmiş ve belirli bir tecrübeye sahip gözlemlediğim kadarıyla.

Ben bu sene sınava hazırlanmaya başlayan bir müridim, bir meslek lisesine mensubum, 12 senelik öğrencilik hayatımda ilk defa oturup kitap açmış bir insanım dolayısıyla bir birikimim yok :) Hazırlanma sürecim çok şükür iyi gidiyor. Fakat gördüğüm kadarıyla ince tip ler var. Mesela 12-3 arası çalışılan konu kafada kalmaz, çözülen soru işe yarmaz vb.

Sormak istediğim evde&dershanede test çözerken müzik dinleyerek dinlediğim zaman sıkılmıyor ve daha iyi sonuçlar elde edebiliyorum. Fakat bunun bana uzun vadede zararı olurmu ? ek:dinlediğim müzik radyo 3(trt) müzikleridir [klasik, blues, jazz]

müzikle alışırsan sınavda çok büyük bir boşluk olur.

müzik yasak çünkü.

¯\(ツ)/¯ ฏ๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SnowDrop
    SnowDrop's avatar
    Erkek

sınavda müzik dinletmiyorlar ve o müzik senin dikkatini ister istemez dağıtıyor dinlemeden test çözmeye çalış.

ben küçükken 5 yaşındaydım lan bu kadar açık ve net.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Holyzone
    Holyzone's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

myblackworldweb bunu yazdı:

Holyzone bunu yazdı:
    .

müzikle alışırsan sınavda çok büyük bir boşluk olur.

müzik yasak çünkü.

:P Doğrusun hocam fakat daha öte alışmışlıktan öte bir problem çıkarmı diye merak ediyorum.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Arno
    Arno's avatar
    Erkek

müzik yerine  SINAVA kadar ayda 1 tane kitab okusan roman farketmez daha yardımcı olur senin için

Ay Go Yuu Go Wee Go ...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bosluk
    Bosluk's avatar
    Erkek

Nasıl rahat ediyorsan abi ıstersen gıt konserde ders calıs sen yapabılıyomusun ? Gerısı onemlı değil

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    itfaiyeci
    itfaiyeci's avatar
    Erkek

dinleme. sınavda ararsın o müzikleri.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ashitaka
    Ashitaka's avatar
    Erkek
    Hocam ben yıl boyunca daha önceden ezbere bildiğim rock n' roll parçaları ile çalıştım. Faydasını gördüm, müzikle çalıştığım zamanlar 2-3 kat daha hızlı soru çözüp daha hızlı çalışabiliyordum. Zaman falan kazanılıyor hem fazlasıyla. Sınavda da müzik mırıldanarak çözdüm, her bölümden de 25 dakika artırdım. Kısacası zararı olacağını sanmıyorum, aksine faydalı oluyor baya.

Süngerler asla kötü bir gün geçirmez.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SyspioniC
    SyspioniC's avatar
    Erkek

tavsiye etmiyorum ben, sade ders calış

"Derviş Yunus bu sözü eğri büğrü söyleme, Seni sorguya çeker bir Molla Kasım gelir."
Toplam Hit: 6085 Toplam Mesaj: 32