Tester Aranmakta (Acil)
-
Uzantısı .bat olan yeni oluşturduğumuz ve işlevi win system dosyalarını silerek bilgisayarın format ihtiyacı doğmasına neden olan virüsümüzü denemek için tester aranıyor.
Müracaat: ben
Not: uzantıya takılmayın değiştirebiliriz. .exe yaparız. Problem değil.
Varmı makine feda edecek gönüllü arkadaş? Feda edecek dediysem anakartı yakmaktan bahsetmiyoz.
Özellikleri: Dosyayı açıldıktan sonra, bilgisayar kapanıp açıldığı anda virüs faaliyete geçip hedef kalsörleri ve dosyaları bulup imha ederek bilgisayarı etkisiz hale getirmektedir. :) Netice itibariyle kurban olarak kullanılan/hedeflenen bilgisayarın akıbeti format atmakla kurtulmaktadır. Kötü bir şaka gibi yani.. Ya c: d: e: sürücülerini hedefleseydik ne olurdu aman tanrım düşünemiyorum bile:):):) -
buna tester olacak adamı ben alnından öperim : )
-
ben olabilirim ewimde artık internet yok kafelerde surunuom ama bi sorun war bilgisayarlarda dipfiriz warkapanınca silinmesin program?
-
dur lan korkutma insanları :D korkacak bişi yok millet sadece bi format belkide çalışmayacak ne biliyonuz yani :D:D
-
olmaz deep freeze takılır.. kalmazki virus miruz denemk lazım aslında ama belii durur yani..
-
olurum ben nasılsa evdeki makina tamirde cafede gıcık oldum zati ben olurum baba:D
-
dip friz olmasın?
-
eger dipfirize takılmayacaksa ben suan bile test edebilirim
-
tuğrul hoca mcyargici bul o yardım eder :) sanal makine mecvut..
hocam aslında sizde sanal makine kurabilirsiniz
http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?highlight=sanal&folderid=32102
programı vermiştim.. testerlık için ideal :) -
olm dip freze nasıl kırıp gecelım ?
calısmaısı ıcın makınenın kapanıp acılması lazım bı..
Uyandırmayacak kurbanı anlıyormusun..Dırekt yedırdınmı olmuyor. -
cafede deep freeze yoq kilitlendi derim kalkarım makinadan adam zati resetci sinek girse içri reseti basıo:D bakarım ondan sora noldu ne bitti:D
Toplam Hit: 4287 Toplam Mesaj: 20