Tester Olurmunuz

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BeelzeBuB
    BeelzeBuB's avatar
    Erkek
    Arkadaşlar çoğu kişi yanlışlıkla sildikleri dosyaları geri getirmeye çalışır. Ben ise dosyalarımı gerekse güvelik açısından gerekse ailene yakalanma açısından dosyalarımın geri getirilemeyeck bir biçimde silnmesni istiyorum. Bunla ilgili bir program yazdım kendim 5 tane recovery yazılımı kullandım geri getiremedi ama birde siz farklı recovery programlarıyla deneyip sonuçları bana iletseniz? Sağolun.
    Burdan İndirebilirsiniz

hadi ordan seksi!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adanakebap
    Khaine
    Khaine's avatar
    Erkek
    öyle bi programa gerek yokki :) sildikten sonra Disk Birleştiricisi yap hiç bişe geri dönmez
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kokainman
    kokainman's avatar
    Erkek
    ???

... sorcerer & musket ...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    olm gece gece guldurden ya tariqati Allahta seni guldursun...adama bak tester olun diyor...ama programi vermiyor ise bak ...yok boyle birsey...saka maka bunu dusunemedin ama program yazabilion...hayret....piyasada var 2-3 program....onlari kullan bari...off ulan off :)

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BeelzeBuB
    BeelzeBuB's avatar
    Erkek
    Link Çıkmamış afedersiniz

http://rapidshare.de/files/21050141/eraser.rar.html

Bu arada evet sölediğini denicem ama her dosya silmeden sonra disk birleştirme işlemi yapmak biraz sıkıcı olabilir önerin için sağol.

hadi ordan seksi!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BeelzeBuB
    BeelzeBuB's avatar
    Erkek
    Sevgili ComputerWolf gördümnü bilmiyorum ama 2 günlük kullanıcıyım forumu kullanmayı tam olarak anlamamış olabilirm. Link bir nedenden dolayı çıkmadı. Ki bu işi yapan programlar olsa dahi acaba benim düşündüğüm yol gerçekten işe yarıyormu diye denemek istedim.

hadi ordan seksi!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    uretim tarihine bakmadim...dayi ama yeni oldugun belli...link ekleyememenden degil saka girgir mevzu...formda alis boyle olaylara...;)...kotu niyet yok...tester arkadaslar cikar elbette programcilik hayatinda basarilar dilerim...

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BeelzeBuB
    BeelzeBuB's avatar
    Erkek
    Arkadaşlar deneyen yokmu programı eğer amacı olsun isteklerim olsun saçmaysa onlarıda söyleyin.

hadi ordan seksi!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek
    computer sen pnu bunu bırakda mcafee e 8 in crack yada serialı nı ver ayrıca erase diye br pro var o bu işi yapıyor arkadaşım gidip pro yazmana gerek yoktu istersen programı upload da ederim bende onu kullanıyorum

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ★★★★★
    Genki
    Genki's avatar
    Erkek
    computer sen pnu bunu bırakda mcafee e 8 in crack yada serialı nı ver ayrıca erase diye br pro var o bu işi yapıyor arkadaşım gidip pro yazmana gerek yoktu istersen programı upload da ederim bende onu kullanıyorum,
    -------------------
    kardeş sanırım senin kullandıgın programda o linke dikkat et
    http://rapidshare.de/files/21050141/eraser.rar.html
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BeelzeBuB
    BeelzeBuB's avatar
    Erkek
    Linke dikkat ettim benim yazdıım program belki sen benim programımı kullanıyon nerden biliyon :D İndir bak valla bilemicem ben ben yazdım diye biliom ama acaba gece uyanıp programmı araklıyom sitelerden :D

hadi ordan seksi!
Toplam Hit: 3980 Toplam Mesaj: 14