Tester Parfüm

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLYSeRo
    HoLYSeRo's avatar
    Erkek

aynen halen satan birileri varsa yaz geldı creed aventusmuydu neydı onu denıyelim bi

https://open.spotify.com/playlist/23XNoEDF9D23pojmlqnUWV?si=BiCIFFwARDW4egNxtWCSNw
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bensiz_aglama
    bensiz_aglama's avatar
    Erkek
    HoLYSeRo bunu yazdı

aynen halen satan birileri varsa yaz geldı creed aventusmuydu neydı onu denıyelim bi

Aman tester parfümmü birdaha asla evde creed var şişenin %70 i duruyor bir yıl oldu alalı  çürük yumurta gibi kokmaya başladı geçen sıktım parfümü  hatun bile laf söyledi  duty free de ki creed ile deniyorum fark var aralarında almam artık daha da tester ürün 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Florenzi
    Florenzi's avatar
    Erkek
    bensiz_aglama bunu yazdı
    HoLYSeRo bunu yazdı

Aman tester parfümmü birdaha asla evde creed var şişenin %70 i duruyor bir yıl oldu alalı  çürük yumurta gibi kokmaya başladı geçen sıktım parfümü  hatun bile laf söyledi  duty free de ki creed ile deniyorum fark var aralarında almam artık daha da tester ürün 

Nerden almıştın testerı?

Tek Yol Atatürk 1881 - ∞
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kaan
    Kaan's avatar
    Erkek

Normalde Channel kullanıyorum, pahalı bir parfüm.

Geçen zara'da bir parfüme denk geldim, 20 liraydı.

10 numara 5 yıldız çıktı amk, güzel yorumlar alıyorum.

Orjinal parfüm almaya bütçeniz yetmeyebilir, bu normal bir durum. Dolum parfüm almanızı öneririm, bazıları orjinalinden de iyi oluyor. En azından bilinçli adamlar hazırlıyor.

Tester, çakma bok püsür uğraşmayın.

Hadi parfümü sıktınız, cildiniz zikildi, hesabını kime soracaksınız?

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pisibaliqi
    Pisibaliqi's avatar
    Erkek

Bu tester olayının %99,9999999999 ' u çakma hiç öyle şurdan tedarik burdan tedarik olaylarına girmeyin adamlarda 1000 tane istesen 1000 tane tester getirecek potansiyel var marka kendisi Tr de 1000 tane satmıyor. Çok testerına güvenen varsa göndersin 3-5 farklı marka bizzat markalarından testini isteyeceğim bana alerji yaptı diye firmaya ürünü bildirip çakmamı doğrumu öğreneceğim.

Milleti keriz yerine koymayın Gerçekten tester satan arkadaş varsa veya tester satan arkadaştan ürün alan arkadaşlar varsa o alınan ürünleri teste gönderin böylece orjinal mi çakmamı ortaya çıkar çakmaysa da gidin şikayet edin korsan üretim yapılıyor diye. Yok orjinalse adama da teşekkür edin. 

Türkiye gibi bir ülkede mağazasında satılan ürün çakma olabiliyorken sarı çizmeli mehmed ağanın orjinal dediği ürüne nedense ben pek güvenemiyorum

Fiat Justica Et Ruat Caelum...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bensiz_aglama
    bensiz_aglama's avatar
    Erkek

çok aldım burdan tester ilk başlarda güzeldi zaman geçtikçe kokuları değişti evde birsürü kaldı zaradan iki aprfüm aldım zaranınkiler bitti tester lar halen duruyor tester işine girmeyin bence paranıza yazık

bu aralar slazenger in sport olan parfümünü kullanıyorum. kafam rahat

http://www.hepsiburada.com/slazenger-active-sport-mavi-125-ml-erkek-parfumu-150-ml-deodorant-set-p-SGEI19638?magaza=Lilamorkozmetik&wt_gl=cpc.nelk.6835-kisisel-bakim-kozmetik.pla&gclid=CjwKEAjwgZrJBRDS38GH1Kv_vGYSJAD8j4DfXtxtiZCPVf0ssxyEBVDrzhST60G7-TGesbioYaDURxoCHkDw_wcB

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Easx
    Easx's avatar
    Erkek

Xo romantic alin ates ediyor. Armani satsa 2000 lira yazar

www.kriptopedi.com
Toplam Hit: 2573 Toplam Mesaj: 18
tester parfüm