TESTERE 2 (SAW II)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    uchak
    uchak's avatar
    Erkek
    2. sinde karı üçkaatcı cıktı ya deli oldum a.q.

HEPİMİZ ÖLÜCEZ!!! http://www.pardus.org.tr
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BozcaN
    BozcaN's avatar
    Erkek

bnm birader isledi gecen gn almıs cd yi bnde islicem inş :D

√ βǾź¢ẵŋ ® //\\ ~ Türkiye"de yaşayan Türk"e biat edecek !!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yigit
    Yigit's avatar
    Erkek

gerçekten izlediğim en iyi gerilim filmi diyebilirim. Kesinlikle hastasıyım bu filmin.

İlk filmi rastgele arkadaşlarla sinemaya gitcez derken girdik bilmiyorduk yani nasıl bi film olduğunu. İyi ki girmişiz. Filmden çıktıktan sonra çeşitli paranoyaklıklar gösterdim ama geçti.. :)

Arkamdan bi adam takip ediyo gibi geliyodu sürekli.. Ama kendimi şöyle ikna ediyordum. ben hayatımın değerini biliyorum bana bişey olmaz :)

2. filme gitmezsem olmazdı ilk vizyona girdiğinde gittim. Yine çok beyendim. bi arkadaş 3. filmi çekmek için çekilmiş dedi ona katılıyorum ama film yine de çok harikaydı. İlerde katil olursam kesinlikle böyle bişey olmalıyım diyorum. :) Özendim wala

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ramses
    ramses's avatar
    Erkek
    beyler bu kadar ovdunuz filmi merak ettim simdi ne kadar aradıysam bulamadım 2. filmin(SAW2) linkini verebilir misiniz...tesekkurler...(yalandunya senın linkler olmus herhalde)

Bugun cok farkli olacak...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ir2
    ir2's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası Developer Madalyası
    Erkek
    tek kelimeyle mükemmel bi filim 1. si zaten en sonunda koparan bi filimdi bütün sinema aynı anda hassiktiiir demişdi :) 2. si 1. kadar olmasada çok iyiydi basit mantık hataları dışında hiç hata yok 2. filmde
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cLust3R
    cLust3R's avatar
    Erkek
    beyler filmin 2 sinide isledim ama o 1. filmde sonunda  o adam yerden kalkıo ya a.q  tüylerim diken diken olmustu walla  süpper film bnce herkes izlemeli..!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    graywolf
    tulu
    tulu's avatar
    Dişi
    lan geçen izledim evde iyiydi be tabi birincisi daha ii en sevdigim sahne adam anahtari almak için kendi gözünü oymasi gerek ya hahahah orasi guzeldi :d  ben guluodum acep bende mi problem var abimde diyodu ne gulyon piskopat misin ama nese.. :d
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    GrayWolf bunu yazdı:

ben guluodum acep bende mi problem var abimde diyodu ne gulyon piskopat misin ama nese.. :d

bence olabilirsin,hiç şaşmadım

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BOZO
    BOZO's avatar
    Erkek
    Seyrettiğim ve unutamadığım en güzel filmlerden biri
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    a4tech
    a4tech's avatar
    Erkek
    1. filmin sonu acayip bir mantıksızlık ile dolu idi. hatırlarsanız kameradan izleyen adamı kandırmak için ısıkları söndürüyorlar, adam diğerine zehirli sigara yerine normalini veriyor sonra acılıyor içiyor sigarayı ve adam ölmüüş numarası yapıyor. daha sonra elektrik veriliyor ve ölmediği anlaşılıyor. buraya kadar tamam ama sonunda yerde yatan adam kalkınca diğer adam ona saldırmaya calısıyor ama yine elektrik veriliyr. o elektriği verirkende elindeki alete basıyor. eee ne oldu ilk sahnede yerde hareketsiz yatıyordu :)) cok bariz bi hataydı. Ama yine kurgu olarak güzeldi. 2. sini izleyemedim sinema çekimi bok gibi. Orjinal copy bekliyorum :))
Toplam Hit: 3051 Toplam Mesaj: 21