Texas Holdem Soru
-
arkdaşlar ben param bittikçe annemle babamın facede poker kurmuştum ordakileri kendime yoolluyordum sürekli. e sürekli bunu yapa yapa artık yollayamaz oldum. bu gün yine param bitti bir baktım babamın hesapa free olarak 10000 vermişler. aldım onu oynarken sıkıntıdan sürekli biraz yüksek görünce all in yaparak 500 600 lere çıakrdım. sonra elimde 400 bin filan varken masadaki biri kızıp sürekli all in yapıp durma yavaş ol dedi. benimde elimde as as vardı bende alta param bitene kadar sürekli all in yapıcam canım sıkkın yazdım. bunu duuyunca herkes all inime karşılık verdi nitekim benim para oldu 2.7 milyon :D
fakat şimdi bu parayı kendi hesabıma almak istiyoruum nasıl yaparuz? :D
-
aynı masaya oturun potu yükselttikten sonra pas de babanın hesabından.
-
iyi de 2 kişi nasıl oturucaz direk masaya başkaları da geliyo :(
-
parayı bana aktar ben sana paslarım
-
patates bunu yazdı:
-----------------------------
iyi de 2 kişi nasıl oturucaz direk masaya başkaları da geliyo :(
-----------------------------uyduruk bi ülkeye/şehire gir sonra aşağılardan bi masa sec 2 kişi oldugunuza emin ol sonra all in yap masadan çık diğerine akıt paraları hata biraz bana da yolla :) meteliğe kurşun atıyorum mk. :D
-
2 kısılık masayı cok kullanılmayan sehırlerde bulursun saatıde herkezın oynadıgı saate getırme ıllakı bulursun ama sen o ısı yaparken ılla gelenler olacak onlar gıder veya bska masa bulursun en kesın cozum bu
-
2.7 milyonun nesini aktaracaksın :')
Ben o gordugun pokerde 2 bilyonluk adamların chiplerini , exploitsiz , shellsiz ,virussuz trojensiz, Tek linke tıklamasıyla çekiyorum.
Biraz FBML öğren :')
-
cracker bunu yazdı:
2.7 milyonun nesini aktaracaksın :')
Ben o gordugun pokerde 2 bilyonluk adamların chiplerini , exploitsiz , shellsiz ,virussuz trojensiz, Tek linke tıklamasıyla çekiyorum.
Biraz FBML öğren :')
-----------------------------dostum ben sabırsız bir adamım verdiği free 10.000 i alırım 100.000 yparım direk büyük masaya geçerim all in yaparım kalkmaya yakı n ve hep kaybederim :) 500000 den fazla görmemiştim artık sabır işini oturtuyorum . o yüzden san akküçük bana büyük bir miktar.
bu dediğin olay çalma olayımı oluyo ne oluyo bahsetsene
-
fbml nedir?
-
simdi oncelikle bilgisayarinda 2 tane tarayici olmasi lazim..
ornek : firefox ile internet Explorer
Firefox dan bir kullanici ac
internet Explorer den bir kullanici ac. ( Yani birisi Chip olan Hesap Digeri Aktarma Yapicagin Hesap )
Oncelikle 2 hesap ile poker i Ac sadece 2 hesap ile bos Bir masaya otur ordan Gerisi mantikli Zaten aktarma yap :)
-
HoLyCat bunu yazdı:
simdi oncelikle bilgisayarinda 2 tane tarayici olmasi lazim..
ornek : firefox ile internet Explorer
Firefox dan bir kullanici ac
internet Explorer den bir kullanici ac. ( Yani birisi Chip olan Hesap Digeri Aktarma Yapicagin Hesap )
Oncelikle 2 hesap ile poker i Ac sadece 2 hesap ile bos Bir masaya otur ordan Gerisi mantikli Zaten aktarma yap :)
-----------------------------yok yok onu dün yaptım. aldım 2.7 yi kendime sonra 1 saate o parayıda yedim:)
bana şimdi fbml nedir o lazım:D