Textbox Dan Veritabanına Kayıt C#
-
Elimde olan bir programda textboxa internetten kelimler geliyro bir sozluk programı.Ben bu gelen kelimelri her seferinde bir veritabanına kayıt ettırerek kendı verıtabanımı olusturmak ıstıyorum aısl yapabılırım.
-
Burada var.
-
wking bunu yazdı:
-----------------------------
Burada var.
O zamn sunu eklıyımCeviri de google translatedekı butun dılelr var bunların hepsı ıcın tek tek ıf kllansam mukemmel uzun olur program daha kısa yapma yolu varmı
-
Baracuda bunu yazdı:
wking bunu yazdı:
Burada var.
O zamn sunu eklıyımCeviri de google translatedekı butun dılelr var bunların hepsı ıcın tek tek ıf kllansam mukemmel uzun olur program daha kısa yapma yolu varmı
-----------------------------Çok sağlam düşünce hacı, yabana atma bu fikirleri; bence olur denemek lazım.
-
wking bunu yazdı:
Hocam dalgamı geciyosun D:Baracuda bunu yazdı:
wking bunu yazdı:
Burada var.
O zamn sunu eklıyım
-----------------------------Ceviri de google translatedekı butun dıller var bunların hepsı ıcın tek tek ıf kullansam mukemmel uzun olur program daha kısa yapma yolu varmı
Çok sağlam düşünce hacı, yabana atma bu fikirleri; bence olur denemek lazım.
-
Programa başlamamışsın bi şey yapmamışsın resmen milletten programın yazılmasını istiyorsun. Hiçbir şey bilmiyorsan veritabanı işlemlerini zaten yapamazsın ki ben de onun için veritabanı işlemlerini öğrenmeni istedim. Bilmediğin konuda bir şey yapmaya kalkmadan önce araştırıp öğrenmelisin.
Nasıl programcılar yetişiyor yahu, sonra da işsizlik neden fazla. Kim işe almak ister ki :\
Programa başlayıp şurada şurada takıldım desen emin ol başta ben olmak üzere bir sürü kişi yardım ederdik.
-
ben yaptım onu sesli sözlükten ingilizce sözcükleri alıp acces se kaydediyo lazımsa yollayım
-
wking bunu yazdı:
-----------------------------Programa başlamamışsın bi şey yapmamışsın resmen milletten programın yazılmasını istiyorsun. Hiçbir şey bilmiyorsan veritabanı işlemlerini zaten yapamazsın ki ben de onun için veritabanı işlemlerini öğrenmeni istedim. Bilmediğin konuda bir şey yapmaya kalkmadan önce araştırıp öğrenmelisin.
Nasıl programcılar yetişiyor yahu, sonra da işsizlik neden fazla. Kim işe almak ister ki :\
Programa başlayıp şurada şurada takıldım desen emin ol başta ben olmak üzere bir sürü kişi yardım ederdik.
-----------------------------Vallahi helal olsun sen benim programlamaya baslamadıgımı konuyu bılemdıgmı veritabanı ıslemlerını bılmedıgımı nasıl anladın vay be ne cevherler var sende...
Program vs. hersey hazır veritabanımda var istersen calsırken resim atıyım sana ? ancak ben farklı cevırı kombınasyonları ıcın veritabanına kayıt ıslemını nasıl kısa yoldan yapıcagım bunun ıcınden cıkamadım dusununce cok uzun gelıyo bunu sormak ıstedım
-
http://msdn.microsoft.com/en-us/library/06tc147t%28v=vs.71%29.aspx
switch case yapısıda iş görür
-
FCN bunu yazdı:
http://msdn.microsoft.com/en-us/library/06tc147t%28v=vs.71%29.aspx
switch case yapısıda iş görür
eyv. hocam -
Baracuda bunu yazdı:
wking bunu yazdı:
-----------------------------Programa başlamamışsın bi şey yapmamışsın resmen milletten programın yazılmasını istiyorsun. Hiçbir şey bilmiyorsan veritabanı işlemlerini zaten yapamazsın ki ben de onun için veritabanı işlemlerini öğrenmeni istedim. Bilmediğin konuda bir şey yapmaya kalkmadan önce araştırıp öğrenmelisin.
-----------------------------Vallahi helal olsun sen benim programlamaya baslamadıgımı konuyu bılemdıgmı veritabanı ıslemlerını bılmedıgımı nasıl anladın vay be ne cevherler var sende...
Program vs. hersey hazır veritabanımda var istersen calsırken resim atıyım sana ? ancak ben farklı cevırı kombınasyonları ıcın veritabanına kayıt ıslemını nasıl kısa yoldan yapıcagım bunun ıcınden cıkamadım dusununce cok uzun gelıyo bunu sormak ıstedım
-----------------------------Bir şeyin resmini atmana gerek yok inanıyorum ama ilk mesajında böyle demiyosun. Her neyse kolay gelsin.