Teyp Kodu Kırma
-
Arkadaslar peugeot marka bir aracım var ve aracı satmaya niyetlendigimden dolayı uzerine kendi orjinal teybini takmak istiyorum. fakat bunların orj teyplerdede koruma varmış teyp kendi aracından baska aracta calısmıyormus. ben kendi orjinal teybini takıyorum fakat gene aynı sorunla karşı karşıyayım teyp çalışırken "bip bip" die ses veriyor 3-5 sny aralıklarla.
Aranızda aracın şaşi no ve teyp kodunu versem "key code" üretebilecek varsa ve yardımcı olursa sevinirim.
-
servisi ara sor bence deki akü bitti elektirik kesildi teyp benden pin kodu ıstıyor de onlar buyuk olasılıkla verırler bızım renault da ole vermıslerdı aku bıttıgınde ..
-
yalan uydurmaya gerek yok bence 2004 model arac sonucta akü süde bitebilir kutup başıda sökülebilir binlerce kez. ama ücret istiyorlarmış diye duyum almıştım + olarak pazar günü servisleri kapalı :(
-
haklısın . Diyorum ya ben renault servisinde yapmıstım . Ama yarın genede bi ara sor once ucret ıstıyorlarsa baska yolalr denersın . İnşallah halledersın .
-
Tak üzerine akü bitti de alan düşünsün.. Ayrıca teyipçiler 10-20 tl ye hallediyorlar uğraşma..
-
internetten arastirirsan bulabilirsin 2000 model corsa vardi onunda teybi ayni seyi yapmisti internetten aradim bulduydum ole bi program ama servisi ararsan sana yardimci olurlar ucrette talep etmezler cunku bu kod onlarin serverlerinde saklaniyor ayrica birde teybinin kitapcigini bulursan ordada yaziyor
-
-
Ford, Fiat ve Toyota larda teyipin arkadasında kodu yazar. İyice kontrol et. 4 haneli bir numara olması gerek :D
Forda aynı sorunu yaşadım serversie gittimde öyle öğrendim. -
BaRdUcK bunu yazdı:
-----------------------------
Tak üzerine akü bitti de alan düşünsün.. Ayrıca teyipçiler 10-20 tl ye hallediyorlar uğraşma..
-----------------------------dedigin dogru fakat iste satılana kadarda yol teypsiz cekilmez :)
Fugitive bunu yazdı:
http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=9602&PN=1&title=teyp-kodu-verilir
-----------------------------hocam sagol ama konu guncel degil malesef
Fuzulli bunu yazdı:
Ford, Fiat ve Toyota larda teyipin arkadasında kodu yazar. İyice kontrol et. 4 haneli bir numara olması gerek :D
Forda aynı sorunu yaşadım serversie gittimde öyle öğrendim.
-----------------------------e2 yazıyor kare içinde
altındada 6 haneli bir sayı yazıyor bumu acaba. fakat sayı 0 ve 9 rakamını içeriyor eger buysa teypin tus takımında 1-6 harici rakam yok bu degil buyuk ihtimal :/
-
aracı alırken vermeleri lazım dı? aracı aldığın servisi biliyorsan onlara sor söylemeleri lazım ne ücretiymiş bu olurmu öyle şey
-
BosphorusPasha bunu yazdı:
aracı alırken vermeleri lazım dı? aracı aldığın servisi biliyorsan onlara sor söylemeleri lazım ne ücretiymiş bu olurmu öyle şey
-----------------------------teyp klavuzunda varmıs fakat 2.el aldıgmdan dolayı mevcut degil bende :/