folder Tahribat.com Forumları
linefolder Programlama Genel
linefolder The Art Of The Algorithms

The Art Of The Algorithms

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    T3SL4
    T3SL4's avatar
    Erkek

Python ve C bu işi halleder dayıcım :)

Stay hungary Stay foolish
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DeadSoul
    DeadSoul's avatar
    Erkek

Çantık

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Odd Emoji 3D
    BerkayCit
    BerkayCit's avatar
    Erkek

izlenir :)

havalı bir şeyler yazdığımı hayal edin
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Türkiye'de böyle gruplar vardı hatta 2000lere kadar yerli scene gruplarimiz vardi. Turbo hariç kimsenin ismi gelmiyor aklıma ama scene tarihi diye aratan bulabilir. 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Odd Emoji 3D
    BerkayCit
    BerkayCit's avatar
    Erkek
    Sebnem bunu yazdı

Türkiye'de böyle gruplar vardı hatta 2000lere kadar yerli scene gruplarimiz vardi. Turbo hariç kimsenin ismi gelmiyor aklıma ama scene tarihi diye aratan bulabilir. 

burda anlatıyor :)

http://www.youtube.com/watch?v=6KHjsBbN-ro

havalı bir şeyler yazdığımı hayal edin
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    csfrt
    csfrt's avatar
    Erkek

bunun tr altyazısı yok mu ya

ruh eşi çok sıradan, bana suç ortağı lazım.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

Dur çevirecektim bunun altyazısını :D

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TxT
    TxT's avatar
    Erkek

Süper işler, ben de özellikle javascript ile yapılan "visual interactive" işlere bayılıyorum. Eskiden bu zamana takip ettiğim bir adam var ki eski action script çi artık javascript,css, html lerle süper işler yapan bir zamanlar Fantasy Interactive de çalışan Hakim El Hattab şunları bir inceleyin http://lab.hakim.se/ 

Şunu sormak istiyorum, Mühendislik bölümü okumadım dolayısıyla matematik bilgim en fazla temel trigonometriden öte değil,
    visual interactive ve bu tip işler için matematik konusunda neleri, hangi konuları öğrenmek gerekir ? Örn: Uzay düzlemi, xyz koordinat sistemi vb gibi. 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kofcu
    kofcu's avatar
    Erkek

Malwarebytes-Antimalware programı "malware packer krunchy" olarak algıladı. Biraz araştırma yaptım genelde malware yazılımcılarının kullandığı packer türü olduğu için uyarı vermiş. Öyle midir? Öyle ise biraz saçma değil mi? Hiç bi şans vermeden direk malware demek :) adı çıkmış 9'a inmez 8'e gibi bir durum söz konusu sanırım?

neyse ben yine ne olur ne olmaz diye sandboxie içinde açtım. iyiymiş gerçekten şaşırtıcı bu kadar küçük alana bu kadar şey sığdırmak...

ben de sevgiden yanayım...
Toplam Hit: 2591 Toplam Mesaj: 20