The Avengers

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek

byorumcek bunu yazdı:
    -----------------------------

torpedo_XL hocam haklisinda bu filme örümcek adamin ayri bir zevk katacağına inanıyorum .

izlemedim. para yok sinemada izleyemicem de ama kesinlikle spiderman olması gerekirdi bence. spidermansız hayat çok bayat.

hatta daha az önce spider man 1 i izledim (K)

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PsychoDawn
    PsychoDawn's avatar
    Erkek

film müthiş beyler.  özellikle cast kısmının bitmesini beklemeden çıkanlar oldu birtek biz kaldık tabi olacakları tahmin ettiğimiz için ve öylede oldu . çıkanlar çok şey kaçırdılar izleyecek arkadaslar cast kısmı geldi diye çıkmasınlar sonuna kadar bekleyin ;) + olarak tony stark espirileri ve hulk ın filmin sonuna doğru yaptıgı birşey yarıyor :D 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tengri
    Tengri's avatar
    Erkek

PsychoDawn bunu yazdı:

film müthiş beyler.  özellikle cast kısmının bitmesini beklemeden çıkanlar oldu birtek biz kaldık tabi olacakları tahmin ettiğimiz için ve öylede oldu . çıkanlar çok şey kaçırdılar izleyecek arkadaslar cast kısmı geldi diye çıkmasınlar sonuna kadar bekleyin ;) + olarak tony stark espirileri ve hulk ın filmin sonuna doğru yaptıgı birşey yarıyor :D 

hocam hulk ya :D Hulk ilk bölümde yoktu 2. bölümde bi dahil oldu filme film ayrı bi güzel hale geldi:D Hulk smash!

Ben Fight Clubı izledin mi? derken utanıyorum, adam İzlemedim. derken utanmıyor. Bi de nasıl güzel mi, diyo... Bi bitmediniz amk.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PsychoDawn
    PsychoDawn's avatar
    Erkek

Tengri bunu yazdı:

PsychoDawn bunu yazdı:

hocam hulk ya :D Hulk ilk bölümde yoktu 2. bölümde bi dahil oldu filme film ayrı bi güzel hale geldi:D Hulk smash!

Çelimsiz Tanrı

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    griffin
    griffin's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Hala etkisinden cikamadim saglam filmdi ironman ozellikle ayri bi guzellik katiyo

Türkiye, kendisine din olarak Kemalizmi almış, başka hiçbir dine hayat hakkı tanımayarak kitlelere zorla dikte ettirmiştir. Oysa en üst belirleyici İslam'ın ilkeleridir. Her şey ona göre belirlenir." -Recep Tayyip Erdoğan
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    byorumcek
    byorumcek's avatar
    Erkek

joe_black hocam internete düşer merak etme izleriz bizde ama düşüncelerinle aynı kanıdayım :P

Cahillerle yaptığım bütün tartışmaları kaybettim.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DevilKingtr
    DevilKingtr's avatar
    Erkek

dün akşam izledim ankamall imax sahnesinde 3d ilk yarı berbat 2. yarı başlıyo asıl film

Viski var önlerinde , Ne içen dediler ? ırakı dedim ben https://www.kisa.link/QobI
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elminster
    elminster's avatar
    Erkek

Kullanan var mı dikkat ettiniz mi bilmiyorum ama Fury'nin(gözü bantlı siyahi) ve diğer elemanlarının kulağında kablosuz bir cihaz bulunuyor telsiz iletişimi için;

Plantronics Discovery 975

plantronics%20975

Geçenlerde çift telefon desteklediği ve kendine has tarz bi şarj kutusu olduğu için almıştım, filmde görünce baya bi şaşırdım...

Teyzesi defterdar olan fayton ile damda dolaşır...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tengri
    Tengri's avatar
    Erkek

PsychoDawn bunu yazdı:

Tengri bunu yazdı:

PsychoDawn bunu yazdı:

Çelimsiz Tanrı

neyse fazla spoiler vermeyelim izlemeyenler vardır:D

Ben Fight Clubı izledin mi? derken utanıyorum, adam İzlemedim. derken utanmıyor. Bi de nasıl güzel mi, diyo... Bi bitmediniz amk.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Eredanne
    Eredanne's avatar
    Erkek

Beyler istemeden uplıyorum yeni konu açmak istemedim;

Ben hala gitmedim filme :P Arkadaşlarla gidicez 10 12 haziran gibi.
    Sizce film vizyondan kalkarmı? (Adana cinemaximum) 

http://194.71.107.80/ Thepiratebay.se'e burdan ulaşabilirsiniz
Toplam Hit: 6318 Toplam Mesaj: 51