The Avengers
-
byorumcek bunu yazdı:
-----------------------------torpedo_XL hocam haklisinda bu filme örümcek adamin ayri bir zevk katacağına inanıyorum .
-----------------------------izlemedim. para yok sinemada izleyemicem de ama kesinlikle spiderman olması gerekirdi bence. spidermansız hayat çok bayat.
hatta daha az önce spider man 1 i izledim (K)
-
film müthiş beyler. özellikle cast kısmının bitmesini beklemeden çıkanlar oldu birtek biz kaldık tabi olacakları tahmin ettiğimiz için ve öylede oldu . çıkanlar çok şey kaçırdılar izleyecek arkadaslar cast kısmı geldi diye çıkmasınlar sonuna kadar bekleyin ;) + olarak tony stark espirileri ve hulk ın filmin sonuna doğru yaptıgı birşey yarıyor :D
-
PsychoDawn bunu yazdı:
-----------------------------film müthiş beyler. özellikle cast kısmının bitmesini beklemeden çıkanlar oldu birtek biz kaldık tabi olacakları tahmin ettiğimiz için ve öylede oldu . çıkanlar çok şey kaçırdılar izleyecek arkadaslar cast kısmı geldi diye çıkmasınlar sonuna kadar bekleyin ;) + olarak tony stark espirileri ve hulk ın filmin sonuna doğru yaptıgı birşey yarıyor :D
-----------------------------hocam hulk ya :D Hulk ilk bölümde yoktu 2. bölümde bi dahil oldu filme film ayrı bi güzel hale geldi:D Hulk smash!
-
Tengri bunu yazdı:
-----------------------------PsychoDawn bunu yazdı:
-----------------------------film müthiş beyler. özellikle cast kısmının bitmesini beklemeden çıkanlar oldu birtek biz kaldık tabi olacakları tahmin ettiğimiz için ve öylede oldu . çıkanlar çok şey kaçırdılar izleyecek arkadaslar cast kısmı geldi diye çıkmasınlar sonuna kadar bekleyin ;) + olarak tony stark espirileri ve hulk ın filmin sonuna doğru yaptıgı birşey yarıyor :D
-----------------------------hocam hulk ya :D Hulk ilk bölümde yoktu 2. bölümde bi dahil oldu filme film ayrı bi güzel hale geldi:D Hulk smash!
-----------------------------Çelimsiz Tanrı
-
Hala etkisinden cikamadim saglam filmdi ironman ozellikle ayri bi guzellik katiyo
-
joe_black hocam internete düşer merak etme izleriz bizde ama düşüncelerinle aynı kanıdayım :P
-
dün akşam izledim ankamall imax sahnesinde 3d ilk yarı berbat 2. yarı başlıyo asıl film
-
Kullanan var mı dikkat ettiniz mi bilmiyorum ama Fury'nin(gözü bantlı siyahi) ve diğer elemanlarının kulağında kablosuz bir cihaz bulunuyor telsiz iletişimi için;

Geçenlerde çift telefon desteklediği ve kendine has tarz bi şarj kutusu olduğu için almıştım, filmde görünce baya bi şaşırdım...
-
PsychoDawn bunu yazdı:
-----------------------------Tengri bunu yazdı:
-----------------------------PsychoDawn bunu yazdı:
-----------------------------Çelimsiz Tanrı
-----------------------------neyse fazla spoiler vermeyelim izlemeyenler vardır:D
-
Beyler istemeden uplıyorum yeni konu açmak istemedim;
Ben hala gitmedim filme :P Arkadaşlarla gidicez 10 12 haziran gibi.
Sizce film vizyondan kalkarmı? (Adana cinemaximum)