The Best Of Hiphop Vol. 16 (23 Track)
-
saol kanka best of heee bi indirem şunu
-
aslında Orontez bişeyim olmuyo hajı bende Antakyalıyım ama şu an Kıbrısta yaşıyorum ve memleketimden insanların böyle bi sekilde bi çalışmaları olunca sizle paylaşmak istedim
-
indrdım sagolada ellerıne saglık bunun sifresı ne yaa??? :S
edit: orda arkdas yazmıs gormemısm k.bkmayın uykum geldıde :D :D
-
mugato bunu yazdı:
-----------------------------Teşekkürler $ıpıdık.
Ama bu listedekilerin hiçbirini tanımıyorum.
Şöyle türkçe "best of hiphop" ya da "en iyi, hızlı okunan sözlü müzik" yok mu ;)
-----------------------------50 Cent idemi tanımıon hoja :S
-
Hanfreek bunu yazdı:
-----------------------------
aslında Orontez bişeyim olmuyo hajı bende Antakyalıyım ama şu an Kıbrısta yaşıyorum ve memleketimden insanların böyle bi sekilde bi çalışmaları olunca sizle paylaşmak istedim
Lem, Orontez guzel yaziyo ama sesini begenmiyorum. biraz daha oynama yapsalar daha gusel olabilir. bana biraz kulak tirmalayici geliyor.. ama sozler gusel.... -
Hanfreek bunu yazdı:
-----------------------------sipidik bunu yazdı:
t rap yeterli seviyede değil bence gercek rap için bu adamları dinliorm ben.. ama t rapide sewerim her seye ramen;)-----------------------------
bence türkçe rap belli bi seviyeye ulaştı yani eskisi kadar kötü deil zaten Sagopa Kajmer bence en iyi rapci ama amatörde olsalar bu çocuklarda iyi bi iş çıkarıyorlar hemde sütüdyo ortamı yok bilgisayarda besteledikleri müziğin üstüne bilgisayar kaydı yapıyorlar dinledinizmi bilmem ama bence bi dinleyin :)
buarada bende olan güzel parçaları var nasıl upload edebilirim yardımcı olursanız size upload edebilirim
hayır türkçe rap öle ahım şahım bi seviyeye ulaşmadı daha :) yabancı rapperlar her zaman seviye olarak daha öndeler :) sagopa ya gelince, onun yaptıgı rapi yabancılarla kıyaslayamazsın çünkü onun tarzı çok farklı :S tam anlamıyla rap denilemez ;)
-
Hanfreek bunu yazdı:
-----------------------------hocam ben orda "ne oluyor lan" derken şarkının ismini kastetmişitm :d
-
siz ne derseniz deyin almanya'nın hollanda'nın belçika'nın sokak rapçileri ile şarkı yaparak t rap ilerlemez zaten ilerlemiyorda Ceza'nın yerli plaka şarkısını telefonunda yolun ortasında dinleyerek yyyoooooo cezzzaaa diye bağıran "insanlar" war bu şekilde bu türdeki müzikle t rap gelişmez
sago diyceksiniz sagoyu anlamak ve anlatmak zordur. t rapin ölçüsü olamaz hele evrensellik konusunda sago evrenselliğe bulaşmaz bile o melankolik havayı dünyada dinletemezsiniz bir tek dinleteceğiniz şarkı cezanın anlamsız sözlerinden oluşan oynak parçalarıdır....
Bu şekilde nasıl gelişiriz derseniz valla ben 5-10 senedir yeni ortaya çıkan iyi rapper görmedim. Bundan sonrada ""nazireci"" rapperlerin çoğalması ve özgünlüklerine ulaşmasını beklemektan başka hiç bir çare yoq :S. ulaşmazsa da can sağlığı sago bana yeter :d....