The Conjuring (2013) | Korku Seansı |
-
Son zamanlarda vizyona girmiş en iyi korku-geriilim filmi adamı fena geriyor sadece gidin sinemaya izleyin...

http://www.imdb.com/title/tt1457767/
Filmin Özeti:
Ed ve Lorraine Warren doğaüstü, paranormal olayları araştıran bir çifttir. Bir gün Perron ailesinden bir telefon alırlar. Ailenin çiftlik evi nedeni bulunmayan karanlık birvarlık tarafından kuşatılmıştır; hayatları alt üst olmuştur. Bu vakayı çözebileceklerine inanan Warren çifti, ne kadar şeytani bir varlıkla karşı karşıya olduklarını çok geç fark edeceklerdir...Alıntıdır.
Fragmanlar:
http://www.youtube.com/watch?v=Vjk2So3KvSQ&feature=youtu.be
-
This is the end ile World war z mutlaka izleyin
-
son zmanlardaki en iyi gerilim filmi. bendende tavsiye 10/7
-
Sinemada izlemek istediğim bir filmdi, yarın gitmeyi düşünüyordum ama gösterimlere baktım az önce kaldırılmış,
-
CAgAtAy bunu yazdı
this is the end filminde iyice bokunu çıkarmışlar hocam. amaçları absürt komedi yapmak ama boka sarmış film.
-
Kreyzi bunu yazdıCAgAtAy bunu yazdı
this is the end filminde iyice bokunu çıkarmışlar hocam. amaçları absürt komedi yapmak ama boka sarmış film.
filmin olayı bütün oyuncuarın kendi isminde ve kendini canlandırıyor olması. bana da çok absürt geldi.
wwz zaten süper.
bu film de iniyor şimdi the purge ile beraber.
-
Nette izlerim cikinca :)
-
asa42 bunu yazdıKreyzi bunu yazdıCAgAtAy bunu yazdı
filmin olayı bütün oyuncuarın kendi isminde ve kendini canlandırıyor olması. bana da çok absürt geldi.
wwz zaten süper.
bu film de iniyor şimdi the purge ile beraber.
wwz çok saçma kaçmış hikaye boka sarmış adam bi ilcaı bulcam diye ortadoğuya gidiyo :P
This the end çok dolaşıyo bu aralar ona bi bakıyım
the purge nasıl hocam?
-
Kreyzi bunu yazdıCAgAtAy bunu yazdı
this is the end izlediğim en saçma filmdi her halde. world war z, now you see me son zamanların en iyi filmleriydi bence :)
Darkparadise tarafından 21/Eyl/13 13:35 tarihinde düzenlenmiştir -
Korku seansı güzel bir film hocam sinemada izlemenizi tavsiye ederim, ben kız arkadaşımla gittim baktım baya baya etkileniyor sonunu getiremeden çıktık salondan, ama gerçekten güzel bir film ses efektleri falan mükemmel sonra torrentten çekip sonuna kadar izledim :) tavsiye ederim ama sinema salonunda izleyin özellikle ses efektleri mükemmel geriyor
-
bi torrent link i atında bizde faydalanalım :D