The Crew
-
The Crew oynayan var mı?
Oyundaki kullanıcı adım: "Nomm85" yeni başladım.
-
Hacım bu oyun MMORPG tarzında bir oyun mu? Yani daha doğrusu sadece online oynanabilen "devasa çokoyunculu" oyunlardan mı?
Alsam single takılabilir miyim?
-
SkynetX bunu yazdı
Hacım bu oyun MMORPG tarzında bir oyun mu? Yani daha doğrusu sadece online oynanabilen "devasa çokoyunculu" oyunlardan mı?
Alsam single takılabilir miyim?
Single da görevler var. GTA 5 gibi düşünebilirsin. Hem single hem multi
Bende yeni yükledim uplay de ücretsizdi.
Nomm tarafından 02/Nis/17 00:08 tarihinde düzenlenmiştir -
Şimdi sen söyleyince hatırladım bende beleş almıştım uplayden. :)))
eyv hocam. indireyim bakyım.
-
Bende oynuyorum vakit bulamiyorum gerci.. bi ara bi toplanip saga sola pislik yapalim..
Pvp ye girin gencler.. hem para kazanin hem oyun tarzinizi gelistirin hemde araciniza parca kazanin..
-
SkynetX bunu yazdı
Şimdi sen söyleyince hatırladım bende beleş almıştım uplayden. :)))
eyv hocam. indireyim bakyım.
İndir de girelim zevkli bir oyun da yalnız oynanmıyor single görevleride beraber yapabiliyormuşuz yani çoklu :) Oyunda bir sürü oynayan var sağda solda gezen online kişileri görebiliyorsun zevkli bir oyun
-
Kara_Mc bunu yazdı
Bende oynuyorum vakit bulamiyorum gerci.. bi ara bi toplanip saga sola pislik yapalim..
Pvp ye girin gencler.. hem para kazanin hem oyun tarzinizi gelistirin hemde araciniza parca kazanin..
Aynen hocam dediğin gibi tek başıma yabancılık çekiyorum oyunda :) Online bir sürü kişi var ama tanımıyorsun sonuç itibariyle adı üstünde CREW :D
-
Vızır vızır dolaşıyorlar arabayla harita da büyük bir ucundan diğer ucuna gitmek 5 saat sürüyormuş :D
-
Bu oyunu tam çözemedim ama :D
-
Belli bi gün, saat belirleyelim; takılalım.. :)
-
adamhakli bunu yazdı
Belli bi gün, saat belirleyelim; takılalım.. :)
Olur ben tam anlamıyla çözemedim zaten oyunu :D