The Flu (Gamgi-Grip 2013 Güney Kore Filmi)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaAmLis
    RaAmLis's avatar
    Erkek

Şimdi bitti film, gerçekten çok iyiydi. Ağlamaklı olduğum sahnelerde oldu, tüylerimin diken diken olduğu sahnelerde oldu. Daha önce de izlemiştim baya bir kore filmi nedense bu filmi es geçmişim. Benim baya hoşuma gitti keşke bizlerde komedi filmlerinde vazgeçip bu tarz kaliteli yapımlara imza atabilsek.

Hayattaki amacını bulamayan, bulmaya yaklaştığını hissettiğinde ise alıkoyulan bu yüzden herşeyi oluruna bırakan ama bunu da beceremeyen kişi.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek

İzledim. Çocuğun oyunculuğu o yaş için mükemmel diyebilecek seviyede. Doktor'a zaten aşık oldum o derece güzel. Yalnız müzikleri biraz 28 hafta sonra filminin müziklerinden alıntılar vardı.

Film güzel tavsiye ederim. IMDB de 6.7 vermişler şaşırdım. 8 verdim bende.

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

ağladım şimdi :((((((((((((((((

o amerikan soysuzunu öldürmeliydi filmde

doktor sende azıcık göönül ver şu yakışıklıya be en son bile m

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek
    Prometheus bunu yazdı

Sonuç bulunamadı

Dosya silinmiş ya da dosyaya erişim sahibi
    tarafından engellenmiş olabilir.
    Bağlantıda yazım hatası olabilir.

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek

film bitti..iyiydi

fakat kurgularda o kadar çok yanlışlar yapılmış ki...

mesela başbakanı kimse dinlemiyor başka bi yetkili var onun dediği geçiyor :D ne kadar saçmalamışlar.

2. olarak amerikalılar var tmm olsun da ülkeye müdahale edemezler ki.kimse başkabanı dinlemio amerikalıları dinlio.başbakan durun ateş etmein dio kimse sallamıo :D

daha bunun gibi neler neler..çok fazla hatalar yapılmış ama filmin konusu güzel daha da iyi işlenebilirdi.

edit: bide vali ile doktorun konuştuğu yer vardı.vali doktoru sallamıyor fln :D kriz masası kurulmuş vali gelmiş ama doktoru dinlemio.o zmn kriz masası nie kuruldu :D türkiye gibi olmuş biraz o kısım :D çok fazla hata vardı ya 

Ekerci tarafından 05/Haz/14 02:56 tarihinde düzenlenmiştir

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Easx
    Easx's avatar
    Erkek

daha ilk sayfadan filmin alayını öğrendim abi az dikkatli olun zaten takıntım var bu konuda imdb'den 11 alsa yine izlemem artık ben bu filmi

www.kriptopedi.com
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bugrahan45
    bugrahan45's avatar
    Erkek

link bekliyoruz

.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CyberAngel
    CyberAngel's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Spoiler İçerir

Spoiler İçerir

Spoiler İçerir

Son zamanlarda keyifle izlediğim güzel bir filmdi.Sonu istediğim gibi bitmedi ama.Kızın annesi ya da kurtarma ekibinden amcası ölseydi daha iyi olurdu.Başkanın dialogları çok amatorce olmuş.Küçük kız annemi öldürmeyin deyince eminim herkes duygulanmıştır.Orası zaten filmin en güzel yeri.O sahneyi koymasalar film güzel olmazdı.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sivil
    sivil's avatar
    Erkek

güzel filmmiş

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HowL
    HowL's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    JustRulz bunu yazdı
    ben efsaneyimde de benzer duygular içerisinde kalıyor insan böyle farklı film önerileriniz varmı arkadaşlar ?

http://www.hancinema.net/korean_movie_My_Mom.php

Bu filmi izleyebilirsin hocam kore yapımı. Salya,sümük garantili.

Mutluluk çatık kaşlıdır ve ciddidir. Bizim gibilerin sonu en fazla sürpriz olur :)
Toplam Hit: 3655 Toplam Mesaj: 38