The Flu (Gamgi-Grip 2013 Güney Kore Filmi)
-
Şimdi bitti film, gerçekten çok iyiydi. Ağlamaklı olduğum sahnelerde oldu, tüylerimin diken diken olduğu sahnelerde oldu. Daha önce de izlemiştim baya bir kore filmi nedense bu filmi es geçmişim. Benim baya hoşuma gitti keşke bizlerde komedi filmlerinde vazgeçip bu tarz kaliteli yapımlara imza atabilsek.
-
İzledim. Çocuğun oyunculuğu o yaş için mükemmel diyebilecek seviyede. Doktor'a zaten aşık oldum o derece güzel. Yalnız müzikleri biraz 28 hafta sonra filminin müziklerinden alıntılar vardı.
Film güzel tavsiye ederim. IMDB de 6.7 vermişler şaşırdım. 8 verdim bende.
-
ağladım şimdi :((((((((((((((((
o amerikan soysuzunu öldürmeliydi filmde
doktor sende azıcık göönül ver şu yakışıklıya be en son bile m -
Prometheus bunu yazdı
Sonuç bulunamadı
Dosya silinmiş ya da dosyaya erişim sahibi
tarafından engellenmiş olabilir.
Bağlantıda yazım hatası olabilir. -
film bitti..iyiydi
fakat kurgularda o kadar çok yanlışlar yapılmış ki...
mesela başbakanı kimse dinlemiyor başka bi yetkili var onun dediği geçiyor :D ne kadar saçmalamışlar.
2. olarak amerikalılar var tmm olsun da ülkeye müdahale edemezler ki.kimse başkabanı dinlemio amerikalıları dinlio.başbakan durun ateş etmein dio kimse sallamıo :D
daha bunun gibi neler neler..çok fazla hatalar yapılmış ama filmin konusu güzel daha da iyi işlenebilirdi.
edit: bide vali ile doktorun konuştuğu yer vardı.vali doktoru sallamıyor fln :D kriz masası kurulmuş vali gelmiş ama doktoru dinlemio.o zmn kriz masası nie kuruldu :D türkiye gibi olmuş biraz o kısım :D çok fazla hata vardı ya
Ekerci tarafından 05/Haz/14 02:56 tarihinde düzenlenmiştir -
daha ilk sayfadan filmin alayını öğrendim abi az dikkatli olun zaten takıntım var bu konuda imdb'den 11 alsa yine izlemem artık ben bu filmi
-
link bekliyoruz
-
Spoiler İçerir
Spoiler İçerir
Spoiler İçerir
Son zamanlarda keyifle izlediğim güzel bir filmdi.Sonu istediğim gibi bitmedi ama.Kızın annesi ya da kurtarma ekibinden amcası ölseydi daha iyi olurdu.Başkanın dialogları çok amatorce olmuş.Küçük kız annemi öldürmeyin deyince eminim herkes duygulanmıştır.Orası zaten filmin en güzel yeri.O sahneyi koymasalar film güzel olmazdı.
-
güzel filmmiş
-
JustRulz bunu yazdıben efsaneyimde de benzer duygular içerisinde kalıyor insan böyle farklı film önerileriniz varmı arkadaşlar ?
http://www.hancinema.net/korean_movie_My_Mom.php
Bu filmi izleyebilirsin hocam kore yapımı. Salya,sümük garantili.