The Godfather İzlemeye Değer Mi / Sıkılır Mıyım?
-
arkadaşım bende 3gün önce indirdim 1-2-3ü...filmler çok uzun en kısası 2buçuk saat o da 1nci film dierleri 3saat...1nci ve 2nci film çok güzel ama 3ncü filmi hiç beğenmedim
-
Sıkılırsın ama sıkılmak için bile izlenir o film.
-
lisede Gotfather diye arkadaşlarımıza boşa lakap takmadık biz :D izle hocam izle süperdir!
-
izlediğim en mükemmel mafya filmi. tüm babalar bu filme al pacino marlon brando robert deniro .böyle kadroyu bi arad abulamazsın
-
1:48:00 kadar izledim harbi çok uzun film bugün devam ederim heralde. lost daha güzel ama :D
-
Güzel film(ler) ama detaylar çok fazla uzun tutulmuş. İzle izle bitmiyor. Sinemalarda gösterildiği dönemler acaba kaç ara verildi merak ediyorum. TV'de izlerseniz araya konan reklamlarla birlikte intiharın eşiğine sürüklenebilirsiniz :) Filmin kaderini belirleyen ne kadar önemli detay varsa son 15'dk da gerçekleşiyor ve film diğerine açık kapı bırakıyor. Oyunculuklar, müzikler vs güzel fakat daha sadeleştirilmiş gereksiz ayrıntıların kısa tutulduğu bir senaryo daha iyi olurdu. 3 saatlik bir Godfather filminden alacağım şeyleri 1 saatlik sadeleştirilmiş senaryosu olan bir filmdende alabilirdim.
-
kurtlar vadisini hatırlıyorsundur bir sahnede helikopterletarıyorlar fln.Aaa oda ne godfatherda da var bu sahne :)
-
1 kere izle 5 kere daha izleyesin gelir.
ama serinin 3.filmi mario puzo nun kitabında mevcut değil. yani bakmışlar ilk 2 film güzel para kazandırdı 3.sünü de çekelim demişler bariz.
-
Once Bana Saygını Goster ki Sana Yardım Edeyim^^ :P
-
bence uyursun :D:D
Toplam Hit: 4770 Toplam Mesaj: 25