The Last Airbender Sinema Filmi İstek
-
çizgi filmi ile değerlendirirsek biraz alakasız olmuş ama çizgi filmden farkli değerlendirilirse izlenilecek bir film.
-
Güzelim şaheseri saçma sapan bi cast ile ziyan ediorlar. Comics olarak cizilip sinemaya verilse çok çok daha güzel olurdu. Dublajlarıda orjinalden bozma yaparlarsa afişine bile dönüp bakmam bu filmin. Shaylamalanamı neymiş bi yakalarsam onu .
-
antivirus bunu yazdı:
-----------------------------
çizgi filmi ile değerlendirirsek biraz alakasız olmuş ama çizgi filmden farkli değerlendirilirse izlenilecek bir film.
-----------------------------çizgi filmin aynısı olursa zaten aynısı olacağı için pek izlemede taraftarı olmaz kimse
-
Stargazer bunu yazdı:
antivirus bunu yazdı:
-----------------------------çizgi filmin aynısı olursa zaten aynısı olacağı için pek izlemede taraftarı olmaz kimse
-----------------------------biraz da konu olarak çizgi filme bağlı kalsalar daha güzel olacakti gerçi filmi henüz izlemedim ama fragmanlardan anladığım kadarı ile söylüyorum .
filmi izleyince daha güzel yorum yapabilirim.
-
up
-
sinema filmini bulmak için torrentlere iyi bak derim.
-
ben biraz araştırdım hep sinema çekimi ve kalite berbat
-
http://thepiratebay.org/search/the%20last%20airbender/0/99/201
yakında görüntüsü düzgün bi şekilde çıkar hocam azcık daha sabır isteyen tabiki linkten tıklar indirir :d