The North Face Mont Sahibi Var Mı?
-
Fazla oldirapidhacker550 tarafından 26/Eyl/15 20:23 tarihinde düzenlenmiştir
-
CenkSertoz bunu yazdı
Boynerden almayı düşünüyorum fiyatı 1050tl, boyner çalışanı bir arkadaşım %15 indirim yaptırıyor. 892TL 'ye düşüyor fiyatı. Her 300 TL'lik alışverişe 50 liralık çek veriyorlar,150 lira'da oradan geliyor.Muhtemelen topyekün kullanamıyorsundur ama 3 tane güzel tişört bedevaya geliyor gibi düşünücem , 742TL ye gelicek mont. Pazartesi alıyorum. yorum yapan herkese teşekkür ederim.
Hangi model linkini atar misin ?
Black yak in hepsiburadada olani var ona hasta oldum 800 900 tl galiba.
http://www.hepsiburada.com/black-yak-kaztuyu-mont-gb5xg4jk-1-siyah-m-pm-outvdigllleie
bendeki north faceden daha iyi gibi hocam.
kevlarli filan hareketli kesimler
ama ustune yagmurluk ister bu.islanirsan eger cok fazla kaz tuyu koruyamaz.
mobilden yazdim kusura bakma.cumleler hep dusuk oldu.
rapidhacker550 tarafından 26/Eyl/15 20:25 tarihinde düzenlenmiştir -
rapidhacker550 bunu yazdıCenkSertoz bunu yazdı
Boynerden almayı düşünüyorum fiyatı 1050tl, boyner çalışanı bir arkadaşım %15 indirim yaptırıyor. 892TL 'ye düşüyor fiyatı. Her 300 TL'lik alışverişe 50 liralık çek veriyorlar,150 lira'da oradan geliyor.Muhtemelen topyekün kullanamıyorsundur ama 3 tane güzel tişört bedevaya geliyor gibi düşünücem , 742TL ye gelicek mont. Pazartesi alıyorum. yorum yapan herkese teşekkür ederim.
Hangi model linkini atar misin ?
Black yak in hepsiburadada olani var ona hasta oldum 800 900 tl galiba.
http://www.hepsiburada.com/black-yak-kaztuyu-mont-gb5xg4jk-1-siyah-m-pm-outvdigllleie
bendeki north faceden daha iyi gibi hocam.
kevlarli filan hareketli kesimler
ama ustune yagmurluk ister bu.islanirsan eger cok fazla kaz tuyu koruyamaz.
mobilden yazdim kusura bakma.cumleler hep dusuk oldu.
Dostum model boyner'in internet sitesinde nedense yok,mağazada mevcut.
O yüzden the north face'nin internet sitesinden tam modelini yazdım. -
Bandito bunu yazdı
verilir mk verilir tabi :D kışın -25 derecelerde dandik bi parkeyle dururken hep netten montlara bakardım :D bu north face çok kaliteli bir marka soğuk olan biryerde yaşıyosanız alın
ama bu soguk iklim hocam ince olur sıcak tutmaz naylonumsu dur su felan almaz vucut sıcaklıgını azaltmamaktır mantıgı bunların kaz tüyü olanlarına bak
Erzurum'da yaşıyorum kışın -30, -40 arası oluyor. Bu soğukta altına tişört giyip gezebileceksem ciddiyim alıcam ?
Ben de kat kat giymekten nefret ediyorum. Hatta bazen çok ince giyip okula gittiğim günlerde manyak mısın falan diyorlardı, yolda görenler tip tip bakıyordu ama napiyim sevmiyorum lahana gibi dolaşmayı.
-
-
dogudaysanız alın mutlaka boyle bırsey onu da gec daglık bıryerdeysenız de alın .benım bır tane bıle kazagım yok ama nortface tavsıye ederım cocukken vardı bır montum cok saglaımdı usumedıgım ıcın ıhtıyac duymadım pek ama kaz tuyu tercıh edın cok hafıf oluyor
-
DadasAdam bunu yazdıBandito bunu yazdı
verilir mk verilir tabi :D kışın -25 derecelerde dandik bi parkeyle dururken hep netten montlara bakardım :D bu north face çok kaliteli bir marka soğuk olan biryerde yaşıyosanız alın
ama bu soguk iklim hocam ince olur sıcak tutmaz naylonumsu dur su felan almaz vucut sıcaklıgını azaltmamaktır mantıgı bunların kaz tüyü olanlarına bak
Erzurum'da yaşıyorum kışın -30, -40 arası oluyor. Bu soğukta altına tişört giyip gezebileceksem ciddiyim alıcam ?
Ben de kat kat giymekten nefret ediyorum. Hatta bazen çok ince giyip okula gittiğim günlerde manyak mısın falan diyorlardı, yolda görenler tip tip bakıyordu ama napiyim sevmiyorum lahana gibi dolaşmayı.
Kaz tuyu mont isini gorecek.ustune bir de gore tex yagmurluk