The North Face Mont Sahibi Var Mı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    Fazla oldi
    rapidhacker550 tarafından 26/Eyl/15 20:23 tarihinde düzenlenmiştir

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    CenkSertoz bunu yazdı

Boynerden almayı düşünüyorum fiyatı 1050tl, boyner çalışanı bir arkadaşım %15 indirim yaptırıyor. 892TL 'ye düşüyor fiyatı. Her 300 TL'lik alışverişe 50 liralık çek veriyorlar,150 lira'da oradan geliyor.Muhtemelen topyekün kullanamıyorsundur ama 3 tane güzel tişört bedevaya geliyor gibi düşünücem , 742TL ye gelicek mont. Pazartesi alıyorum. yorum yapan herkese teşekkür ederim.

Hangi model linkini atar misin ? 

Black yak in hepsiburadada olani var ona hasta oldum 800 900 tl galiba.

http://www.hepsiburada.com/black-yak-kaztuyu-mont-gb5xg4jk-1-siyah-m-pm-outvdigllleie 

bendeki north faceden daha iyi gibi hocam.

kevlarli filan hareketli kesimler

ama ustune yagmurluk ister bu.islanirsan eger cok fazla kaz tuyu koruyamaz.

mobilden yazdim kusura bakma.cumleler hep dusuk oldu.

rapidhacker550 tarafından 26/Eyl/15 20:25 tarihinde düzenlenmiştir

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CenkSertoz
    CenkSertoz's avatar
    Erkek
    rapidhacker550 bunu yazdı
    CenkSertoz bunu yazdı

Boynerden almayı düşünüyorum fiyatı 1050tl, boyner çalışanı bir arkadaşım %15 indirim yaptırıyor. 892TL 'ye düşüyor fiyatı. Her 300 TL'lik alışverişe 50 liralık çek veriyorlar,150 lira'da oradan geliyor.Muhtemelen topyekün kullanamıyorsundur ama 3 tane güzel tişört bedevaya geliyor gibi düşünücem , 742TL ye gelicek mont. Pazartesi alıyorum. yorum yapan herkese teşekkür ederim.

Hangi model linkini atar misin ? 

Black yak in hepsiburadada olani var ona hasta oldum 800 900 tl galiba.

http://www.hepsiburada.com/black-yak-kaztuyu-mont-gb5xg4jk-1-siyah-m-pm-outvdigllleie 

bendeki north faceden daha iyi gibi hocam.

kevlarli filan hareketli kesimler

ama ustune yagmurluk ister bu.islanirsan eger cok fazla kaz tuyu koruyamaz.

mobilden yazdim kusura bakma.cumleler hep dusuk oldu.

Dostum model boyner'in internet sitesinde nedense yok,mağazada mevcut.

O yüzden the north face'nin internet sitesinden tam modelini yazdım.

The Beginning and The End.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DadasAdam
    DadasAdam's avatar
    Erkek
    Bandito bunu yazdı

verilir mk verilir tabi :D kışın -25 derecelerde dandik bi parkeyle dururken hep netten montlara bakardım :D bu north face çok kaliteli bir marka soğuk olan biryerde yaşıyosanız alın

ama bu soguk iklim hocam ince olur sıcak tutmaz naylonumsu dur su felan almaz vucut sıcaklıgını azaltmamaktır mantıgı bunların kaz tüyü olanlarına bak

Erzurum'da yaşıyorum kışın -30, -40 arası oluyor. Bu soğukta altına tişört giyip gezebileceksem ciddiyim alıcam ?

Ben de kat kat giymekten nefret ediyorum. Hatta bazen çok ince giyip okula gittiğim günlerde manyak mısın falan diyorlardı, yolda görenler tip tip bakıyordu ama napiyim sevmiyorum lahana gibi dolaşmayı.

Bir anadan dünyaya gelen yolcu...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

dogudaysanız alın mutlaka boyle bırsey onu da gec daglık bıryerdeysenız de alın .benım bır tane bıle kazagım yok ama nortface tavsıye ederım cocukken vardı bır montum cok saglaımdı usumedıgım ıcın ıhtıyac duymadım pek  ama kaz tuyu tercıh edın cok hafıf oluyor 

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    DadasAdam bunu yazdı
    Bandito bunu yazdı

verilir mk verilir tabi :D kışın -25 derecelerde dandik bi parkeyle dururken hep netten montlara bakardım :D bu north face çok kaliteli bir marka soğuk olan biryerde yaşıyosanız alın

ama bu soguk iklim hocam ince olur sıcak tutmaz naylonumsu dur su felan almaz vucut sıcaklıgını azaltmamaktır mantıgı bunların kaz tüyü olanlarına bak

Erzurum'da yaşıyorum kışın -30, -40 arası oluyor. Bu soğukta altına tişört giyip gezebileceksem ciddiyim alıcam ?

Ben de kat kat giymekten nefret ediyorum. Hatta bazen çok ince giyip okula gittiğim günlerde manyak mısın falan diyorlardı, yolda görenler tip tip bakıyordu ama napiyim sevmiyorum lahana gibi dolaşmayı.

Kaz tuyu mont isini gorecek.ustune bir de gore tex yagmurluk

Toplam Hit: 2340 Toplam Mesaj: 18
the north face o kadar para verilir mi?