The Revenant / Diriliş Hk.
-
zeybekustasi bunu yazdıJanitschar bunu yazdı
gayet dandik film,
spoiler -herif ölmüyor,mantık hatalarıyla dolu türlü türlü işler başına geliyor herif bir türlü ölmüyor,ölmüyor-
spoiler
en son filminde herif maddde alıp yerde sürünüyordu oscar için yaptığı söylenmişti maşallah bunda da burnu yerden kalkmadı dicaprionun.
o ayıda nasıl sa parçalamıyor sadece ucundan ısırıp bırakıyor filan.
üzerine düştüğünde altında ezilip ölmesi lazımdı zaten koca hayvan kimbilir kaç ton.
spoiler
SPOİLER-Ayı parçalıyor ölmüyor,diri diri gömüyorlar ölmüyor,yürüyemiyor sürünerek leş kemiklerin üstündeki olmayan etle besleniyor ölmüyor,soğuk suya düşüyor hipotermiden ölmüyor,uçurumdan düşüyor ölmüyor,tam soğuktan donacakken at leşini deşip içine giriyor gene ölmüyor...adam filme sürünerek başlıyor sonuna doğru depara kalkıyor,saçmalığın daniskası...Polat Alemdar' mısın bre lavuk ?
-
Janitschar bunu yazdızeybekustasi bunu yazdıJanitschar bunu yazdı
gayet dandik film,
spoiler -herif ölmüyor,mantık hatalarıyla dolu türlü türlü işler başına geliyor herif bir türlü ölmüyor,ölmüyor-
spoiler
en son filminde herif maddde alıp yerde sürünüyordu oscar için yaptığı söylenmişti maşallah bunda da burnu yerden kalkmadı dicaprionun.
üzerine düştüğünde altında ezilip ölmesi lazımdı zaten koca hayvan kimbilir kaç ton.
spoiler
SPOİLER-Ayı parçalıyor ölmüyor,diri diri gömüyorlar ölmüyor,yürüyemiyor sürünerek leş kemiklerin üstündeki olmayan etle besleniyor ölmüyor,soğuk suya düşüyor hipotermiden ölmüyor,uçurumdan düşüyor ölmüyor,tam soğuktan donacakken at leşini deşip içine giriyor gene ölmüyor...adam filme sürünerek başlıyor sonuna doğru depara kalkıyor,saçmalığın daniskası...Polat Alemdar' mısın bre lavuk ?
spoiler
Derede yakaladığı balığı canlı canlı yemesiyle ve o at leşine girmesi filan bear grylls'den (insan doğaya karşı) rol çalmışa benziyor :)
-
en vasat filmiyle oscar alıcak
-
Tamam film surukleyici falan eyvallah ama ayı yani o, adamın mına kor.
-
Janitschar bunu yazdızeybekustasi bunu yazdıJanitschar bunu yazdı
gayet dandik film,
spoiler
spoiler
Arkadasa katılıyorum süründügü filmden oscar alırsa oscar sacma sapan bir ödül olmus olur bence ayrıca polat alemdarıda gecti bence yani kayatımda bu kadar sacma izledigim tek film korkunç bir film 3 ama oda komedi film genel olarak bence film den fazla birsey beklemeyin di caprionun en kötü film i diyebilirim bence
-
beyler konu tamamen spoiler olmuş :D :D ben etkilenmiyorum spoilerdan oturur yine aynı heycanla izlerim ama yapmayın ya :D
başlığa bi uyarı falan konulsun bari :D
-
lan olum spoiler diyip - koymakla olur mu beyin zaten otomatik 3-5 kelime okuyor yapacağın işe...
-
Ya adam ölse film olmaz zaten. Çevirdiğiniz muhabbete bak.
-
KrypT bunu yazdı
Ya adam ölse film olmaz zaten. Çevirdiğiniz muhabbete bak.
Çaresizken çocugunun öldürülmesini izleyen bir babanın intikam güdüsüyle " hayatta kalma mücadelesini" anlatan bir film için; adama bi türlü ölmüyor diye eleştiriler gelmiş. Zaten senaryonun en temeli intikam duygusunun ne kadar güçlü oldugu ve bu mucadelede ne kadar güç verdiği..
Şimdi sen bu filmde La bu polat alemdarmı hıaamınagoyim ölmiyi dersen adama yanlıs anlamayın lütfen kımseye hakaret etmiyorum "siktir git mk" derler.. :D filmin başında sürünüyodu sonunda depara kalktı denmiş.. filmin başıyla sonu arasında 2 gün yokki aylar var :D
Beyler eleştiri yaparken lütfen biraz dikkatli olalım. Filmin çekimleri sinematografisi tek planlı çekimler oyunculuk herseyiyle izleyiciye o dunyayı o hıssıyatı veriyo kendine çekiyo..
O ayı sahnesini nefes almadan hissetttim bana göre sinema tarihinde kült sahneler arasına çoktan girdi..
Filmde mantık hatası yok denecek kadar az ve eleştiri yaparken lütfen unutmayın "BELGESEL" izlemiyorsunuz "FİLM" izliyorsunuz herşeyde mantık aramayın keyfini çıkarın...
Son olarak hayatta kalma mücadelesini anlatan bir filmde bol aksiyon beklemeyin sıkılacaksınız tabikide, sizin sıkılmanız filmin kötü oldugunu göstermez.
Katıldıgım tek nokta hem oyunculuk olarak hemde film olarak leo reyizin en iyi filmi ve performansı değil. bundan daha önce oscarı alması gerekirdi zaten.. ama yarıştıgı film ve oyunculara bakarsak oscarı alırsa yine hakederek alcak.
sadece kendi kapasitesinin zirvesinde olmadıgı halde alacak :)
-
Eleştirilere katılmıyorum. Katıldığım tek nokta olabilir, o da "abartı" konusu. Evet, abartılı mı abartılı. Peki hızlı ve öfkeli abartılı değil mi? Ölmeyecek tabi mk adam ölürse film biter :D
Ben keyif alarak izledim. Mantık hataları da var filmde ama önemli değil bence.