folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder The Room (Tavsiye Oyun)

The Room (Tavsiye Oyun)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek

1-2 sini bende satın almıştım.

İngilizce bilmediğim için çok zorlanıyorum ama..Bi o kötü :)

Türkçe dil desteği gelse tadından yenmez vallahi :)

Düzenleme : 3. oyunda türkçe dil desteği de varmış. Android e gelsin de satın alayım :)

cuneyd tarafından 05/Kas/15 23:28 tarihinde düzenlenmiştir

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unix
    Andrei
    Andrei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    cuneyd bunu yazdı

1-2 sini bende satın almıştım.

İngilizce bilmediğim için çok zorlanıyorum ama..Bi o kötü :)

Türkçe dil desteği gelse tadından yenmez vallahi :)

Düzenleme : 3. oyunda türkçe dil desteği de varmış. Android e gelsin de satın alayım :)

digerleri de yine ilk app store'da yayınlanmıstı sanırım ama google play'e gelmesi de uzun sürmez.

türkce dil secenegi koyduklarına göre, ülkeden oyuna gösterilen ilgi iyi düzeyde demek ki. gercekten fiyatını sonuna kadar hak eden bir calısmaya daha imza atmıs elemanlar, hemen bitmesin diye cok fazla ilerlemeden bıraktım ^^ ilk 2 oyunu bitirenler, ipucunu kapatarak oynarsa daha cok zevk alabilir. su oyundaki ambiyansı bazen milyon dolar harcanmıs oyunlarda göremiyoruz.

%40 indirimli olarak "Centos Sistem ve Sunucu Yönetimi" adlı kitabımızı satın alarak, Linux üzerine yapılacak olan devam projeleri icin destekte bulunabilirsiniz : http://www.hepsiburada.com/centos-sistem-ve-sunucu-yonetimi-oku-izle-dinle-ogren-p-KKODLAB01579
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PathfindeR00
    PathfindeR00's avatar
    Erkek

aldımdan sonrasını okumadım. çünkü fakirim. 

Toplam Hit: 2089 Toplam Mesaj: 14