The Settlers - Rise Of An Empire
-
THE SETTLERS - Rise of an Empire

Bir bina yapmak için eskiden olduğu gibi işlemler adım adım gerçekleştiriliyor, ancak biraz daha kısaltılmış. El arabasını alan bir göçebe bina alanına gittiğinde evini kendisi yapıyor ve bittiğinde esas görevine başlıyor. "Kendin pişir kendin ye" misali! Yollar yine oyunda önemli bir konumda olacak gibi. Videolardan göründüğü kadarıyla yol olmadan bir eşyayı başka bir yere götürmek imkansız gibi. Buda Settlers'ın temelinde olan bir şey.
Oyunun en can alıcı noktası, eski özelliklerin tekrar kullanılması değil de yeni gelen özellikler bence. Bir RTS oyununa göre oldukça gelişmiş bir yapay zeka ve sosyal hayat mevcut. Devasa bir imparatorlukta sürekli bir iş yapan insanlar, elbet farklı şeylerde yapmak isterler. Sanal da olsa bu tip şeyleri göz ardı etmeyen yapımcılar, danslı müzikli partiler tasarlamışlar. Göçebelerinizi bu etkinliklere çağırarak morallerini üst seviyede tutmak mümkün olacak. Dans dedim de aklıma geldi, bir bayan yoksa kimle dans edecek bu insanlar. Bu da unutulmamış ve oyunda devrimsel bir özelliği olan diğer cinsiyet, yani bayanlarında olması oyuna eklenen artı bir değer olabilir.
Oyuna renk katan sayısız özelliklerden biride korsanlar. Amaçları olan çalmak, yağmalamak, kaçırmak... gibi kendilerine has özellikleri başarılı bir şekilde yerine getiriyorlar. Kıyıya kurulmuş bir şehre gemileriyle çıkarma yapıp, binaları yakıp yağmalayan bunlarla yetinmeyip, kadınları kaçıran korsanları görmek oyunun yapay zekasının ne derece başarılı olacağını gösteriyor.
Göçebelerimizin yapay zekası bunla da sınırlı değil. Örnek vermek gerekirse, bir sandığı binanın başka bir yerine taşımak için vinç kullanmak mümkün oyunda. Bu vinci yine göçebelerimiz kontrol ediyor. Burada önemli olan vinci kontrol etmesinden öte, nasıl kullandığı. Söz konusu sandığın taşınması için görevli önce bir çarkın içine girer, yürüyerek vinci çalıştırır. Ucundaki kepçeyi sabitlemek için çark içinde bir sağa bir sola hareket ettirir ve hedefi bulur...
Bu ve buna benzer bir çok detaylı olayların yanı sıra, doğada kendi kendine gelişen olaylarda mevcut. Haritada gezinirken, bir zebra ya da ceylan sürüsüne saldıran aslanları görebilirsiniz. Bir gölette zıplayan kurbağaları, ya da ırmak kenarında yüzen balıkları görebilirsiniz. Sanırım oyun çıkınca, strateji geliştirmekten çok, bir belgesel kanalı izliyor olacağız!
Doğa olaylarına ek olarak dört mevsimin gerçekçi bir şekilde yaşanması son derece güzel gözüküyor. Kışın dağların yüksek kesimlerinde göllerin donduğunu, daha alçak yerlerde normal bir havanın hakim olduğunu görmek mümkün. Yani, kar ya da yağmur yağdı mı haritada her yerde değil, belli başlı bölgelerde görülecek.Önemli Noktaları:
- Büyük ortacağ şehirleri kurun: Büyümenizin planını çizebilirsiniz, kaynaklarını akıllıca yönetebilir ve insanlarınız için temin edebilirsiniz.The Settlers Rise of an Empire starateji oyunlarında acemisinden, ustasına kadar kolay bir oyun tarzı sunuyor.
- Vatandaşlarınızı ve İmparatorluğunuzu koruyun: Ordu kurun, araçlar ve duvarlar imparatorlupunuzu koruyacaktır. Ekonomik olarak imparatorluğunuz bunları yapacak kadar sağlıkmı?
- Heyacanlı multiplayer deneyimi: Arkadaşınla beraber çalış ve başka bir takıma karşı oyna. Acaba iş paylaşımın rakibini yenecek kadarmı?
- Detaylı atmosfer: RenderWare motoru ile birçok çeşitte ağacı olan, hayvanı olan ve diğer detayları olan zengin, detaylı bir evren yaratılmış
- 4 mevsim: 4 mevim oyunun akışına ve kaynaklara tamamen etki yapıyor.
- Settlerların kendi doğal yaşamı: Her bir Settler ın kendine özgü günlük yaşamı ve diğerleriyle etkileşimi var.
--------------------------------------------
Torrent : http://isohunt.com/download/26692292/THE+SETTLERS+-+Rise+of+an+Empire.torrent
------------------------------------------
Syn.Müridler :
Bnn bu oyunu indirdim kurdum cok süper bir oyun %100 tavsiye ederim .. =) .. gördüüm en süper grafikler ve ayrıntılar cok kusell .. adamlar göletin üzerindeki sinekleri bile yapmıs amk =) .. oyunun yukarıda anlatımı var zaten .. ama bnm bir problemim var . . ingilizcem pek ii deil ve bazı seyleri pek çözemedim .. o yüzden bana ''Hileleri'' lazım .. =)=)=) ..
-
minumum pc özellikleri neler ?? =)
-
MINIMUM:
· Windows XP SP2, Windows XP (64-bit), Windows Vista, Windows Vista (64-bit)
· DirectX 9.0c (June 2007 release)
· Pentium 4 2.0 GHz, Athlon XP 2000+ processor
· 512 MB RAM
· 128 MB DirectX 9.0c- compliant video card with vertex shader 1.1 and pixel shader 1.3 support::
o NVIDIA GeForce4 Ti 4200
o ATI RADEON 9500
· DirectX 9.0c-compliant sound card
· 2 GB free hard drive space
· DVD ROM drive
ÖNERİLEN:
· Windows XP SP 2, Windows XP (64-bit), Windows Vista, Windows Vista (64-bit)
· DirectX 9.0c (June 2007 release)
· Pentium 4 3.0 GHz, Athlon 64 3400+ processor
· 1 GB RAM
· 256 MB DirectX 9.0c- compliant video card with shader 2.0 support::
o NVIDIA GeForce 7600 GT
o ATI RADEON X1650 XT
· DirectX 9.0c- compliant sound card
· 2 GB free hard drive space
· DVD ROM drive
--------------------------------------------
Ekran kartının güclü olması lzm .. grafikler cok cok iyi ..
-
of of of!
eskiden cok oynardim, bu yenisi heralde.
cok iyi murid kardesim, saolasin...
-
lemar bunu yazdı:
-----------------------------of of of!
eskiden cok oynardim, bu yenisi heralde.
cok iyi murid kardesim, saolasin...
-----------------------------banada birisi tavsiye etmişti 90.lı yılların sonunda oynarlamış ole diodu .. =) .. önemli deill ..
-----------------------------
Buradan da patchini indirin .. crackini patchten sonra yabıcaksınız ..
http://patches.ubi.com/settlers_6/settlers_6_v1.5.exe
( ''patches.ubi.com'' bu adreste ubi softun şey ettii tüm oyunları patchi var )
http://rapidshare.com/files/129398445/Crack_Trainer.rar.html (kndi uploadımdır crack ve trainer (= )
-
torrent yok hacı başka bi yere atabilirmisin...rapid falan da olur...
-
hoca atılırda acaip link olur .. !!
hacı istiosan bu progla cekebilirsin :
http://garr.dl.sourceforge.net/sourceforge/azureus/Vuze_3.1.1.0_windows.exe
-
sanırm bi sorun war torrent bulunamadı diyor...
-
Bu oyunu arkadaşım anlattı bana süper bişeye benziyor paylaştığın için teşekkür :)
-
ErK bunu yazdı:
-----------------------------sanırm bi sorun war torrent bulunamadı diyor...
-----------------------------dostum valla bir problem yok ama .torrent dosyasını raipde attım bunu cek bide biraz önceki progu cek o sekilde indir ...
-
3.18 GB in 71 files. Torrent created 42.1 weeks ago.
böyükmüş =)
dx 9 u nasıl 10'a güncelleyebilirim?
yoxa desteklemiyor mu :
geforce 9300M G 256 mb paylşmsız
?
driverini(xp) laptopvideo2go dan indirdim..