The Stomping Land(Dinazor Çağında Hayatta Kalma Oyunu)
-
The Stomping Land

Sevgili TBT müridleri, Rust dediniz, Minecraft dediniz(dedik :P) ama böylesini görmediniz!
Bu oyun henüz alpha aşamasında ancak belirtilen özellikler beni heycanlandırmaya yetti bile.
Oyun dinazor çağında geçen, etçil - otçul, küçük - devasa dinazorların olduğu ve kabile olarak hayatta kalmaya çalıştığımız, sadece dinazorlarla, açlıkla değil karşı kabilelerlede çatışma yaşadığımız bir oyun olacakmış.
Oyunda çeşitli malzemeler toplayabiliyor ve bu malzemelerle;
-Tuzak
-Çeşitli silah
-Kabile evi
-Ateş
yapabiliyor ve bunlar sayesinde yiyeceklerimizi pişirebiliyor, kalacak yer sağlıyor ve hayatta kalıyoruz.

Oyun kickstarterdan $114bin toplamış durumda(http://www.kickstarter.com/projects/524168447/the-stomping-land?ref=card)
Aynı zamanda steam greenlight dan da geçmiş yani steam'e yakın zamanda gelecek(http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=198176306)
Oyunun eklenen özellikleri arasında en heycan verici olanlarından bir başkası ise;
Dinazorları yakalayıp evcilleştirebiliyor, onları sürebiliyoruz. Ve kaçmasınlar diye onları ip yapıp ağaçlara bağlayabiliyoruz.
Yapımcısından kısa bir gameplay videosunu burdan izleyebilirsiniz;
-
eğlenceli bişeye benziyo
-
GordonFreeman bunu yazdı
eğlenceli bişeye benziyo
Oyun çıksında şöyle bir TBT kabilesi yapalım :)
-
mRBerkay bunu yazdıGordonFreeman bunu yazdı
eğlenceli bişeye benziyo
Oyun çıksında şöyle bir TBT kabilesi yapalım :)
dimi - taşo - karga, bunlarıda görecekmiyiz. he bide kurdugumuz kapanı hayvan farketmemeli prensip bu.
-
oyun güzel alırım ben bunu
karakter modellemeleri güzel ama dünya ve dinazorlar biraz dandik böyle bırakmazlar eminim bana biraz şeyi andırdı spore ' yi
-
Dinazorlar ile insanlar bir arada yaşamadı ki :)
-
CyberAngel bunu yazdı
Dinazorlar ile insanlar bir arada yaşamadı ki :)
oyun hocam belgesel değil :)
-
çok elden geçmesi lazım, grafikleri ortalama, dinamikleri bok gibi olmuş, hareket sistemi neredeyse direk import edilmiş gibi hiç özel birşey yok, gelgelelim oyun güzel, koca koca dinazorların arasında ufacık kalmak kafileyle beraber koşmak falan. Bence survival oyunlarında safari tarzı vahşi doğa muhabbetlerini tetikler bu oyun.
-
VBDream bunu yazdı
çok elden geçmesi lazım, grafikleri ortalama, dinamikleri bok gibi olmuş, hareket sistemi neredeyse direk import edilmiş gibi hiç özel birşey yok, gelgelelim oyun güzel, koca koca dinazorların arasında ufacık kalmak kafileyle beraber koşmak falan. Bence survival oyunlarında safari tarzı vahşi doğa muhabbetlerini tetikler bu oyun.
Düşüncelerimi aynen açıklamış mürid. Ayrıca o arayüz falanda çok kötü. Senaryo olarak çok iyi düşünülmüş, sağlam bir ekip ile anlaşılsa, güzel bir oyun motoruyla çıkarılsa tutar.
-
Beyler buraya bu mesajı park ediyorum, oyun çıkar buralara gelir siz kurar taklırsınız biz konuyu göremez kaçırır isek bu mesaja binaen pm bekliyorum sizden ilgimi çekti :D
-
Geleceği var güzel olmuş baya