The Times: İngilizler Hedefiniz Akdeniz. İlerii
-
İngiliz The Times gazetesi, "Türk sahillerinde bir yer 35 bin sterlin gibi düşük bir fiyattan alınabilir. Size çekici geldi mi? Kurnaz bir çift, küçük bir depozito ve iki kredi kartı ile bir yer alabilir. Kredi kartı şirketleri, hálá iyi kredi notları olanlara 15 aya kadar sıfır faiz sunuyor" dedi
YABANCILARA mal satışına ilişkin yasa TBMM’den geçerken İngiliz mülk alıcılarının, fiyatların düşük olduğu Türkiye’ye aktığı, yatırımcıların da, Türkiye’nin AB’ye girmesi halinde fiyatların fırlamasını beklediği bildirildi. The Times gazetesi, "Türk sahillerinde bir yer 35 bin sterlin gibi düşük bir fiyattan alınabilir" değerlendirmesini yaptı.
Kartla bile alınabilir
İngiliz The Times gazetesi, Türkiye’deki emlak fırsatlarına işaret ettiği, "Türkiye’de 35 bin sterlinden mülk" başlıklı haberinde "Türkiye’nin Akdeniz sahili, kredi krizi derdimizden bir kaçış sunuyor" yorumunu yaptı. Haberde "Yazlık evi almak, herkesin, bu yaz yapılacakları listesinde yer almayabilir ama Türk sahillerinde bir yer, 35 bin sterlin gibi düşük bir fiyattan alınabilir. Size çekici geldi mi? Kurnaz bir çift, küçük bir depozito ve iki kredi kartı ile bir yer alabilir. Kredi kart şirketleri, hala iyi kredi notları olanlara 15 aya kadar sıfır faiz sunuyor" denildi.
Kira geliri yüksek
The Times, Property Secrets kuruluşuna dayanarak Türkiye’de emlak fiyatlarının son üç yılda yüzde 30 arttığını belirtirken alınan mülkler de kiralanarak önemli bir gelir sağlanabileceğini de öne sürdü.
-----------------az önce bi belgesel izliyom kuveytte evlenen bi erkeğe düşük faizli uzun vadeli ev kredisi verilmesi zorunluymuş yani her kuveytlinin kendi evi var.
üstüne bu haberi okuyunca ilginç geldi.şaşırdım adamlar 35 bin sterline ucuz diyor.
tamam almanyadaki bi Türk ev alabiliyor ama.sonra onların çoğu alman vatandaşı olcak.asimile olcak(zaten almanya çok homojen bi ülkede değil).bu gerçek.ama bodruma gelen fransızı ingilizi nasıl Türkleştircen bunu görmüyolar mı?
-
35000 sterline nerde ev var?!! sahil kesiminde 100bin sterlinden ucuza bulsunlar bana da haber versinler.
-
yabancılara mal satışı yasasını meclisten geçiren bütün millet vekillerinin *mına koyim
-
onur35 bunu yazdı:
-----------------------------yabancılara mal satışı yasasını meclisten geçiren bütün millet vekillerinin *mına koyim
-----------------------------
ben koydum bile :D -
onur35 bunu yazdı:
-----------------------------yabancılara mal satışı yasasını meclisten geçiren bütün millet vekillerinin *mına koyim
-----------------------------Ya didimdede 12000 ev satıLdı bu maLum kişiLer geLmeden önce bu kadar satış yoktu maLum diorum ki provake demesinLer zaten tekeL türkteLekom fiLn anLaşıLmıştır ;) Dur daha neLer satıLacak..
-
ben de geliom koymaya
-
bunlara evlerini satan türklerin t.a.q
-
turkishiptar bunu yazdı:
-----------------------------bunlara evlerini satan türklerin t.a.q
-----------------------------hala türk mü diosn onlara?
eline iki üç döviz geçicek die satıolar/sattırıyolar :\
-
evler dötlerine kacsın :/
-
Spacheata bunu yazdı:
-----------------------------üstüne bu haberi okuyunca ilginç geldi.şaşırdım adamlar 35 bin sterline ucuz diyor.
-----------------------------ingilterede 35000 sterline ancak kopek kulubesi alabildigin icin ucuz geliyo
-
GLaDio bunu yazdı:
-----------------------------Spacheata bunu yazdı:
-----------------------------üstüne bu haberi okuyunca ilginç geldi.şaşırdım adamlar 35 bin sterline ucuz diyor.
-----------------------------ingilterede 35000 sterline ancak kopek kulubesi alabildigin icin ucuz geliyo
-----------------------------
baboş bizim ev o kadar bile etmiyor biz şimdi neyiz ingilizlerin gözünde.35 bin sterline babayı alırlar, mersinde sahildeki apartman daireleri bile o kadar ucuz değil 100 bin sterlin ediyor nerdeyse. kaldıki sahil yörelerinde, zor bence ama iyi bildiğim bir şey var ülkesini satacak hıyar çok.
burda liparis diye bir yer var, mıa koduğumun sitesinin yarısından çoğu yabancı bizim eşşekler bakkalları bile onlara işlettiriyor.