The Truman Show
-
-
Allura bunu yazdı
Matrix diye bi film varmış.
güzeldi lan :D
-
SweeneyTodd bunu yazdı
BU DA BENDEN!

Hiç güzel bir film değil bence.
-
Arizona Dream
Underground (1995)
Time of the Gypsies
Life is a Miracle
Emir Kusturica'nın bütün filmlerini izleyebilirsiniz. Müziklerini Goran Bregovic yaptığı için zaten mükemmel şeyler çıkıyo ortaya.
bkz. http://tr.wikipedia.org/wiki/Emir_Kusturica
Goran Bregovic ve Emir Kusturica DÜNYA vatandaşı olabilmiş nadir kişilerden.
-
Allura iyisin hoşsun espri yaptın çok güldüm de. biraz insan gibi de davransan 10 numara 5 yıldız olacaksın bilesin.
-
güzel film hocam bende izlemiştim
-
İndirdim bakalım bu aralar izlerim. İzmemiş olan varsa "127 Hours" u tavsiye edebilirim, çok etkileyici gerçek bir hikayeden alınmıştır.
-
Dün tavsiye üzerine Kör Samuray diye bir film indirdim izledim, heyecan aksiyon ve gerilim bekliyordum filmin isminden ötürü bir açarım o hindistan filminde tırın altından atla kayarak geçip egzozu fırlattığı gibi arabayı havaya uçuran adam misali film :))
korkuyorum o yüzden indirmeye, ama tbt farkı tabi indirip izleyeyim bakim. -
1-618-GR bunu yazdı
Dün tavsiye üzerine Kör Samuray diye bir film indirdim izledim, heyecan aksiyon ve gerilim bekliyordum filmin isminden ötürü bir açarım o hindistan filminde tırın altından atla kayarak geçip egzozu fırlattığı gibi arabayı havaya uçuran adam misali film :))
korkuyorum o yüzden indirmeye, ama tbt farkı tabi indirip izleyeyim bakim.şu anlattığınla değil uzaktan yakından alakası olmak, tereddüte düşmek, kelime bulamıyorum ayırt ettirecek : ))
kısacası şöyle diyeyim; jim carry'e küfür etmiş kadar oldun.
izlenmesi gerekli filmlerden bir tanesi.