The Walking Dead
-
En uygun seçim torrenttir, yabancı olanlarda 720p olarak indirebilirsin.
-
torrentz den arat hocam ordan çekmiştim ben . bide alt yazı için bs player kullan kendisi otomatik buluyo istediğin dilde
-
Prison break gibi kahpe! Oturdun mu kalkamıyorsun. Şu an 2.sezondayım kıl oldum ev sahibi yaşlı moruğa :D
-
nesini izliyorsun bu dizinin ya zombi flan hikaye bildigin pembe dizi. 1. sezonu izledim 2. yi kalbim kaldırmadı. sürekli bi entrika başka bişi yok.
-
FCN bunu yazdı:
-----------------------------nesini izliyorsun bu dizinin ya zombi flan hikaye bildigin pembe dizi. 1. sezonu izledim 2. yi kalbim kaldırmadı. sürekli bi entrika başka bişi yok.
-----------------------------hoca hiç yoktan iyidir işte mükembel denilemez ama izlettiriyor kendisini.
-
hocam güzel bir dizi izlenilebilir yani ;) bende diziport dan izliyorum görüntü kalitesi de normal ölü vaziyette değil yani...
-
FCN bunu yazdı:
-----------------------------nesini izliyorsun bu dizinin ya zombi flan hikaye bildigin pembe dizi. 1. sezonu izledim 2. yi kalbim kaldırmadı. sürekli bi entrika başka bişi yok.
-----------------------------vallaha fazla bir numarası yok breaking bad i tekrar baştan izliyeyim diyorum 10 numaradır :D
-
u235 bunu yazdı:
-----------------------------Ekerci bunu yazdı:
-----------------------------3.sezon ne zmn cıkıo? her sitede ayrı bi tarih vermislerde..
-----------------------------7 ay sonra
-----------------------------YUH HARBİ Mİ?