The Walking Dead 2.Sezon Fragmanı
-
http://www.youtube.com/watch?v=1OZ0mu8Ey6A
The Walking Dead’den yaklaşık beş dakika süreli heyecan ve aksiyon dolu bir fragman yayınlandı. Fragmanda zombi saldırıları dışında videonun sonlarına doğru Hershel çiftliğini ve yeni karakterleri kısa da olsa görebiliyoruz.2.sezonun başlangıç tarihi de resmen belli oldu. Dizinin yeni sezonu 16 Ekim tarihinde başlayacak.
-
Ne zaman çıkıcak bi bilgi var mı ?
Not : Videoda varsa izleyemiyorum. Terslemeyin hemen :) -
kesin tarih 16 Ekim
-
Sarışın karı vardı ya hanikardeşi virüs kaptı falan. İşte o karıya hastayım agam. :/
-
ExpirE bunu yazdı:
-----------------------------
Sarışın karı vardı ya hanikardeşi virüs kaptı falan. İşte o karıya hastayım agam. :/
-----------------------------Aynen abi yav :|
-
Nihayet
-
Off Çok Sabırsızlanıyorum ya Bi an önce başlasa keşke Eyvallah Hocam
-
ExpirE bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------hocam o yaratıklar öğürürken nasıl düşündün onu anlamadım. Aklımın ucundan geçmedi filmi izlerken.
-
Sonunda amk 16 ekime çok var keşke biraz daha az kala yayınlasalardı fragmanını..
-
oh şükür
-
Başka bir yerdede şöyle bir şeye rastladım
Tanıtımının bir bölümü de İstanbul'da geçen zombi dizisi The Walking Dead'in ilk bölümü AMC kanalının rekorunu kırarak 5.7 milyon kişi tarafından seyredilmişti. Geceye doğru yayınlanan tekrar bölümüyle beraber 8.1 milyon civarına çıkan izleyici sayısından sonra kanaldan yetkili şahıslar dört köşe olduklarını yaptıkları açıklamalarla belli etmişlerdi. 2. bölümün de ilk bölüm gibi çok fazla kişi tarafından izlenmesi, beklenen onayı getirdi. The Walking Dead dizisi, 13 bölüm olacak 2. sezon onayını aldı. Türü, maliyeti, reklamı, yani çoğu açıdan önemli bir yerde olan diziyi birkaç sene izleyeceğiz gibi duruyor.
İstanbul da ne zaman çekildi acaba ?