The Walking Dead Nasıl Dizi ?
-
güzel dizi izlenir.
-
u235 bunu yazdı:
-----------------------------
Beyler ben ing. izlediğim için herşeyi tam çözemiyorum divxplanetdeki altyazılar uyumsuz siz nasıl izliyosunuz
-----------------------------http://diziport.com/the_walking_dead_1_sezon-izle
-
off off
a.q 2. sezonu beklerken dizi unuttum :D bence hiç izleme bütün sezonlar yayınlansın 1 haftada izle bitir
-
Bide uzun 40 dk
-
Bir sürü zombi filmi izlemiş biri olarak ben hiç beğenmedim :D Ne konusu güzel ne de korkutucu dicem de korku filmlerinin hiç birinden korkmuyorum zaten en korkunç en iğrenç denilen dahi:P
Bunun yerine bi Zombieland , Dawn of Dead izle keyfine bak.
-
zombieland ı nasıl bu filmle bir tutuyorsun anlamıyorum :D.zombieland zombi filmleriyle dalga geçen bir komedi filmi. walking dead da bence çok iyi seridir.çizgi roman uyarlaması yanılmıyorsam.çizgi romanıda baya iyi diyorlar onuda biyerden bulup okumak lazım
-
Cado_ bunu yazdı:
-----------------------------
zombieland ı nasıl bu filmle bir tutuyorsun anlamıyorum :D.zombieland zombi filmleriyle dalga geçen bir komedi filmi. walking dead da bence çok iyi seridir.çizgi roman uyarlaması yanılmıyorsam.çizgi romanıda baya iyi diyorlar onuda biyerden bulup okumak lazım
-----------------------------Makyaj açısından baba süper bir film.Korku-komedi diye bi tür var galiba :)