folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder The Walking Dead Nasıl Dizi ?

The Walking Dead Nasıl Dizi ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shephard
    Shephard's avatar
    Erkek
    güzel dizi izlenir.

Turkey, Photographer. #socialmedia #photography #videography #interior #architectural #food #lifestyle #fashion #product #aerial #drone
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Espo
    Espo's avatar
    Erkek

u235 bunu yazdı:
    -----------------------------

Beyler ben ing. izlediğim için herşeyi tam çözemiyorum divxplanetdeki altyazılar uyumsuz siz nasıl izliyosunuz

http://diziport.com/the_walking_dead_1_sezon-izle

Yeni bir iş, yeni bir aş, yeni bir hayat. Sil baştan başlamak gerek bazen modunda. Artık buralarda yokum :) Hepinizi seviyorum, muck.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

off off

a.q 2. sezonu beklerken dizi unuttum :D bence hiç izleme bütün sezonlar yayınlansın 1 haftada izle bitir

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

Bide uzun 40 dk

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dyrnade
    dyrnade's avatar
    Erkek

Bir sürü zombi filmi izlemiş biri olarak ben hiç beğenmedim :D Ne konusu güzel ne de korkutucu dicem de korku filmlerinin hiç birinden korkmuyorum zaten en korkunç en iğrenç denilen dahi:P 

Bunun yerine bi Zombieland , Dawn of Dead izle keyfine bak.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cado_
    Cado_'s avatar
    Erkek
    zombieland ı nasıl bu filmle bir tutuyorsun anlamıyorum :D.zombieland zombi filmleriyle dalga geçen bir komedi filmi. walking dead da bence çok iyi seridir.çizgi roman uyarlaması yanılmıyorsam.çizgi romanıda baya iyi diyorlar onuda biyerden bulup okumak lazım
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dyrnade
    dyrnade's avatar
    Erkek

Cado_ bunu yazdı:
    zombieland ı nasıl bu filmle bir tutuyorsun anlamıyorum :D.zombieland zombi filmleriyle dalga geçen bir komedi filmi. walking dead da bence çok iyi seridir.çizgi roman uyarlaması yanılmıyorsam.çizgi romanıda baya iyi diyorlar onuda biyerden bulup okumak lazım

Makyaj açısından baba süper bir film.Korku-komedi diye bi tür var galiba :) 

Toplam Hit: 2531 Toplam Mesaj: 18