The War Z
-
FireFistAce bunu yazdı
dostum önceden dediğin bir hafta filan oluyor... ayrıca arabaya binemiyorsun hack var bisiklet bile yok... dazy daha iyi dostum inan bana..
hocam tabiki dayz daha iyi ama oyun 4$ işte yani sadece 2 saat oynadığım terraria ya bile indirime girdiğinde o parayı verdim.. warz de birlikte en azından şöyle temiz 5-6 saat oynarız eğlenerek.. sinemaya gittiğin parayı düşün yani..
-
hack koruma programı bişi yükletio ama bilemiorum yalnız tek başına çok zor cidden ya
-
oyunu tekrardan kurdum geceleyin oynayabiliriz.. oynamak isteyenler beraber pm atsın
-
4+ olarak gözükmüyor ?
-
Madcrazy bunu yazdı
4+ olarak gözükmüyor ?
ahaha kampanya bitmiş alan arkadaşlara hayırlı olsun :D
-
gelecek varsa mrberkaydan başka kask zırh katana benden :D
-
beyler ben Tahribat Tarikat adında steam grubu kurdum steam id mi veriyom eklesinler 1 de liste yapıcam ilk sayfaya
-
almayada niyetliydim :D
-
Önceden oynayanı falan yok, oyunda yapabileceğin tek şey eline silah alıp diğer oyuncuları öldürmek.
survival ruhu var mı oyunda? yaşamda kalma? developer tayfaları da yalancı çıkmadı mı? oyun değişti düzeldi demeye gerek yok, zaten kötü olan bir şey bozuktu. kötü olan bir şeyi düzeltmişlerdir. ben oyunu neden kötüleyeyim ki, dayz bana para mı veriyor? ben sizin paranız gitmesin diye söylüyorum. oyun daha çıkmadan ben pre-order verip almış birisiyim. biliyorum bunların geliştirici tayfasını.
-
raamlis le beraber bende varım yanlız steamdan lısteyı bulamadım