The Zeitgeist :Movement: Orientation Presentation (2009) + Tr Altyazı
-
-
Nası Bi Film Bu anlatsaydın keşke :W
-
Kreyzi bunu yazdı:
-----------------------------
Nası Bi Film Bu anlatsaydın keşke :W
Bilen bilio demiş hocam bilmeyen indiremio demekki ben bilmiorum görüorum ki snde bnmle aynı konumdasın.Şaka biyana açıklasaydın iyi olcaktı hocam -
wuuouww... O beybi beybi. G20 de bitti ama 100 gün sonra gene var.. hazırlanmamız lazım :D
-
Spacheata bunu yazdı:
wuuouww... O beybi beybi. G20 de bitti ama 100 gün sonra gene var.. hazırlanmamız lazım :D
fransız kaldık a.q :W -
ağa nasıl 1 filimdir az açıklasan harbi bilenler mi indircek sadece bilen bilior deişmsin :G :S
-
Kreyzi bunu yazdı:
fransız kaldık a.q :W
-----------------------------Venüs Projesi yada Jacque Fresco olarak araştır
edit: ama sizin bildiğiniz kısmı genel olarak 1. filmdeki hani şu 11 EYLÜL yalanı kısmı.. izlemeyen yoktur sanırım o kısmını burda..
-
gerceklerin anlatıldıgı insanları her turlu hayrete dusuren yani kısacası izleyene katkısı izlemeyene hic biseyi olmayan belgesel demeye bin sahit gereken tamamen belgeli bir sekilde insana kafayı yediren bitirdikten sonra yanında biri varsa onla tarsılan yoksa kendi kendini sorularla yiyecegin ben belgesel demem bence izle sana kattıgı cok sey olur :)
-
üçüncü film oluyo demi bu
-
La yazın google a neymiş öğrenin bu kadar mı zor araştırmak.
-
Kısacası şu; dünyadaki bu para sisteminin adaletsizliğinden ve oluşan hertürlü kapitalizmden,savaş ve sömürmelerden artık mideniz bulanıp "yeni" bir dünya istiyorsanız ki istenildigini biliyorum, bu ismi kesinlikle sürekli takip edin.Bi nevi kuvay-i milliye'dir.Dünya vatandaşlarının örgütlenmesine öncülük eden bir harekat ve dünya geneli için ürettikleri çok iyi bir projeleri var.(www.thevenusproject.com)
Şu an aşırı ilgi görmesine rağmen, henüz az oduğunu düşünüyorum ve evrensel bir ideoloji yaratacak, büyük bir örgütlenme olacak gibi görünüyor.İzlemeyenler için söylüyorum, ilk 2 belgeselini izledikten sonra bunu izlemelisiniz.Çünkü bu belgeselde daha çok zeitgeist harekatından bahsediyor.
Belgesellere buradan ulaşabilirsiniz www.zeitgeistmovie.com