folder Tahribat.com Forumları
linefolder Webmaster ve Yazılım Geliştiriciler
linefolder Theme Forest - Envato Bundle 2 - 600$ ‘Lık Içerik 30$

Theme Forest - Envato Bundle 2 - 600$ ‘Lık Içerik 30$

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    insidae
    insidae's avatar
    Erkek
    lordvader89 bunu yazdı

Arkadaşlar bu nedir? Benim de bir tema almam lazım oradan işime yarar bir şey mi bu katılım şeyi? Bana açıklarsanız sevinirim

hocam envato bazen tüm sitelerindeki 4-5 adet ürünü toplu olarak seçip veriyor ordaki tüm ürünleri tek tek almaya kalkarsan 600 dolar civarında fakat belli bir süre içinde 30 dolar verip alırsan linkte belirtilen tüm ürünlere sahip oluyorsun.

Bir güldün yar sen, hep elime batan.Seni dalından kopardım, kandoldu avuçlarım..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ömer Kerem
    MuTReFT
    MuTReFT's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Leş internet yüzünden 7 gb dosyayı sabaha kadar anca indirebildim :( tek paket yapıp yükleyeceğim şimdi.

Bu büyüklükte bir zip dosyasını en kolay(rahatca indirilebilen) ve hızlı şekilde nereye upload edebilirim?

Yandex (disk)

Google (drive)

Microsoft(oneDrive)

Dropbox

??

Mecburi not: Cahilliğin verdiği CESARET ile ettiği lafın nereye gideceğini hesap edemeyen, düşünemeyen, fikir yoksunu mahlukatlara CEVAP vermiyorum. Adalet Ve Kalkınma Partisi - İstanbul Beyoğlu Teşkilatı 2024/1 dönem aktif üyesi.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    MuTReFT bunu yazdı

Leş internet yüzünden 7 gb dosyayı sabaha kadar anca indirebildim :( tek paket yapıp yükleyeceğim şimdi.

Bu büyüklükte bir zip dosyasını en kolay(rahatca indirilebilen) ve hızlı şekilde nereye upload edebilirim?

Yandex (disk)

Google (drive)

Microsoft(oneDrive)

Dropbox

??

yandex  yada  google

dropbox sikinti cıkartır

microsofta birşey diyemem

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ömer Kerem
    MuTReFT
    MuTReFT's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Tema paylaşımı konusunu merak eden arkadaşlar, warez muhabbetine girmek istemiyoruz, bu sebeple şahsi düşüncem paylaşmamak lakin 5-6 kişi ortak aldığımız için çoğunluk ne derse o olacak.

Zaten, şu temaya ihtiyacım var vs.vs gelen kişileri geri cevirmiyorum, ama warez mantığı ile paylaşımı kendime sindiremiyorum.

Mecburi not: Cahilliğin verdiği CESARET ile ettiği lafın nereye gideceğini hesap edemeyen, düşünemeyen, fikir yoksunu mahlukatlara CEVAP vermiyorum. Adalet Ve Kalkınma Partisi - İstanbul Beyoğlu Teşkilatı 2024/1 dönem aktif üyesi.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Foxxxxxx
    Foxxxxxx's avatar
    Erkek

birde uploadı var bu işin keşke bir sunucuya cekseydik dosyayım ordan hepimiz abanırdık :)

Babamı namaz kılmış, dua ederken görünce Benim için de dua et deyiveriyorum Ve babamın cevabıyla sarsılıyorum Kendisi nerede, derse, ne diyeyim?
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ömer Kerem
    MuTReFT
    MuTReFT's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Foxxxxxx bunu yazdı

birde uploadı var bu işin keşke bir sunucuya cekseydik dosyayım ordan hepimiz abanırdık :)

hehe, evet o kötü oldu, yükleniyor bakalım, akşama biter inşallah :)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BosphorusPasha
    BosphorusPasha's avatar
    Erkek

şimdi sizde envato nun bütün temaları varmı arkadaşlar? ben de bir tema rica edeceğim varsa :)

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ömer Kerem
    MuTReFT
    MuTReFT's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    BosphorusPasha bunu yazdı

şimdi sizde envato nun bütün temaları varmı arkadaşlar? ben de bir tema rica edeceğim varsa :)

yok müdür, aldığımız bundle içinde 2 wp bi html 1 tanede mailing tema var :)

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GUS
    GUS's avatar
    Erkek

bu arada herkes payına düşeni yolladımı arkadaşa onuda magdur etmeyelim :)

Nury
    tr0jan
    MaviGozluDev
    CanKirca
    GUS
    Mutreft

bu arada 6$ yolladık biri yan çizdi heral?

GUS tarafından 26/Kas/14 13:27 tarihinde düzenlenmiştir

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Foxxxxxx
    Foxxxxxx's avatar
    Erkek
    GUS bunu yazdı

bu arada herkes payına düşeni yolladımı arkadaşa onuda magdur etmeyelim :)

Nury
    tr0jan
    MaviGozluDev
    CanKirca
    GUS
    Mutreft

bu arada 6$ yolladık biri yan çizdi heral?

birde ben varım o nasıl oldu

Babamı namaz kılmış, dua ederken görünce Benim için de dua et deyiveriyorum Ve babamın cevabıyla sarsılıyorum Kendisi nerede, derse, ne diyeyim?
Toplam Hit: 4402 Toplam Mesaj: 46