Theme Forest - Envato Bundle 2 - 600$ ‘Lık Içerik 30$
-
lordvader89 bunu yazdı
Arkadaşlar bu nedir? Benim de bir tema almam lazım oradan işime yarar bir şey mi bu katılım şeyi? Bana açıklarsanız sevinirim
hocam envato bazen tüm sitelerindeki 4-5 adet ürünü toplu olarak seçip veriyor ordaki tüm ürünleri tek tek almaya kalkarsan 600 dolar civarında fakat belli bir süre içinde 30 dolar verip alırsan linkte belirtilen tüm ürünlere sahip oluyorsun.
-
Leş internet yüzünden 7 gb dosyayı sabaha kadar anca indirebildim :( tek paket yapıp yükleyeceğim şimdi.
Bu büyüklükte bir zip dosyasını en kolay(rahatca indirilebilen) ve hızlı şekilde nereye upload edebilirim?
Yandex (disk)
Google (drive)
Microsoft(oneDrive)
Dropbox
??
-
MuTReFT bunu yazdı
Leş internet yüzünden 7 gb dosyayı sabaha kadar anca indirebildim :( tek paket yapıp yükleyeceğim şimdi.
Bu büyüklükte bir zip dosyasını en kolay(rahatca indirilebilen) ve hızlı şekilde nereye upload edebilirim?
Yandex (disk)
Google (drive)
Microsoft(oneDrive)
Dropbox
??
yandex yada google
dropbox sikinti cıkartır
microsofta birşey diyemem
-
Tema paylaşımı konusunu merak eden arkadaşlar, warez muhabbetine girmek istemiyoruz, bu sebeple şahsi düşüncem paylaşmamak lakin 5-6 kişi ortak aldığımız için çoğunluk ne derse o olacak.
Zaten, şu temaya ihtiyacım var vs.vs gelen kişileri geri cevirmiyorum, ama warez mantığı ile paylaşımı kendime sindiremiyorum.
-
birde uploadı var bu işin keşke bir sunucuya cekseydik dosyayım ordan hepimiz abanırdık :)
-
Foxxxxxx bunu yazdı
birde uploadı var bu işin keşke bir sunucuya cekseydik dosyayım ordan hepimiz abanırdık :)
hehe, evet o kötü oldu, yükleniyor bakalım, akşama biter inşallah :)
-
şimdi sizde envato nun bütün temaları varmı arkadaşlar? ben de bir tema rica edeceğim varsa :)
-
BosphorusPasha bunu yazdı
şimdi sizde envato nun bütün temaları varmı arkadaşlar? ben de bir tema rica edeceğim varsa :)
yok müdür, aldığımız bundle içinde 2 wp bi html 1 tanede mailing tema var :)
-
bu arada herkes payına düşeni yolladımı arkadaşa onuda magdur etmeyelim :)
Nury
tr0jan
MaviGozluDev
CanKirca
GUS
Mutreftbu arada 6$ yolladık biri yan çizdi heral?
GUS tarafından 26/Kas/14 13:27 tarihinde düzenlenmiştir -
GUS bunu yazdı
bu arada herkes payına düşeni yolladımı arkadaşa onuda magdur etmeyelim :)
Nury
tr0jan
MaviGozluDev
CanKirca
GUS
Mutreftbu arada 6$ yolladık biri yan çizdi heral?
birde ben varım o nasıl oldu