Themegraph.Com : En Son Hali

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dhmm
    dhmm's avatar
    Erkek

Arkadaslar cizdigim tema begenilmeyince bende yeni bastan bir tane cizdim :)

Ortaligin amk yani.. Ortaya bir bok cikti ama bakalim fiirleriniz ne olucak :)

tg

Ozgurluk aslinda her istedigini yapabilmek degildir, istemedigini yapmamaktir. // Verdigin degeri gormeyince, gordugun degeri ver !!! // Hayatin herkes icin bir bavulu vardir !!! // Dusmek gerekir bazen hayatta; kalkmayi ogrenebilmek icin
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manhyak
    manhyak's avatar
    Erkek

alttaki menüleri açılabilir seçenek yap bence bide yazı altlarındaki ( sağdaki ev alttaki menü ) siyah rengini değiştirirsen daha güzel olur bence.

manhyak tarafından 11/Eyl/12 16:42 tarihinde düzenlenmiştir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Triumph
    Triumph's avatar
    Erkek

renkler xp'nin yuksek karsitlik temasi gibi:) ama konsept fena degil. sadece ps tasarimi mi yoksa css, html, de mi yapiyorsun?

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pcdoktor636
    pcdoktor636's avatar
    Erkek

komple açık mavi olsa hem gözü yormuyor,hem daha güzel gözüküyor.

Bu kadar siyah gitmemiş bence. Çok boğuyor bir an önce işimi hallediyimde çıkıyım diyor insan

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

eh

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dhmm
    dhmm's avatar
    Erkek
    manhyak bunu yazdı

alttaki menüleri açılabilir seçenek yap bence bide yazı altlarındaki ( sağdaki ev alttaki menü ) siyah rengini değiştirirsen daha güzel olur bence.

Anlamadim be haci :( ACiklasana :)

Ozgurluk aslinda her istedigini yapabilmek degildir, istemedigini yapmamaktir. // Verdigin degeri gormeyince, gordugun degeri ver !!! // Hayatin herkes icin bir bavulu vardir !!! // Dusmek gerekir bazen hayatta; kalkmayi ogrenebilmek icin
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dhmm
    dhmm's avatar
    Erkek
    Triumph bunu yazdı

renkler xp'nin yuksek karsitlik temasi gibi:) ama konsept fena degil. sadece ps tasarimi mi yoksa css, html, de mi yapiyorsun?

Triumph bu sadece ps ile cizilmis. Ben bunu tam olarak istedigim gibi yaptigimda kesmeleri yapip HTML + CSS e dondurecem :)

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dhmm
    dhmm's avatar
    Erkek
    pcdoktor636 bunu yazdı

komple açık mavi olsa hem gözü yormuyor,hem daha güzel gözüküyor.

Bu kadar siyah gitmemiş bence. Çok boğuyor bir an önce işimi hallediyimde çıkıyım diyor insan

Haklisin galiba :) Ama o iki renkte cok bir birine uymuyor mavi ile siyah :) ondan oyle iki arada biraz kaldim :0

E ama daha bitmedi :)

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dhmm
    dhmm's avatar
    Erkek
    DJ_Alper bunu yazdı

eh

Yok oglum sana begendiremem :):):) Elimden gelen bu usta napayim grafiker olsaydim yapardim daha iyisini :) dedim ya :)

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sniperscope
    sniperscope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Cok siyah renkli.

Cidden insani boguyor. Daha pastel renk kullan.  Triumph  dedigine aynen katiliyorum.

"Yer yuzunde hic bir pislik yoktur ki; altindan bir yahudi cikmasin" Adolf Hitler... "Turkiye de hicbir pislik yokturki altindan cemaat cikmasin" SniperScope "Nerede yavşak, hırsız varsa hepsi Allahçı" Fazil Say
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dhmm
    dhmm's avatar
    Erkek
    sniperscope bunu yazdı

Cok siyah renkli.

Cidden insani boguyor. Daha pastel renk kullan.  Triumph  dedigine aynen katiliyorum.

Degistiriyorum hocam yeni haliyle atacam :)

Toplam Hit: 8062 Toplam Mesaj: 82