Themegraph.Com : En Son Hali
-
Arkadaslar cizdigim tema begenilmeyince bende yeni bastan bir tane cizdim :)
Ortaligin amk yani.. Ortaya bir bok cikti ama bakalim fiirleriniz ne olucak :)

-
alttaki menüleri açılabilir seçenek yap bence bide yazı altlarındaki ( sağdaki ev alttaki menü ) siyah rengini değiştirirsen daha güzel olur bence.
manhyak tarafından 11/Eyl/12 16:42 tarihinde düzenlenmiştir -
renkler xp'nin yuksek karsitlik temasi gibi:) ama konsept fena degil. sadece ps tasarimi mi yoksa css, html, de mi yapiyorsun?
-
komple açık mavi olsa hem gözü yormuyor,hem daha güzel gözüküyor.
Bu kadar siyah gitmemiş bence. Çok boğuyor bir an önce işimi hallediyimde çıkıyım diyor insan
-
eh
-
manhyak bunu yazdı
alttaki menüleri açılabilir seçenek yap bence bide yazı altlarındaki ( sağdaki ev alttaki menü ) siyah rengini değiştirirsen daha güzel olur bence.
Anlamadim be haci :( ACiklasana :)
-
Triumph bunu yazdı
renkler xp'nin yuksek karsitlik temasi gibi:) ama konsept fena degil. sadece ps tasarimi mi yoksa css, html, de mi yapiyorsun?
Triumph bu sadece ps ile cizilmis. Ben bunu tam olarak istedigim gibi yaptigimda kesmeleri yapip HTML + CSS e dondurecem :)
-
pcdoktor636 bunu yazdı
komple açık mavi olsa hem gözü yormuyor,hem daha güzel gözüküyor.
Bu kadar siyah gitmemiş bence. Çok boğuyor bir an önce işimi hallediyimde çıkıyım diyor insan
Haklisin galiba :) Ama o iki renkte cok bir birine uymuyor mavi ile siyah :) ondan oyle iki arada biraz kaldim :0
E ama daha bitmedi :)
-
DJ_Alper bunu yazdı
eh
Yok oglum sana begendiremem :):):) Elimden gelen bu usta napayim grafiker olsaydim yapardim daha iyisini :) dedim ya :)
-
Cok siyah renkli.
Cidden insani boguyor. Daha pastel renk kullan. Triumph dedigine aynen katiliyorum.
-
sniperscope bunu yazdı
Cok siyah renkli.
Cidden insani boguyor. Daha pastel renk kullan. Triumph dedigine aynen katiliyorum.
Degistiriyorum hocam yeni haliyle atacam :)