Themegraph.Com Temasi Hakkinda Gorusleriniz
-
alt tarafa çılgın bişeyler ekleyebilirsin yani footerına arkası gri değil de ne bileyim bazı sitelerde olduğu gibi böyle değişik şeyler olabilir tabi onu sen isteğine göre tasarlarsın.. sen mi çiziyosun templeri? yada sitenin temp. sana mı ait ? o zaman kodlamasıda sana aittir o halde
-
olmamış. sene olmuş 2012 hocam, az bi yamut şu kenarları.
şahin gibi dümdüz olmuş kenarlar. az şekilli olsun çok standart.
hadi ben tasarımdan anlamadığım için bunu alır kullanırım kendim bu işe girsem ama sen tasarımcı adamsın.
-
zone bunu yazdı
alt tarafa çılgın bişeyler ekleyebilirsin yani footerına arkası gri değil de ne bileyim bazı sitelerde olduğu gibi böyle değişik şeyler olabilir tabi onu sen isteğine göre tasarlarsın.. sen mi çiziyosun templeri? yada sitenin temp. sana mı ait ? o zaman kodlamasıda sana aittir o halde
Templatei ben ciziyom haci evet. Hersey bana ait sitede, domainde, tema isine gireyim diyorum :) Kodlamada sikiti olacagini sanmiyorum da iste bu dizayn isi sikinti yaratiyo
-
VideoJockey bunu yazdıDJ_Alper bunu yazdı
cıks
1. cıks olmamış anlamında olabilir.
2. Logout yok " çıkış " butonu koy demiş olabilir :)
1
-
FOXXLY bunu yazdı
olmamış. sene olmuş 2012 hocam, az bi yamut şu kenarları.
şahin gibi dümdüz olmuş kenarlar. az şekilli olsun çok standart.
hadi ben tasarımdan anlamadığım için bunu alır kullanırım kendim bu işe girsem ama sen tasarımcı adamsın.
Tamam haci kizma :D:D
Abi ben tasarimci degilim ya :) PHP yaziyorum :)
Simdi bu tema domaini var bende 2 senelik daha bende degerlendirecem :)
Hep yapacam yapacam dedim artik bir seyler yapayim dedim iste :) sonuc ortada....
Ama yamultacam anasini satacam :) bakalim ne cikacak ortaya :)
-
up
-
Tasarıma pek kasma bence insanlar aradığını hızlı bir şekilde bulsun, tema önizmelerini seri seri yapsın yeterlidir
anahtar kelimelere göre temaları ayır falan
örnek site
-
Genki bunu yazdı
Tasarıma pek kasma bence insanlar aradığını hızlı bir şekilde bulsun, tema önizmelerini seri seri yapsın yeterlidir
anahtar kelimelere göre temaları ayır falan
örnek site
Yeni bir tasarima basladim bile haci :(
-
sade çok sade
-
Shephard bunu yazdı
sade çok sade
Galiba... Farkina vardim :(
Yeni tasarim yapacam :)