folder Tahribat.com Forumları
linefolder Grafik - Animasyon - Flash - 3D Modelleme
linefolder Themegraph.Com Temasi Hakkinda Gorusleriniz

Themegraph.Com Temasi Hakkinda Gorusleriniz

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zone
    zone's avatar
    Erkek

alt tarafa çılgın bişeyler ekleyebilirsin yani footerına arkası gri değil de ne bileyim bazı sitelerde olduğu gibi böyle değişik şeyler olabilir tabi onu sen isteğine göre tasarlarsın..  sen mi çiziyosun templeri? yada sitenin temp. sana mı ait ? o zaman kodlamasıda sana aittir o halde

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

olmamış. sene olmuş 2012 hocam, az bi yamut şu kenarları.

şahin gibi dümdüz olmuş kenarlar. az şekilli olsun çok standart.

hadi ben tasarımdan anlamadığım için bunu alır kullanırım kendim bu işe girsem ama sen tasarımcı adamsın.

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dhmm
    dhmm's avatar
    Erkek
    zone bunu yazdı

alt tarafa çılgın bişeyler ekleyebilirsin yani footerına arkası gri değil de ne bileyim bazı sitelerde olduğu gibi böyle değişik şeyler olabilir tabi onu sen isteğine göre tasarlarsın..  sen mi çiziyosun templeri? yada sitenin temp. sana mı ait ? o zaman kodlamasıda sana aittir o halde

Templatei ben ciziyom haci evet. Hersey bana ait sitede, domainde, tema isine gireyim diyorum :) Kodlamada sikiti olacagini sanmiyorum da iste bu dizayn isi sikinti yaratiyo

Ozgurluk aslinda her istedigini yapabilmek degildir, istemedigini yapmamaktir. // Verdigin degeri gormeyince, gordugun degeri ver !!! // Hayatin herkes icin bir bavulu vardir !!! // Dusmek gerekir bazen hayatta; kalkmayi ogrenebilmek icin
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    VideoJockey bunu yazdı
    DJ_Alper bunu yazdı

cıks

1. cıks olmamış anlamında olabilir.

2. Logout yok " çıkış " butonu koy demiş olabilir :)

1

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dhmm
    dhmm's avatar
    Erkek
    FOXXLY bunu yazdı

olmamış. sene olmuş 2012 hocam, az bi yamut şu kenarları.

şahin gibi dümdüz olmuş kenarlar. az şekilli olsun çok standart.

hadi ben tasarımdan anlamadığım için bunu alır kullanırım kendim bu işe girsem ama sen tasarımcı adamsın.

Tamam haci kizma :D:D

Abi ben tasarimci degilim ya :) PHP yaziyorum :)

Simdi bu tema domaini var bende 2 senelik daha bende degerlendirecem :)

Hep yapacam yapacam dedim artik bir seyler yapayim dedim iste :) sonuc ortada....

Ama yamultacam anasini satacam :) bakalim ne cikacak ortaya :)

Ozgurluk aslinda her istedigini yapabilmek degildir, istemedigini yapmamaktir. // Verdigin degeri gormeyince, gordugun degeri ver !!! // Hayatin herkes icin bir bavulu vardir !!! // Dusmek gerekir bazen hayatta; kalkmayi ogrenebilmek icin
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dhmm
    dhmm's avatar
    Erkek

up

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ★★★★★
    Genki
    Genki's avatar
    Erkek

Tasarıma pek kasma bence insanlar aradığını hızlı bir şekilde bulsun, tema önizmelerini seri seri yapsın yeterlidir

anahtar kelimelere göre temaları ayır falan

örnek site

http://www.bestofjoomla.com/

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dhmm
    dhmm's avatar
    Erkek
    Genki bunu yazdı

Tasarıma pek kasma bence insanlar aradığını hızlı bir şekilde bulsun, tema önizmelerini seri seri yapsın yeterlidir

anahtar kelimelere göre temaları ayır falan

örnek site

http://www.bestofjoomla.com/

Yeni bir tasarima basladim bile haci :(

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shephard
    Shephard's avatar
    Erkek

sade çok sade

Turkey, Photographer. #socialmedia #photography #videography #interior #architectural #food #lifestyle #fashion #product #aerial #drone
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dhmm
    dhmm's avatar
    Erkek
    Shephard bunu yazdı

sade çok sade

Galiba... Farkina vardim :(

Yeni tasarim yapacam :)

Toplam Hit: 1963 Toplam Mesaj: 21