Thementalist İzliyenler

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    coLin
    coLin's avatar
    Erkek

Davaları çözme olayı eski tadını vermiyor bana. r. john olayı finale saklanan birşey herkes sanki şu bölümde çıkacakmış hissiyle izliyor sanırım.

Araştırmadım ama bu gidişat 7. sezonuda gösteriyor, bu sezon final olsaydı red john adına hızlı bir ilerleyiş olurdu. Tam tersi her sezon gibi 23 bölümün her 5 6 bölümünde red john heyecanı yaşatmazlardı. Aynı tas aynı hamam devam ediyor anlayacağınız...

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mali0
    mali0's avatar
    Erkek

çok iyi dizi ama beş sezon her bölüm cinayet çözme arka arkaya sıkabilir ama genel konusu müthiş

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Foxxxxxx
    Foxxxxxx's avatar
    Erkek

ndirme linki varmı torrent 720 p olacak en az paylaşan olursa sevinirim :

Babamı namaz kılmış, dua ederken görünce Benim için de dua et deyiveriyorum Ve babamın cevabıyla sarsılıyorum Kendisi nerede, derse, ne diyeyim?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kapil
    kapil's avatar
    Erkek

ilk iki bölümü izledim hoşuma gitti ilk sezonu indirdim ufaktan ufaktan izlicem artık :)

Orman Mühendisi //
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Underground
    Underground's avatar
    Erkek

Bence 10 sezona vuracak bu dizi

Herkesin işine yaradığın kadar iyisindir Bu Hayatta!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek

ilk 15 dk izledim bir daha açmamak üzere kapadım

Bundan 2300 yıl kadar önce Çinli filozof Chuang Tzu, rüyasında bir kelebek olduğunu görmüş ve uyandıktan sonra şu soru üzerine düşünmüştü: Chuang Tzu kimliğimle, kendimi rüyamda bir kelebek olarak mı görmüş olduğumu, yoksa aslında şu anki kelebek kimliğimle kendimi rüyamda Chuang Tzu adlı bir adam olarak mı görmekte olduğumu nasıl ayırt edebilirim?
Toplam Hit: 1992 Toplam Mesaj: 17