Thermaltake Blacx Duet - Ürünü Türkiye‘De Satan Bir Firma Bilen?
-
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------
Amd-x bunu yazdı:
üstadım vektron ' da var bu ürün. Bir göz at istersen sağlam sitedir :)
-----------------------------Yok hocam ürün yolda yazıyor...
-----------------------------dikkatimden kaçmış :| ufacık puntolarla :S
-
kivanc bunu yazdı:
öyle taksan n'olur takmasan n'olur..adamlar para kazanmak için neler satıyor yaw..alanda var haa. te allam :DD
-----------------------------Bilginin olmadığı konuda yorum yapma istersen hocam... Tüm bilgisayar hayatın 1 kasa 1 klavye 1 monitorden ibaret muhtemelen... Kullanım alanlarına ufkun yetmeyebilir...
Hasbinallah...
-
renegadealien bunu yazdı:
kivanc bunu yazdı:
öyle taksan n'olur takmasan n'olur..adamlar para kazanmak için neler satıyor yaw..alanda var haa. te allam :DD
-----------------------------Bilginin olmadığı konuda yorum yapma istersen hocam... Tüm bilgisayar hayatın 1 kasa 1 klavye 1 monitorden ibaret muhtemelen... Kullanım alanlarına ufkun yetmeyebilir...
Hasbinallah...
-----------------------------1 değil 2 klavyem var bu arada.
(god damn!)
-
muhteşem :|
-
hocam beklemeyeceğim diyorsan en garanti amazon'dan..
edit : eğer sürekli calıştıracaksan 12'lik yada 24'lük bi fan olsun yanında :)
-
Teklisini çok gördüm de bu şeklide çiftlisine rastlamadım hiç.
Edit: çiftliside varmış http://www.hepsiburada.com/Liste/akasa-duodock-2-cift-sata-hdd-esatausb20-destekli-docking-station-ak-dk02-eu/ProductDetails.aspx?productId=bd192025&categoryId=813
-
Amd-x bunu yazdı:
-----------------------------hocam beklemeyeceğim diyorsan en garanti amazon'dan..
edit : eğer sürekli calıştıracaksan 12'lik yada 24'lük bi fan olsun yanında :)
napsın hoca 24lüğü bitane enermax 12lik ekzos fan yeter -
Vatan arena bilgisayarla çalışıyo sanırım ithalatçısı onlar,orda vardır büyük ihtimal.
-
kivanc bunu yazdı:
-----------------------------öyle taksan n'olur takmasan n'olur..adamlar para kazanmak için neler satıyor yaw..alanda var haa. te allam :DD
Bilginin olmadığı konuda yorum yapma istersen hocam... Tüm bilgisayar hayatın 1 kasa 1 klavye 1 monitorden ibaret muhtemelen... Kullanım alanlarına ufkun yetmeyebilir...
Hasbinallah...
-----------------------------1 değil 2 klavyem var bu arada.
(god damn!
-------------------------Arkadaş Birgün Gülerken kalp krizi geçirecem sizin yüzünüze sabah sabah.Krize girdim. :)
-
ürünü bende bekliyorum ama penta arena index fireball evren çözüm sebil armada mersa hiçbir yerde yok beklemediyiz mayıs'ta stoklarda