folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Thierry Henry Barcelona"Da

Thierry Henry Barcelona"Da

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SilenC3
    SilenC3's avatar
    Erkek
    o zaman etoo yu gözden çıkaracak yada eto henry forvet arkaya ronaldinho :)  benm fm deki takıma benzedi :P

Ben giderken sen dönüyodun, sen benden daha fazla şey bilirsin vs.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TIGER_07
    TIGER_07's avatar
    Erkek
    Henry'den Barcelona yalanlaması
    Fransız yıldız Thierry Henry, Barcelona iddialarına açıklık getirdi.
    12 Haziran 2007 11:22
    İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Arsenal'de forma giyen Fransız yıldız Thierry Henry, Barcelona iddialarına açıklık getirdi.

Bir süredir özellikle Fransız basınında, İspanyol ekibiyle her konuda anlaşmaya vardığı yönünde haberler çıkan Henry, yaptığı bir açıklamayla bu haberleri yalanladı. Henry, France Football adlı spor dergisinin, Barcelona'yla 3 yıllığına anlaştığı yönündeki haberinin ardından ise, "Hiçbir şey olmadı. Tekrarlıyorum, hiçbir şey" diyerek duruma açıklık getirdi. Fransa'da yayın yapan L'Equipe Gazetesi'ne konuşan Henry, "Şu anda Arsenal'in oyuncusuyum ve durum da geçtiğimiz yılki gibi. Geçtiğimiz sezon da insanlar sürekli benim ayrılacağımı açıklıyorlardı. Bazı insanlar da benim transfer olduğumu yazdılar ama gün sonunda ben Arsenal'de kaldım. Bu sezon da durum aynı. Herhangi bir karar almadım. Eğer bir şeyler olacaksa bunu herkese söyleyeceğim" dedi.

Bu arada, Henry'nin Arsenal'den ve Fransa Milli Takımı'ndan takım arkadaşı William Gallas ise, Henry'le ilgili olarak ilginç açıklamalarda bulundu. Gallas, Henry'nin mutsuz olması durumunda Arsenal'den ayrılması gerektiğini söyledi. Daily Star Gazetesi'ne konuşan Gallas, "Eğer bir oyuncu ayrılmak isterse, onu durduramazsınız" diyerek ilginç bir çıkış yaptı.
    ALINTIDIR.

TBT ordusundan TSK ordusuna transfer olan mürit
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GLaDio
    GLaDio's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    TIGER_07 bunu yazdı:
    -----------------------------
    Henry'den Barcelona yalanlaması
    Fransız yıldız Thierry Henry, Barcelona iddialarına açıklık getirdi.
    12 Haziran 2007 11:22
    İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Arsenal'de forma giyen Fransız yıldız Thierry Henry, Barcelona iddialarına açıklık getirdi.

Bir süredir özellikle Fransız basınında, İspanyol ekibiyle her konuda anlaşmaya vardığı yönünde haberler çıkan Henry, yaptığı bir açıklamayla bu haberleri yalanladı. Henry, France Football adlı spor dergisinin, Barcelona'yla 3 yıllığına anlaştığı yönündeki haberinin ardından ise, "Hiçbir şey olmadı. Tekrarlıyorum, hiçbir şey" diyerek duruma açıklık getirdi. Fransa'da yayın yapan L'Equipe Gazetesi'ne konuşan Henry, "Şu anda Arsenal'in oyuncusuyum ve durum da geçtiğimiz yılki gibi. Geçtiğimiz sezon da insanlar sürekli benim ayrılacağımı açıklıyorlardı. Bazı insanlar da benim transfer olduğumu yazdılar ama gün sonunda ben Arsenal'de kaldım. Bu sezon da durum aynı. Herhangi bir karar almadım. Eğer bir şeyler olacaksa bunu herkese söyleyeceğim" dedi.

Bu arada, Henry'nin Arsenal'den ve Fransa Milli Takımı'ndan takım arkadaşı William Gallas ise, Henry'le ilgili olarak ilginç açıklamalarda bulundu. Gallas, Henry'nin mutsuz olması durumunda Arsenal'den ayrılması gerektiğini söyledi. Daily Star Gazetesi'ne konuşan Gallas, "Eğer bir oyuncu ayrılmak isterse, onu durduramazsınız" diyerek ilginç bir çıkış yaptı.
    ALINTIDIR.

-----------------------------

11 gun oncesinin haberi 

bu da arsenal resmi sitesinden bugun yapilan aciklama

Club statement - Transfer of Thierry Henry

Arsenal Football Club can confirm that it has reached an agreement with Barcelona for the transfer of Thierry Henry. The deal is subject to a medical and the completion of formalities. Further information will be available on Arsenal.com in due course.

Yani Henry'nin transferi icin Barca ile anla$ildigi dogrulaniyo.

Cok yazik oldu. Gidecekse bile bu kadar ucuza olmamaliydi. Tam da Arsenal kombinesi almaya niyetlemi$tim.

Arsenal bu sezon orta siralara oynar artik :(

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

En sevdigim futbolcudur kendisi ,Arsenal ile gercekten ozdes bir isimdi ...Yasi 30 demis birileri ,Henry nin uzerine forvet tanimam ben ,futbolcu gormek isteyen Henry e baksin ,fizik,zeka,yetenek,disiplin,efendilik adamda hersey var...1numara...

Gerard ,Lampard ve Gattuso yuda cok severim ,bizim Turklerden sadece Bulent Korkmaz'i severim ,adamlar gerctekten futbol u ozumsemisler ruhlariyla oynuyorlar:) 

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kroo
    kroo's avatar
    Erkek

en sevdiğim futbolcudur bence dünyada şu an ondan iyi bir forvet oyuncusu yok

ulan adam pancar motoru gibi koşuyor o ölü topları nasıl çıkarttığını biliyoruz hele bir de volesi off off

zaten etoo ta ne zaman demişti henry ile oynuycam die ucuza gitmiş tek sebebi bu sezon sakatlanmasıdır

inş barca chealsea gibi olmas o kadar yıldız karması yaptılar hiçbiri takım halinde oynuamadı 

ama bu türkiyenin yararına oldu arsenal kupalarda tutunamaz artık adebayor kendi başına zıçar :d

bu dünyada da öbür dünyada da yanmanın yolu plajdan geçer
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yellowstar
    yellowstar's avatar
    Erkek
    amk biz alcaktık henryi, yani fenerbahçe :D
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mximus
    mximus's avatar
    Erkek

ohaa a.q hucum hattina bak.

eto                  henry

deco

ronaldinho                                messi

En çok da kapı kendiliğinden açıldığında korkuyorum şu hayattan.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manhyak
    manhyak's avatar
    Erkek

barça iflah olmaz artık

Toplam Hit: 1837 Toplam Mesaj: 19