folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder Thor: Karanlık Dünya (2013) - Dual [TR-ENG] - 720P - Torrent İndir

Thor: Karanlık Dünya (2013) - Dual [TR-ENG] - 720P - Torrent İndir

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Huerfanos
    Huerfanos's avatar
    Erkek

Marvel’ın "Thor: The Dark World" filminde, Thor’un beyaz perdedeki büyük macerası, dünyayı ve 9 Diyarlar’ı, yaşı kainatın yaşına eş olan karanlık bir düşmandan kurtarmak için verdiği savaşla devam ediyor. Marvel’ın “Thor” ve “Yenilmezler”den sonraki bu filminde Thor, evrenin her yerinde düzeni yeniden sağlamak için savaşıyor ama intikam peşindeki Melakith’in başını çektiği kadim bir yarış, kainatı yeniden karanlığa döndürmek için geri dönüyor. Odin ve Asgard’ın bile karşı koyamadığı bir düşmanla karşı karşıya gelen Thor şimdi en tehlikeli ve en özel yolculuğuna çıkıyor. Bu yolculuk, onu Jane Foster’la yeniden birleştirecek ve bizleri kurtarması için her şeyini feda etmek zorunda bırakacak.

Başrollerinde Chris Hemsworth, Natalie Portman, Tom Hiddleston, Stellan Skarsgård, Idris Elba, Christopher Eccleston, Adewale Akinnuoye-Agbaje, Kat Dennings, Ray Stevenson, Zachary Levi, Tadanobu Asano, Jaimie Alexander, Rene Russo ve Odin rolünde Anthony Hopkins’in oynadığı “Thor: The Dark World”ün yönetmenliğini Alan Taylor, yapımcılığını ise Kevin Feige üstleniyor. Film, Don Payne’in (son hali değil) bir hikayesinden esinleniyor. Senaryo ise Christopher Yost and Christopher Markus & Stephen McFeely’ye (son hali değil) ait. Senaryo, ilk kez 1962 Ağustos’unda yayınlanan çizgi roman “Journey into Mystery”de karşımıza çıkan, Marvel’ın klasikleşen Süper Kahramanı Thor’a dayanıyor.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=npvJ9FTgZbM

Kıyaklı link

http://www.torrentmax.net/341-thor-karanlik-dunya-2013-dual-tr-eng-720p-torrent-ndir-hizli-indir.html

Acele link

http://s3.dosya.tc/server17/toZNzV/Thor.torrent.html

Anarsistherif...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivirus
    antivirus's avatar
    Erkek

online izledim ama bi garip di alt yazısı   yine  indirelim de adam gibi izlim :D tskrler

Nev-i Şahsına Münhasır.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    recobaba
    recobaba's avatar
    Erkek

Saol kardeş siteyi düzenli olarak takip ediyorum zaten bunu da indirmiştim, hem konu up olsun hem şu headeri yani üst kısmı yukarıya çekseniz diyorum biraz her sayfayı değiştirdiğimizde aşağı doğru inmek hem kullanışsız hem göze hoş değil.

Batılı ülkelere oranla top, ipne ve homoseksüel sayısı daha az bir milletiz o yüzden biz daha delikanlıyız:)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Huerfanos
    Huerfanos's avatar
    Erkek
    recobaba bunu yazdı

Saol kardeş siteyi düzenli olarak takip ediyorum zaten bunu da indirmiştim, hem konu up olsun hem şu headeri yani üst kısmı yukarıya çekseniz diyorum biraz her sayfayı değiştirdiğimizde aşağı doğru inmek hem kullanışsız hem göze hoş değil.

hocam biliyorum kullanışsız ama nedendir bilinmez o panoya aşırı bir sempati duyuyorum :)

teşekkürler bu arada

Anarsistherif...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    c0nverse
    c0nverse's avatar
    Erkek

filmi izledim ama izlemez olaydım güzelim iskandinav mitolojisini ayaklar altına almışlar.

Converse giyen uzaylı
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek
    c0nverse bunu yazdı

filmi izledim ama izlemez olaydım güzelim iskandinav mitolojisini ayaklar altına almışlar.

prim yapacaz diye içine ettiler mis gibi mitolojinin. zaten senaryo da yok. sırf görsellik var diye iş yapıyor.

bu arada torrenti açtım da film inmiyor. eşler aranıyorda kaldı.

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Huerfanos
    Huerfanos's avatar
    Erkek
    Prometheus bunu yazdı
    c0nverse bunu yazdı

prim yapacaz diye içine ettiler mis gibi mitolojinin. zaten senaryo da yok. sırf görsellik var diye iş yapıyor.

şimdi baktımda torrent patlamış zannımca

Anarsistherif...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    c0nverse
    c0nverse's avatar
    Erkek
    Prometheus bunu yazdı
    c0nverse bunu yazdı

abi uzay gemileri vardı ya adamlar havada karada çatışıyodu.odin lanetlesin marveli

Converse giyen uzaylı
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

zamundaya gidiyom o zaman =P

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Huerfanos
    Huerfanos's avatar
    Erkek
    Prometheus bunu yazdı

zamundaya gidiyom o zaman =P

go go go

Anarsistherif...
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek
    c0nverse bunu yazdı

sıçırtıyolar ya. marvelin babanesi zaten kaşar da hele stargate'e ne demeli? çok sevdiğim dizi olmasına rağmen koca eski mısır'ı mahvetti.

Toplam Hit: 6092 Toplam Mesaj: 19