folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder THT"In Tatile Gideceği Filan Yok..(Fotolar Eklenmeye Başladı)

THT"In Tatile Gideceği Filan Yok..(Fotolar Eklenmeye Başladı)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek
    Yapraklı koya gitmeyi unutma tuğrul baba :)

Mayısda koyun sağındaki büyük kayadan atlarken boy boy fotolarım var :)

Cok süper bi yer 8 derece ile 28 derece karışıyor denizde üstü yanıyor altı donuyor bi adım gidiosun üstü donuyor atı yanıyor...

Mutlaka gör. Yapraklı koyu... Zaten arkadaşın dediği gibi 10 dakika kız kalesinden..

Bu arada saat 6 da yola cıkyıorum yokum 20 gün didim sahillerindeim hazır konusu acılmışken :D

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lost_dream
    lost_dream's avatar
    Erkek
    gün doğumu resmi süper olmuş
    rene hocam senin baygon reklamıda dehşetul vahşet

Tüneli kaçmak içinmi kazmışlar
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TugrulBaba
    TugrulBaba's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    alın size bi yemek resmi daha :):)
    http://i59.photobucket.com/albums/g291/tugrulbaba/tgrlbb_asci1.jpg

tahribat.com/murid/tugrulbaba
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TugrulBaba
    TugrulBaba's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    o dediğiniz yere gidemedim çünkü arabamı otoparkta cok feci sıkıştırmışlar araba sahiplerinide bulamadık aksam oldu hala adamları arıyoz :):)
    sabahleyin dönüş yoluna düşecez Allah izin verirse. Nasipse gelecek sene inşallah daha iyi gezecez.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    weskeyy
    weskeyy's avatar
    Erkek
    mevzu deniz kum gunes.Burasi Antalya!deniz suyu sicakligi 1 Agustos gunu ogle sonu itibariyla Beachpark ta iken 30 derece olculdu.

Bedenin BAKİRE olmasi onemli degil,Yeterki ruhun OROSPU olmasin!!!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jezreel
    jezreel's avatar
    Erkek
    Tuğrul baba sağ göğsün niye bulanık ve kılsız halbuki sol tam tersi gözüme çarptıda
    http://i59.photobucket.com/albums/g291/tugrulbaba/tgrlbb_asci.jpg

gaipten görüntüler
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TugrulBaba
    TugrulBaba's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    kontrol ettim tamamen fotoğraf makinesinin nemden dolayı buğulanmasından kaynaklanan bi durum yoksa o göğsümdede kıl var kontrol ettim yani var:):)
    Az önce arabaya indim, buraya geldiğimizden beri binmediydim arabının içi rutubetten kokmuş yapış yapış bi durum görseniz aman yarabbi nasıl bir sıcaktır bu nem oranı yüksek ondan sanırsam. Denize uzaklığımız 25-30 metre var yok bişey sıfırız yani denizin sesini duyabiliyoruz yatarken. Ondan dolayı galiba aşırı rutubetli. Resmen ıslak..

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kelv1n
    Kelv1n's avatar
    Erkek
    bide şu y****k gibi direkler olmasa :O)

Hatalıysam..... aramızda kalsın ;)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TugrulBaba
    TugrulBaba's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    yok be onlarda değişik bir hava veriyor aslında o resme..Bilmiom benim hoşuma gidiyor o ıssızlığın içinde insan eli değmemiş bir şey olamayacığı hakkında bir vurgulama gibi bir durum..Hem insanın aczini hemde kudretini anlatıyor aynı anda bu fotoğraf bence.
    Nasıl derseniz (bir fotoğraf karesi üzerine ne kadar felsefe yapılırsa artık :):)) bakın oradaki dağların arkasından doğan güneş gücünü henüz doğmamasına rağmen gösteriyor ve ortalığı hafiften ışıtmaya başlamış, uçsuz bucaksız bir alan ve bomboş bir arazi kimseler yok; aczimiz : hiçbirşey yapamayız ne o dağları yerinden kaldırıp dümdüz bir arazi yaparız nede o güneşi durdurabiliriz.
    Telefon direkleri ve şehirler arası yolu görüyoruz ademoğlu azimle hırsla çalışmış çabalamış ve iki değişik şekilde uzak mesafeleri kısaltarak, zoru kolay ederek insanları birbirine bağlamış; kudretimiz: çok şey yapabiliriz Rabbin muradı olan yeryüzünü mağmur etmek adına büyük işlerdir..

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scuderia
    scuderia's avatar
    Erkek
    tuğrulbaba öyle bir poz vermişsinki sanki tatile geldikde ev işi yaptırıyolar çarparım balıkları şimdi yere dermiş gibi...:))

l enfer c est les autres Sartre ...
Toplam Hit: 4803 Toplam Mesaj: 41