THY Personel Alımı
-
Torpil torpil torpil başka diyecek bir şeyim yok
-
Hosteslik için bir milletvekili ve bir ilin havalimanı müdürünü torpil olarak koyan arkadaşım halen açıkta.
Bakan torpili falan lazım heralde.
Ülkede torpiller yarışıyo, insanların becerisi ve diploması çok arka planda.
-
MbK bunu yazdı
Hosteslik için bir milletvekili ve bir ilin havalimanı müdürünü torpil olarak koyan arkadaşım halen açıkta.
Ya da neyse gizlide değilmiş konu.
LeveragEffect tarafından 23/Nis/15 10:13 tarihinde düzenlenmiştir -
SeRDaR bunu yazdı
Torpil torpil torpil başka diyecek bir şeyim yok
İmza :)
-
LeveragEffect bunu yazdıMbK bunu yazdı
Vali yardimcisi halledemedi..artik ne lazim.bilmiyorum.
-
THT2005 bunu yazdıLeveragEffect bunu yazdıMbK bunu yazdı
Vali yardimcisi halledemedi..artik ne lazim.bilmiyorum.
Ya da neysse. Ama vali yardımcısı bi hiç bu konularda.
LeveragEffect tarafından 23/Nis/15 12:40 tarihinde düzenlenmiştir -
THT2005 bunu yazdı
Torpili olan yoksa hic ugrasmasin bile. %100 torpil ile.personel.alimi yapan bir kurum bu.
hakkıyla girenlerin hakkını yememeli!!
-
Hocalar tamamdır torpil(referans) ı olmadan girmek gerçekten çok zor.Fakat hiç torpili olmadan giren kişi sayısıda çok fazla.
Kusura bakmayında Havacılık dili ingilizcedir adam adını soyadını zor söylüyor gelip ben ingilizce okudun ünide deyip yds den 30 alıyosa bu şirkete girsede zaten adam yerine konmaz çok fazla ezilir.Teknik eğitim fakültesi mezunu 2.000 personel aldı bu şirket 3 senede,yarıdan fazlasınında şirkette tanıdığı dahi yok
Size yardımcı olacağını söyleyen kişilerin gerçekten sizin ile ilgilenip ilgilenmediği birde niteliğiniz önemli.Fazla ön yargılı olmayın derim.Bunu dışarıdan söylemiyorum çalıştığım insanların profiline bakıp söylüyorum.
-
Maaslar cok mu uçuk bu THY'de ? Bu derece neyin torpili ki bu valiler milletvekilleri filan
-
futurist bunu yazdıjoe_black bunu yazdı
bana eğitim fakültesi okutan zihniyetin amınakoyim.
geç değil. dünya kadar adam tanıyorum çalışırken 2. üniversite okuyan.
hacı 3.üniyi okuyorum da ilk okuduğun gibi olmuyo. geçti bizden. şu saatten sonra anca kendimi tatmin etmek hobi amaçlı okurum. daha bi işe yaramaz maalesef :S