THY Ve IGA ?
-
sandman bunu yazdı
İga'yı bilmiyorum ama THY 6 ay önce beni bir pozisyon için aradığında aldığım parayı sordu mevcudu ne eksik ne fazla söyledim.
direk söyledikleri ilk cümle aşağı doğru ne kadar düşebilirsiniz. Hani maaşlarda sektör ortalamasının altı olabilir
Bence seni tanımıyorlar. Sen hak ettiğin parayı aldığın için öyledir. Genelde piyasada hak ettiği tutarı alan çok az kişi var hep hak ettiğinin altında maaş ile başlıyorsun. Zaten hak ettiğini kanıtladığın zaman maaşını yükseltiyorlar kaybetmemek için.
THY ye girmiş olsaydın senin için de bir süre düşük maaş da çalışabileceğini düşünüyorum. Daha sonrasında şuan ki maaşdan daha fazlasını alırdın bence.
Gerçi senin böyle bir yerde çalışmaya ihtiyacın var mı o tartışılır :P
-
By_HC bunu yazdı
İGA'dan uzak dur. Hocam sorması ayıp THY süreci nasıl gelişti ? İlan filan mı vardı ?
Cumhurbaşkanının tanıdığı bile 12 ay'a giriyor THY'ye :)
Hocam ilan vardi :) bir de bir yetkili abimiz referans oldu diyelim :)
-
MhmdAlmz bunu yazdısandman bunu yazdı
İga'yı bilmiyorum ama THY 6 ay önce beni bir pozisyon için aradığında aldığım parayı sordu mevcudu ne eksik ne fazla söyledim.
direk söyledikleri ilk cümle aşağı doğru ne kadar düşebilirsiniz. Hani maaşlarda sektör ortalamasının altı olabilir
Bence seni tanımıyorlar. Sen hak ettiğin parayı aldığın için öyledir. Genelde piyasada hak ettiği tutarı alan çok az kişi var hep hak ettiğinin altında maaş ile başlıyorsun. Zaten hak ettiğini kanıtladığın zaman maaşını yükseltiyorlar kaybetmemek için.
THY ye girmiş olsaydın senin için de bir süre düşük maaş da çalışabileceğini düşünüyorum. Daha sonrasında şuan ki maaşdan daha fazlasını alırdın bence.
Gerçi senin böyle bir yerde çalışmaya ihtiyacın var mı o tartışılır :P
Abi Türkiye'de bir BT mimari müdürü veya kurumsal mimarın maaşı belli öyle çevremdeki benzer pozisyonlardaki adamların maaşlarını da biliyorum.
ölücü olmasınlar, ek olarak çok ekstreme bir şey yoksa aldığınız maaşın altına hatta maaşa bile iş değiştirmemek lazım