Tıbbi Platin Ne Kadar Eder?
-
MaviGozluDev bunu yazdı:
-----------------------------oha hocam :D yılın girişimcisi seçiyorum ben kendi nezdimde sizi :D
-----------------------------modlardan arkadaşa madalya takmalarını öneriyorum
TURBO ZEKA MÜBAREK
-
Sali gunude benim arkadasin platini cikarticaklar bilekten dize kadar var bizde satalim bari :D
-
arkadaşlar dediğim gibi platin değil bacaktan çıkanlar :) titanyum, paslanmaz çelik ya da zirkonyum oluyorlar :) boşuna sökmeyin arkadaşının ayağını
-
CTG bunu yazdı:
-----------------------------arkadaşlar dediğim gibi platin değil bacaktan çıkanlar :) titanyum, paslanmaz çelik ya da zirkonyum oluyorlar :) boşuna sökmeyin arkadaşının ayağını
-----------------------------"boşuna sökmeyin arkadasınızın ayagını" hahahahaha koptum arkadas yaaa :)
-
Bağzı hastaneler geri alıyor takılan hastanede alabilir diye biliyorum :)
-
BaBe bunu yazdı:
-----------------------------vayhayvanvay bunu yazdı:
-----------------------------ahaha yok be hocam ne kaldırması bi arkadaşımda takılı da onu çıakrtıp satmayı düşünüyoruz :D
-----------------------------hahaha arkadaşının haberi varmı ? :D
----------------------------- -
Allah belanı hahahahaa
-
Saf platin altından daha kıtmeylidir, saf platinin hareketlerini buradan takip edebilirsin,
http://www.forexprostr.com/commodities/platinum
ama sizdeki pek işe yaran bir parça değil gibime geliyor,para etmez labaratuarda işlenmiş çünkü,
-
benim bi tanıdıkta da gerçek platin kullanılmış yurt dısında amelyat olduydu beyaz altın fiyatındaymış zaten amelyatı platin yüzünden küçük bi servete mal oldu neyse istanbulda hangi hastahaneye sorsak çıkartırız ama platinleri biz alırız diyolar doktorların yaptıgı resmen pijlik
-
Bizim arkadasta da dizden bilege kadar var.. Baya pahali oldugunu soylemisti.. Oldugumde mezari kaz ayagi al git helal filan muhabbeti bile yapti yani.. Artik ne derece abarttilarsa.. Bende yemisim ama onu anladim..=).. Neyse bosa mezar kazmaktan kurtuldum.. Iyi oldu bu konu..