Tıbbi Satış Mümessilleri Hakkında Bilgi?
-
bnm kuzan çalışıyor. Doktorlarla kanka oluyosun hastalara o ilaçtan yazması için bi masa altı yapmıyosun(berkide yapıyoda olabilirsin) bilmiyorum. Doktoralarla çok içli dışlı olman gerekiyor.klima ise klima ne istiyorlarsa masraftan kaçınmıyorsun. parasını şirket ödüyor. ilaçlarda müthiş kar vardır. mesela imalata 1 tl olan ilaç 12 tl ye vs. satılıyor. Adamlarda kendi ilacının satılması için masraftan kaçınmıyor. Ağzının çok iyi laf yapması lazım
şimdi bazı kişiler dicek para için senin gibiler sağlığımızla oynuyor ama alakası yok mesela aspirinin ayısını yapıp adını değiştirip satıyorlar. doktor eğer o hastayı iyi edeek şey aspirinse, aspirin değilde senin ilacını veriyor.anlayacağın herkez mutlu herkez kazançlı hiçbir yerde hiç bir soru yok. araba vs veriyorlar. araba çalınırsa sorun değil:D(uzun hikaye)
-
Hocam yapabilene kıyak bi iş. Ama zorlukları çok. Öncelikle gaanti bi iş değil, performansın düştü mü şutlanırsın. Bu yüzden hep kovulma korkusu içindedirler. Bazı şirketler araba veriyor, bazıları vermiyor. Çok ağır bi çantayla sürekli otobüslerde dolmuşlarda dolaşıp duruyorsun. En ücra köydeki sağlık ocağı doktorundan tıp fakültesindeki doktorlara kadar gidip ikna etmelisin. Giyim tarzı koyu renk kaliteli takım elbisedir. Başka seçeneğin olduğunu sanmıyorum.
-
keşke doktor olsaydım. :D
-
hayda araç yoksa bende yokum aga :)
neyse bi gidip bakalım ne istiyolarmışi bakarım kalabalıksa geri döner gelirim :D
-
enerjini almayım ama boş iş zaman kaybı olarak gördüğüm meslekler arasında ilk sıralarda geliyor..kafadan sallamıyorum bi yakınım bi mühlet yaptı..kolay gelsin