folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Tıbbi Satış Mümessilleri Hakkında Bilgi?

Tıbbi Satış Mümessilleri Hakkında Bilgi?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aksata
    aksata's avatar
    Erkek

bnm kuzan çalışıyor. Doktorlarla kanka oluyosun hastalara o ilaçtan  yazması için bi masa altı yapmıyosun(berkide yapıyoda olabilirsin) bilmiyorum. Doktoralarla çok içli dışlı olman gerekiyor.klima ise klima ne istiyorlarsa masraftan kaçınmıyorsun. parasını şirket ödüyor. ilaçlarda müthiş kar vardır. mesela imalata 1 tl olan ilaç 12 tl ye vs. satılıyor. Adamlarda  kendi ilacının satılması için masraftan kaçınmıyor. Ağzının çok iyi laf yapması lazım

şimdi bazı kişiler dicek para için senin gibiler sağlığımızla oynuyor   ama alakası yok mesela aspirinin ayısını yapıp adını değiştirip satıyorlar. doktor eğer o hastayı iyi edeek şey aspirinse, aspirin değilde senin ilacını veriyor.anlayacağın herkez mutlu herkez kazançlı hiçbir yerde hiç bir soru yok. araba vs veriyorlar. araba çalınırsa sorun değil:D(uzun hikaye)

Bazıları özgürlüğü sadece kendileri gibi düşünenlere reva görüyor...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aluine
    aluine's avatar
    Erkek

Hocam yapabilene kıyak bi iş. Ama zorlukları çok. Öncelikle gaanti bi iş değil, performansın düştü mü şutlanırsın. Bu yüzden hep kovulma korkusu içindedirler. Bazı şirketler araba veriyor, bazıları vermiyor. Çok ağır bi çantayla sürekli otobüslerde dolmuşlarda dolaşıp duruyorsun. En ücra köydeki sağlık ocağı doktorundan tıp fakültesindeki doktorlara kadar gidip ikna etmelisin. Giyim tarzı koyu renk kaliteli takım elbisedir. Başka seçeneğin olduğunu sanmıyorum.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aksata
    aksata's avatar
    Erkek

keşke doktor olsaydım. :D

Bazıları özgürlüğü sadece kendileri gibi düşünenlere reva görüyor...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

hayda araç yoksa bende yokum aga :)

neyse bi gidip bakalım ne istiyolarmışi bakarım kalabalıksa geri döner gelirim :D

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek

enerjini almayım ama boş iş zaman kaybı olarak gördüğüm meslekler arasında ilk sıralarda geliyor..kafadan sallamıyorum bi yakınım bi mühlet yaptı..kolay gelsin

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
Toplam Hit: 16788 Toplam Mesaj: 26