folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Tikilerle Yaşam Zordur Yazı Dizisi 3 @Lordvader89

Tikilerle Yaşam Zordur Yazı Dizisi 3 @Lordvader89

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lordvader89
    lordvader89's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

bu kez facebook.com'da çıktılar karşıma...gerçi eklemilerdi bende kabul ettim..sonuçta birazda benim hatalarımdan kaynaklanan sinir krizleri sonucunda yazıyorum bu yazıyı...

geçnlerde arkadaş listemden bir kız bana aynen şu msj'ı attı

qüseLLiq'mm Jhoq sebooomqii seniiieee !...
    HepHepHep yanındayummmmm ((=
    MjxX !....

(L).....
    tabiki bu msj'ı neden attı ben ona yorum yaptım'da çokmu şaşırdı bilemem...ama wall'dan hemen kaldırdım :D
    birde resimlerime yapılan yorumlar varki onlar beni öldürüyor ya :D direk siliyorum ama bazılarını yayınlamak için sakladıklarım
    mesela çocukluk resmime yapılan bir yorum;
    coooooq esqi amaaa bncede süper =)))
    (k)

işte budur dediginizi duyar gibiyim...ama birde şu yoruma bakmanızı tavsiye ederim :D

yhaa bu senmsn yevrum sacnı uzatsnaaaaa :) chok gzl druoo sacn olunjaaa x))

ah be ah işte böyle nie böle neyin etkisinde kalmışlar bilmiyorum ama tahmin edebiliyorm...populer kültür ;)

Avrupa yakası bilememne deftri hepsi1 hepsi o hepsi bu böle sik sik dizliler yüzünden arkadaşlarımızın düştügü durmulara gülüyorum geçiyorum...ama sinir krizleri geçirmemek elde degil...

25 aralık olan dogum günümde bi arkadaşım sağolsun msn'de kutladı dogum günümü ama nasıl kutladı hangi dilde kutladı anlmamıstım ve şu dialog geçti armaızda ve sakladıgım logları hiç editlemeden yolluyorum...

O- jnmmm happyy birthdayyyy..seviorzzz seniiii...iiki varsn yhaaaa(A)

B- ya sanırım dogum günümü kutladın teşekkür ederim :Ç

O-nese jnm ilk ktlayn olmk istmstm ama mrller yrnde deil sanrm nese oki??

B- ok :S saol

bazen alamıyourm kendimi küfür ediyorm ama tiki'de olsa insan insandır...

hadi sizlerdende paylaşım bekliyoruz..bu arada bu yazıdan doğacak bütün sorumluluk benimdir hiçbir şekilde alıntı deglidir..

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jannissary
    jannissary's avatar
    Erkek
    lan esat excayla benim yorumlara dokuma onlar gerçekler sakın silme yoksa wall'dan çok pis saldırırız :|

15-17 yaşları arasında ham bünyeli,cahil,karanlık beyinler tarafından yetişmiş geleceğin statükocu elitleriyle bayağı ve gereksiz tartışmalardan sıkıldığımdan dolayı artık siyasi tartışmalarda boy göstermeyeceğim. o konulara yazanlara dışardan bakıp cahilliklerini nasıl kustuklarını son derece iyi görebiliyorum.size kolay gelsin. isteyen herkes üstüne alınabilir. gocunduysanız pm atabilirsiniz.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cyrpt
    cyrpt's avatar
    Erkek
    abi gecen gun burada boyle tıkılrın takıldıgı bır sıteye denk gelmıs bızım murıdlerden bırı bızde kardes sıte ılan ettık hıt arttırmak amacıyla uyelık aldık (baska bır amacımız yoltu ınanmazsın :) ) neden bılmıyorum bız sıteden uyelık aldıktan sonra sonra sıte 3 gun bakıma alındı :) valla bız yapmadık kendı aldı ama neden aldı onu anlayamdık halbukı bız kaynasmak ıstemıstık :) sana gelınce sende bırsey yok sen normalsın tabı bıze gore hadı optum janem byyye
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek

tikilere kıl mı oluyorsunuz?

TikkyHunt Game
    Vurun hepsini...

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    samurai
    samurai's avatar
    Erkek
    "askııııııııııııııııııııııım ojjj geldın feysbukaaa bıtanem"
    facebook da ilk gördügüm mesajlardan biriydi 
    görür görmez hesabımı sileyim edim : ) :P
    ama sonra tikkyhunt geldi aklıma "tikkyhunt"   grubunu kurdum mutluyum mesudum face book da hergün poker oynuyomm..
    konu nie böle dagıldı bilmiorum ama olsun. 

Mart 31 cekiyorsa Tahribat napsin...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArkiYaN
    ArkiYaN's avatar
    Erkek
    geçen msn de uzun süredir duran bir kızın nick dikkatimi çekti.PİKAP okuyorum rahatsız etmeyin yaziyordu.bende dayanamadım bak işte kitap okuyormuşsun ama okuduğun kitaplar bi fayda etmemiş sana dedim.oda bana bunun bi tarz olduğunu ve benim anlayamayacağımı söyledi.kitaba Pikap demek tarzmış.engelleyip sildim ve gençliğin nerelere gittiğini düşündüm

Fak yu!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gastarbeiter
    ExcaliburTBT
    ExcaliburTBT's avatar
    Erkek
    jannissary bunu yazdı:
    -----------------------------
    lan esat excayla benim yorumlara dokuma onlar gerçekler sakın silme yoksa wall'dan çok pis saldırırız :|

harbiden he walldan turattırırız :F söleyeyim
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    retrem
    retrem's avatar
    Erkek
    yolda giden iki tikky hatun un muhabbeti

harfiyen doğrudur kelimelerde hiçbir oynama yoktur :

x - aay ayyy neslihaaan

y - noldu kii?

x - öndeki kızın götü çok büyööüüük

y - hahaha dünya gibieeee

yanlarından geçerken;

me : bizdede büyük şeyler var aslında (arkadaşlarla)

x.y : ciddimisiieeen? gerizakalııı
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZaYGo
    ZaYGo's avatar
    Erkek

Tikyy lerle mücadele'' Yazan ZaYGo :D

Öncelikle her nekadar tikkylerden nefret etsekte onlarla mücadele etmek,onları msnden silip engellemek değildir.:|

İlk olarak yaptıkları her$eye göz yumcaz ve olumlu kar$ılıcaz ve onların ho$larına gidecek yalanlar ve palavralar sallicaz.

Daha sonra bunlarla iyicene kanka olmamız $art, bunun her bi$iyini öğrencez.Tabi bunu daha sonra gerçekte olmayan diğer

$ahıslarlada kar$ıla$tırcaz ve bu tikky en sonunda cep nosunu ele geçircez.

Taktik saldırı 2:

Artık i$ tamamdır.Bu cep numarasını heryerde dağıtın siteler vs..Aklınıza gelebilecek heryer.Trenlere,metrolara,otobüslere yazın.

Artık o tikyy numarasını deği$tirene kadar taciz e uğricak ve numarasını deği$tirse bile yeni numarsını siz veya tanı$tırdığınız diğer ki$iler vasıtasıyla alıcaksınız ve göreve devam.

Saldırının etkileri: 

1.Tikky psikolojik olarak sinirli olucak

2.Sinirli oldugundan ailesiylede kavga edicek.

3.Sürekli arandığı için cep tel $arjı çabuk biticek.

4.Arayıp cevap vermeden kapatan ki$iler farklı olucağınndan,bide onları arıycak köntörü biticek.

5.Olur olmaz yerlerde telefonu çalcak;)

6.En sonunda canından bezcek yeni hat alcak.

Alıntı değildir ben yazdım:D Tikkylere çok sinir olurum. 

Bilgisayar Yazılım & Donanım
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TugrulBaba
    TugrulBaba's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

bismillahirrahmanirrahim

şimdi bu tiki dediğiniz(dediğimiz desem ben bu insancıkların nasıl bir bünye içerisinde tezahür ettiklerini 

bilmediğim için uygun bir sözcük olarak kalmaz orada) 

insancıkların, bir özenti uğruna nasıl gülünç duruma düştüklerini öğreniyoruz bu tip yazılarla. 

Bu insancıkların bu gibi davranış biçimlerinde zerre kabahatleri yoktur. Zira kendilerine öğretilen şey para, zenginlik,

iktidar hırsı, güç gibi kelimelerin esrarıdır. 

Ne alakası var diyen kardeşlerim olacaktır. 

Alakası var efendim. 

Conserve marka ayakkabı, bilmemne marka kot pantolon (kıç görünecek iç çamaşır sergilenecek, sergilenecek ki ismindeki "iç" imgesinin manası

unutulsun "iç" te kalmasının alametinin ortadan kaldırılması elzemdir.) marka, marka, marka, marka...

Uzar gider. Soyut değerlerden uzaklaşma, bir lokma bir hırka öğretisinin geçmişte kaldığı dünyamıza kazık çakma sevdası kararmış kalpleri iyiden iyiye 

zindana çevirir.  

Bir noktada edep ve adab ortadan kalkar. Haya ve alçakgönüllülük ise çoktan kurumuş ağaçlardır gönül dediğimiz o dağda. 

O dağ ki kiminde yemyeşil bir alan kiminde  de sonsuz bir afakı olan çöl gibi.

Sonrası?

Sonrasında edep, adab, haya, tevazu, hoşgörü,  samimiyet gibi derelerin beslediği ovalar çölleşince bu tip insancıklar hayatın amakında zuhur eder.

Yine de bir dere cılızda olsa mecrasında akmaya devam eder. Ki o derenin adı "sevgi" dir. 

Umulur ki  sevgi bu acz içindeki benlik yarışına giren kardeşlere rahmet olur.

Fazla kızmayın. onlara rehber olmak kızmaktan daha iyi bir yoldur kanaatimce. 

tahribat.com/murid/tugrulbaba
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nurk
    nurk's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    TugrulBaba bunu yazdı:

bismillahirrahmanirrahim

şimdi bu tiki dediğiniz(dediğimiz desem ben bu insancıkların nasıl bir bünye içerisinde tezahür ettiklerini 

bilmediğim için uygun bir sözcük olarak kalmaz orada) 

insancıkların, bir özenti uğruna nasıl gülünç duruma düştüklerini öğreniyoruz bu tip yazılarla. 

Bu insancıkların bu gibi davranış biçimlerinde zerre kabahatleri yoktur. Zira kendilerine öğretilen şey para, zenginlik,

iktidar hırsı, güç gibi kelimelerin esrarıdır. 

Ne alakası var diyen kardeşlerim olacaktır. 

Alakası var efendim. 

Conserve marka ayakkabı, bilmemne marka kot pantolon (kıç görünecek iç çamaşır sergilenecek, sergilenecek ki ismindeki "iç" imgesinin manası

unutulsun "iç" te kalmasının alametinin ortadan kaldırılması elzemdir.) marka, marka, marka, marka...

Uzar gider. Soyut değerlerden uzaklaşma, bir lokma bir hırka öğretisinin geçmişte kaldığı dünyamıza kazık çakma sevdası kararmış kalpleri iyiden iyiye 

zindana çevirir.  

Bir noktada edep ve adab ortadan kalkar. Haya ve alçakgönüllülük ise çoktan kurumuş ağaçlardır gönül dediğimiz o dağda. 

O dağ ki kiminde yemyeşil bir alan kiminde  de sonsuz bir afakı olan çöl gibi.

Sonrası?

Sonrasında edep, adab, haya, tevazu, hoşgörü,  samimiyet gibi derelerin beslediği ovalar çölleşince bu tip insancıklar hayatın amakında zuhur eder.

Yine de bir dere cılızda olsa mecrasında akmaya devam eder. Ki o derenin adı "sevgi" dir. 

Umulur ki  sevgi bu acz içindeki benlik yarışına giren kardeşlere rahmet olur.

Fazla kızmayın. onlara rehber olmak kızmaktan daha iyi bir yoldur kanaatimce. 

baba döktürmüşün  yine ...  ellerine sağlık walla... çok güzel bir noktaya parmak bastırmısın...

[22817//kaanabak]
Toplam Hit: 3049 Toplam Mesaj: 24