Tikky Ve Apaçiler
-
CEO bunu yazdı:
-----------------------------
şahsen kendi adıma konuşiyim tiky'lere sempatim wardır fakat apaçilere accayip derecede uyuz olurum. Çünkü tiky ler kendi hallerinde sessiz sakin ortamlarında takılırlar. Apaçiler ise sanki dünyayı bunlar yaratmışcasına yamyam gibi ortalıklarda gezinmektedirler. Biri şu apaçileri durdursun.. :D
-----------------------------hocam bu farkta arkadaşın bahsettiği ekonomik farklılıktan kaynaklanıyor işte. tikiler her istediklerini yapabilecek konumda olduğundan kendi mekanlarında kendi stillerinde yaşıyorlar. apaçiler ise sokakların insanları :)
-
hiç derdiniz yokmuş gibi kendinize yeni dertler edinmeyin.... Akıllı olun önününüzde yediğiniz yemeğe bakın....
-
siradaniz galiba. onlar farkli biz standart.
-
kendi içindeki problemlerle boğuşup kendilerini insanların karşısında kanıtlamaya çalışan tipler...
-
onların herhangı bı düşünce sistemi olsa o kılığa girmezler. ama tabı her ınsandan nokta misali alıncak bi doğru yönde vardır orasıda ayrı bı durum
velhasıl gelelım son noktaya ; onların gözünde bizim nasıl oldugumuzu anlamak ıcın onlar gıbı onlarla olmak gerekebilir (;
-

Bu kızın gözünde neredeyiz cidden merak ettim???
Metal kısımlar hariç tatlıymış lan... -
Evet hocam bu konunu okudum ve tanıdğım bir tikky i yanıma çağırdım ona şunu sordum :
İnsanlara bakıyorsun. Yani Normal olanlara apaçilere imolara değil been mesela bana bakıyosun ve günlük hayatta ne düşünüyosun? yani bu adam böyle şöyle dediğin oluyodur kesin? dedim oda anladım dedi. ve başladı 3 5 satır gevşek gevşek konuşmaya;
(burda r ler yuvarlanır, ğ ler ve son heceler sessizce söylenir ya da yutulur ve uykudan yeni kalkmış travesti bir ses gelir)
"Valla abi ne göreyim işte herkez havasında herkezin keyfi yerinde vr mı sorunu olan? ama ben kız arkadaşımdan ayrıldm sorun değil deim yenisini buldum 1 saat sonra. senin yoktu demi abi kız arkadaşın "
"çnık"
"abi sende manyak mısın be ya bul bi tane götür kafeye konuş sonra eve at...."
"olum vurcam şimdi kafana bi tane. Ben sana ne soruyom sen bana ne diyon Sığır"
"Ya git akşam akşam bela olma ya yine başladın ha ben gidiyorum"
"skt.r git g.tveren g.avat"
İşte bu konuşmadan da anlaşılacağı üzere Sonuç şöyle:
"aslında onlar DÜŞÜNEMEZLER. "
-
DaSpOnGe bunu yazdı:
AsilKan bunu yazdı:
O değil de geçen gün çarşıda yürürken binlerce insanın sıkış tepiş geçtiği yolun ortasında herif açmış müziği saçma sapan hareketler yapıyordu.
Biz mi herifi dışlamışız yoksa herif mi bizi siktiretmiş bilemedim usta.
-----------------------------http://www.youtube.com/watch?v=L_sEX4qCXI8
http://www.youtube.com/watch?v=Wt7X-SUtvEM&feature=related
angara gızılay
-----------------------------Wıyyyyyyyyy :D deli gobele bak nasılda tepineyyo :D
bunlar bizi dışlamış içlemiş hiç umrumda olurmu dayııı :D
benim üzüldüğüm özenti gençlik amk. o tv de bu video da clup disko görüp oraya parası yetmiyince sokakta soytarılık yapıolar.
-
Hasbinallah. Bunlara biri sürekli gazmı veriyo vay çok güzel oldun, off nası şekil be abi falan diye hayret ediyorum. bi açıdanda eskiden kahvelerde takılan uzun saçlı erkeklere küpelilere sataşan, kavgacı gaspçı serseri tayfası şimdi memeucunu gösteren resimler çektiren ibne desen ibnelerin isyan edeceği bişeye burundü. hangisi daha iyiydi acaba
-
yanlız apaçi dedigimiz olay amerikada 90lı yıllarda sokak dansı dedigimiz olayın aynısıdır.
sokak çeteleri gibi dans grupları olur bunlar atışma gibi dans ederler, bu dansın bir kuralı yoktur serbest sitildir istediginiz gibi dans edebilirsiniz tek şart ritme uymaktır.
amerika yapınca sokak dansçıları
türkiyede yapınca apaçi.
asıl yazık olan budur bence. bu insanlara destek verilseydi bu kadar dışlanmasaydı şuanda türkiyede bunun onlarca katı iyi dans edenleri ve daha güzellerini görebilirdik, ancak geri kafalı bir ülkeyiz tabi tek yaptıgımız ulaşamadıgımız şeye bok atmak. bence asıl bize yazık dostum bize yazık...