Tıkla Kazan Siteleri Hakkında...
-
lockerz.com var da zor iş..
lockerzturkiye.com a gir 1 gün takip etsen zaten 10-15 tane adres bulursun bu tarz..
-
hocam öyle diyorsunuz ama bu tıkla kazanların anket türünde olanları var benim tanıdığım bir bayan(amerikalı) ayda bu işten yaklaşık 1000 dolar gibi bir kazandığını söyledi... üstelik ilgili sitelerin linklerini banada yolladı ancak şöyle bir sıkıntı var bu siteler türkiyeye hizmet vermiyormuş o nedenle işe yaramadı ben deneyecektim şansımı...
-
e heralde çalışmaz Türkiyeye herşeyin b*kunu çıkarıyoruz :D
-
www.bux.to geçen gün arkadaş söyledi hiç denemedim güvenilir dedi bi gir bak istersen.
-
manhyak bunu yazdı:
-----------------------------
jayde bunu yazdı:
bu site yeni açıldı.25 ytl birikince parayı veriyoalr hemen.napalyon(süperteklif)den kat kat iyi.ben kefilim ve referans adresimde bu
bundan üye olabilirsiniz:)
http://www.frdmedya.com/?r=jayde
çakala bak
-----------------------------olayda çakallık yok, mühim olan mürid kazansın beyler.
-
Milamber bunu yazdı:
hocam öyle diyorsunuz ama bu tıkla kazanların anket türünde olanları var benim tanıdığım bir bayan(amerikalı) ayda bu işten yaklaşık 1000 dolar gibi bir kazandığını söyledi... üstelik ilgili sitelerin linklerini banada yolladı ancak şöyle bir sıkıntı var bu siteler türkiyeye hizmet vermiyormuş o nedenle işe yaramadı ben deneyecektim şansımı...
-----------------------------ilgili sitelerin linklerini rica edebilir miyim?