folder Tahribat.com Forumları
linefolder Sosyal Ağlar
linefolder Tiktok Canlı Yayın Daki Hediyeleri Yakalamanın Yolu Var Mı ? (Api Vs)

Tiktok Canlı Yayın Daki Hediyeleri Yakalamanın Yolu Var Mı ? (Api Vs)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yolbulucu
    yolbulucu's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo

selam gençler

3.8 milyon dolarlık bir projem için tiktok canlı yayında bana verilen hediyeleri yakalamaya çalışıyorum.

yakalamak dediğim programatik olarak. atıyorum telefonu koyacağım kuşların önüne adam x hediyesi atınca kuşa otomatik fıstık verdiricem. Y hediyesi atarsa kaju vericem vs.

tiktok apisine baktım şurdan öyle bişey göremedim : https://developers.tiktok.com/

ama belki müridlerin bildiği/denk geldiği farkı bir yöntem bişey vardır diye sormak istedim. 

api ile çözemezsem telefonun ekranı hdmi capture cardla pcye verip görüntüden yakalamaya çalışacağım ama bu son tercihim.

29.99cm, titanyum kaplamalı, çift damarlı, su ve yağ soğutmalı.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EnableTurk
    EnableTurk's avatar
    Erkek

Bence yapay zekaya okut hacı. SS al, kuşun renk tonlarından birini tespit edersen makine ileri geri çalışsın. :D

yolun açık ve aydınlık olsun ferdi baba.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yolbulucu
    yolbulucu's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo
    EnableTurk bunu yazdı

Bence yapay zekaya okut hacı. SS al, kuşun renk tonlarından birini tespit edersen makine ileri geri çalışsın. :D

api ile çözemezsem onu yapıcam. sn de 1 ekran görüntüsü alıp vs.

tutar gibi duruyor ya. çok şizo şeyler var canlı yayında güzel para kazanıyolar.

adam var yumurta soyuyo. 5k anlık izleyicisi var.

hintliler var, 3-5 adam ellerinde ağaç dalları "hebele hübele" deli gibi sesler çıkarıp duruyolar. yine 1-2k izlenme

sürekli hediye yağıyo bunlara :D

düşündüğüm düzeni kurabilirsem kuş ördek tavuk allah ne verdiyse doldurup otomatiğe bağlayıp bırakıcam. adam gelsin ördek beslesin tavuk beslesin.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Raskilinskov
    Raskilinskov's avatar
    Erkek

ama arkada MEMET ABİİİİİİİ NAPTIN ABİİİĞİĞİİİHHH diyecek bir eleman şart yada otomatiğie bağlarsın her hediye geldiğine MEHMEEEEEEET diye bağırsın makina

bizim millletimiz adam akılkı tavuk kuş beslemeye atmaz zannetmem bir travma yuartacak şizforenik olay lazım 

bi tane havuz yap atıyorum 1 millyon olunca havuz horozlara vigara veriyorum falan tarzında tutmazsa şerefsizim

ama şizofreni şart yani

bu millete müstehak
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek
    yolbulucu bunu yazdı

selam gençler

3.8 milyon dolarlık bir projem için tiktok canlı yayında bana verilen hediyeleri yakalamaya çalışıyorum.

yakalamak dediğim programatik olarak. atıyorum telefonu koyacağım kuşların önüne adam x hediyesi atınca kuşa otomatik fıstık verdiricem. Y hediyesi atarsa kaju vericem vs.

tiktok apisine baktım şurdan öyle bişey göremedim : https://developers.tiktok.com/

ama belki müridlerin bildiği/denk geldiği farkı bir yöntem bişey vardır diye sormak istedim. 

api ile çözemezsem telefonun ekranı hdmi capture cardla pcye verip görüntüden yakalamaya çalışacağım ama bu son tercihim.

Canlı yayın hediyesi ne abi 

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    camarade
    ontedi
    ontedi's avatar
    Erkek

Bı arkadaş da soruyor canlı yayın hediyesi neymiş diye :)

Matematikçi ve Yazılımcı. http://www.ontedi.com ve http://www.cizgi.site Siteme beklerim herkesi.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yolbulucu
    yolbulucu's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo
    hipokondriyak bunu yazdı
    yolbulucu bunu yazdı

selam gençler

Canlı yayın hediyesi ne abi 

canlı yayın açıyosun sana hediye veriyolar hediyelerden para kazanıyorsun. 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yolbulucu
    yolbulucu's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo
    Raskilinskov bunu yazdı

ama arkada MEMET ABİİİİİİİ NAPTIN ABİİİĞİĞİİİHHH diyecek bir eleman şart yada otomatiğie bağlarsın her hediye geldiğine MEHMEEEEEEET diye bağırsın makina

bizim millletimiz adam akılkı tavuk kuş beslemeye atmaz zannetmem bir travma yuartacak şizforenik olay lazım 

bi tane havuz yap atıyorum 1 millyon olunca havuz horozlara vigara veriyorum falan tarzında tutmazsa şerefsizim

ama şizofreni şart yani

hocam abd/almanya/fransa da deli paralar veriyor tiktok. buralardan kovalamaya çalışacağım. türkiye hiç yok hedefimde doğru düzgün para vermiyor tr de zaten

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek

Twitch te , 10 tl şu ses , 20 tl şu ses , 100 tl şu ses diye seçenek var . 

Senin attığın donate kaç tl ye denk geliyorsa o ses müzik çalıyor. 

Burdan yola çıkarak birşeyler yakalama şansın olabilir. 

Minimalist Değilim, Tembelim ( Artık yazmanın anlamı yok, açık hedef oluyoruz. Konuşarak, yazarak, kumda siyasetçilik oynayarak yapılabilecek şeyler bitti.)
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yolbulucu
    yolbulucu's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo
    samaccc bunu yazdı

Twitch te , 10 tl şu ses , 20 tl şu ses , 100 tl şu ses diye seçenek var . 

Senin attığın donate kaç tl ye denk geliyorsa o ses müzik çalıyor. 

Burdan yola çıkarak birşeyler yakalama şansın olabilir. 

tam olarak bu istediğim ya. bakayım twitch te nası yapmışlar.

bilmeyenler için ss. hediyeler böyle bişey. arkadaki suri öyle sikim sokum bişeyler yazıyo. iphone çekilişi mi yapıyo napıyo anlamadım.

1 coin =0.5tl falan. (8 coin = 5 tl)

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seyhzade
    seyhzade's avatar
    Erkek

Tikfinity var onla yapmıştım ben.  Ben partili yaptım.  Hediye geldikçe puan artıyor en çok puanı olanın müziği çalıyordu parti meselesi.  Ama otomatik sistem yasak.  Seninkine izin verirler. 

.

Daha prosu için socket ten mi ne dinliyorlardı ama emin değilim gerek de yok. Api ile iketişim kuracaksan masaüstü tikfinity kur ordan locale post edebiliyorsun

Önce hayaller ölür sonra insanlar...
Toplam Hit: 2073 Toplam Mesaj: 14
api tiktok