Tiktok Canlı Yayın Daki Hediyeleri Yakalamanın Yolu Var Mı ? (Api Vs)
-
selam gençler
3.8 milyon dolarlık bir projem için tiktok canlı yayında bana verilen hediyeleri yakalamaya çalışıyorum.
yakalamak dediğim programatik olarak. atıyorum telefonu koyacağım kuşların önüne adam x hediyesi atınca kuşa otomatik fıstık verdiricem. Y hediyesi atarsa kaju vericem vs.
tiktok apisine baktım şurdan öyle bişey göremedim : https://developers.tiktok.com/
ama belki müridlerin bildiği/denk geldiği farkı bir yöntem bişey vardır diye sormak istedim.
api ile çözemezsem telefonun ekranı hdmi capture cardla pcye verip görüntüden yakalamaya çalışacağım ama bu son tercihim.
-
Bence yapay zekaya okut hacı. SS al, kuşun renk tonlarından birini tespit edersen makine ileri geri çalışsın. :D
-
EnableTurk bunu yazdı
Bence yapay zekaya okut hacı. SS al, kuşun renk tonlarından birini tespit edersen makine ileri geri çalışsın. :D
api ile çözemezsem onu yapıcam. sn de 1 ekran görüntüsü alıp vs.
tutar gibi duruyor ya. çok şizo şeyler var canlı yayında güzel para kazanıyolar.
adam var yumurta soyuyo. 5k anlık izleyicisi var.
hintliler var, 3-5 adam ellerinde ağaç dalları "hebele hübele" deli gibi sesler çıkarıp duruyolar. yine 1-2k izlenme
sürekli hediye yağıyo bunlara :D
düşündüğüm düzeni kurabilirsem kuş ördek tavuk allah ne verdiyse doldurup otomatiğe bağlayıp bırakıcam. adam gelsin ördek beslesin tavuk beslesin.
-
ama arkada MEMET ABİİİİİİİ NAPTIN ABİİİĞİĞİİİHHH diyecek bir eleman şart yada otomatiğie bağlarsın her hediye geldiğine MEHMEEEEEEET diye bağırsın makina
bizim millletimiz adam akılkı tavuk kuş beslemeye atmaz zannetmem bir travma yuartacak şizforenik olay lazım
bi tane havuz yap atıyorum 1 millyon olunca havuz horozlara vigara veriyorum falan tarzında tutmazsa şerefsizim
ama şizofreni şart yani
-
yolbulucu bunu yazdı
selam gençler
3.8 milyon dolarlık bir projem için tiktok canlı yayında bana verilen hediyeleri yakalamaya çalışıyorum.
yakalamak dediğim programatik olarak. atıyorum telefonu koyacağım kuşların önüne adam x hediyesi atınca kuşa otomatik fıstık verdiricem. Y hediyesi atarsa kaju vericem vs.
tiktok apisine baktım şurdan öyle bişey göremedim : https://developers.tiktok.com/
ama belki müridlerin bildiği/denk geldiği farkı bir yöntem bişey vardır diye sormak istedim.
api ile çözemezsem telefonun ekranı hdmi capture cardla pcye verip görüntüden yakalamaya çalışacağım ama bu son tercihim.
Canlı yayın hediyesi ne abi
-
Bı arkadaş da soruyor canlı yayın hediyesi neymiş diye :)
-
hipokondriyak bunu yazdıyolbulucu bunu yazdı
selam gençler
Canlı yayın hediyesi ne abi
canlı yayın açıyosun sana hediye veriyolar hediyelerden para kazanıyorsun.
-
Raskilinskov bunu yazdı
ama arkada MEMET ABİİİİİİİ NAPTIN ABİİİĞİĞİİİHHH diyecek bir eleman şart yada otomatiğie bağlarsın her hediye geldiğine MEHMEEEEEEET diye bağırsın makina
bizim millletimiz adam akılkı tavuk kuş beslemeye atmaz zannetmem bir travma yuartacak şizforenik olay lazım
bi tane havuz yap atıyorum 1 millyon olunca havuz horozlara vigara veriyorum falan tarzında tutmazsa şerefsizim
ama şizofreni şart yani
hocam abd/almanya/fransa da deli paralar veriyor tiktok. buralardan kovalamaya çalışacağım. türkiye hiç yok hedefimde doğru düzgün para vermiyor tr de zaten
-
Twitch te , 10 tl şu ses , 20 tl şu ses , 100 tl şu ses diye seçenek var .
Senin attığın donate kaç tl ye denk geliyorsa o ses müzik çalıyor.
Burdan yola çıkarak birşeyler yakalama şansın olabilir.
-
samaccc bunu yazdı
Twitch te , 10 tl şu ses , 20 tl şu ses , 100 tl şu ses diye seçenek var .
Senin attığın donate kaç tl ye denk geliyorsa o ses müzik çalıyor.
Burdan yola çıkarak birşeyler yakalama şansın olabilir.
tam olarak bu istediğim ya. bakayım twitch te nası yapmışlar.
bilmeyenler için ss. hediyeler böyle bişey. arkadaki suri öyle sikim sokum bişeyler yazıyo. iphone çekilişi mi yapıyo napıyo anlamadım.
1 coin =0.5tl falan. (8 coin = 5 tl)

-
Tikfinity var onla yapmıştım ben. Ben partili yaptım. Hediye geldikçe puan artıyor en çok puanı olanın müziği çalıyordu parti meselesi. Ama otomatik sistem yasak. Seninkine izin verirler.
.
Daha prosu için socket ten mi ne dinliyorlardı ama emin değilim gerek de yok. Api ile iketişim kuracaksan masaüstü tikfinity kur ordan locale post edebiliyorsun