folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Tımarhane Günlükleri -1 Limon Çiçekleri

Tımarhane Günlükleri -1 Limon Çiçekleri

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ---ALPER---
    ---ALPER---'s avatar
    Erkek

MaviEkran bunu yazdı:
    -----------------------------

Hocam seni anlamayan doktorlar diplomalarından utansın. Harika yazmışsın yine...

mavi ekran sana katılıyorum kardeşim ve ekliyorum

bu elemanı anlamayan doktorun birtarafına monte çekmek lazım o tiplomasını :D 

ellerine sağlık hannibal  

Nerde şekil şukul varsa,hepsi toplanmış...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lepusmorris
    lepusmorris's avatar
    Erkek

hocam seninle bir rakı sofrasında muhabbet edebilme ihtimalimi seviyorum:D

..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

heza bunu yazdı:

HannibALgan hocam ne mutlu sana bea.Açtığın çoğu konuyu takip ediyorum,hepsini olmasada yazdıklarının bir kısmını okuyorum.Bütün bunları görünce gerçekten senin adına seviniyorum şöyle ki hislerin ne olursa olsun kendini ifade edebiliyorsun,hissettiklerini yazıya,sözlere dökerek içindeki zehri bir nebze olsun içinden atıyorsun.Her ne kadar yazdığın şeyler iç açıcı şeyler olmasa da onları yazıya aktararak sözlere dökerek aslında kendine en büyük iyiliği yapıyorsun.Sana bir şey sormak isterim;

Hani kendini ifade edemeyenler var ya,onlar ne olacak?Onlar içlerindeki zehri nasıl akıtacak be hocam?İçlerindeki o zehir ile kadar yaşayabilecekler?

----------------------------

Bende ki yürek nasırı gibi birşey be kardeşim. Ben aldırdıkça daha arsızca ve hayasızca çıkıveriyor. Yırtık dondan çıkar gibi çıkması değil de bilerek kasten ve azmederek nasırıma basılması canımı daha çok yakıyor. İtiraf etmem gerekirse yazdıklarım veya senin tabirinle dışarı tükürdüğüm o içimdeki zehir, anlatamadıklarımın veya tüküremediklerimin yanında devede kulak gibi...

Gelelim kendini ifade edemeyenlere... Bir defa ben normal zeka verilerine sahip, aklî yeterliliği olan sıradan bir vatandaşın kendini ifade edememesi gibi birşeye inanmıyorum. Çünkü herkesin derinliklerinde karanlık yerlerde bir definenin olduğuna inanıyorum. Matematiksel zekası çok ileri olabilir, iyi bir tiyatrocu olabilir, Da Vinci gibi resimler yapabilir, Çehov gibi yazabilir, Aristo gibi düşünebilir, Atatürk gibi yönetebilir bla bla bla....

Bana göre mesele definenin nerede olduğu değil, o gizemli sandıkta hangi mücevherlerin uyuduğu. Onları bulduğunda ve keşfettiğinde ne demek istediğimi anlayacaksın.

Bana gelecek olursak;

Ben o definenin nerede olduğunu buldum, Kültür ve Turizm Bakanlığından arama iznimin çıkmasını bekliyorum.

Saygılarımla

kontrol edebilir olduğum savaş, kontrolüm dışında ki barıştan her zaman daha iyidir...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

lepusmorris bunu yazdı:

hocam seninle bir rakı sofrasında muhabbet edebilme ihtimalimi seviyorum:D

Kadir kardeşimle rakı sofrasında buluşmuş ve biraz yudumlayıp bolca da laflamıştık. Masamızda bizden yaşca büyüklerimiz olduğundan söz pek düşmedi bize ama ettiğimiz iki kelam yetti ''Antep'e yolun tekrar düşerse buyur gel'' demelerine...

Gün olur belki başka bir dost meclisi kurulur. İçi boşalmış ve yan yatmış rakı şişelerine inat dolu dolu cümleler kurar ve hayata karşı dimdik dururuz, kim bilir...

kontrol edebilir olduğum savaş, kontrolüm dışında ki barıştan her zaman daha iyidir...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NovalgiN
    NovalgiN's avatar
    Erkek

Bu iyi bir haber fatihim.

Tanrı her insana neredesin diye sormaz.

Yağmur dindi, yağmura inandık.|www.birboluiki.net
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

NovalgiN bunu yazdı:

Erhanım be sana birşey itiraf edeyim mi?

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HuznunHikayesi
    HuznunHikayesi's avatar
    Erkek

HannibALgan bunu yazdı:

NovalgiN bunu yazdı:

Erhanım be sana birşey itiraf edeyim mi?

et abi .d

172* & 05-18-10 17:3x..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NovalgiN
    NovalgiN's avatar
    Erkek

et (:

Yağmur dindi, yağmura inandık.|www.birboluiki.net
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

NovalgiN bunu yazdı:

et (:

Geçen sene bu zamanlardı galiba, evin odunluğunda temizlik yapıyordum. Bir çuvala doldurulmuş 3 tane defter buldum. Çuval hiç açılmamak üzere kör düğüm edilmişti. Düğümü açıp defterleri kurcalamaya başladığımda unutmaya çalıştığım mazi tokat gibi yüzüme yüzüme vurmaya başladı. Şimdi içine sivri biber ektiğim yarım varilin içine bıraktım o defterleri, akşam kibriti atıp yakacaktım. Öğleden sonra tahribat'a girdim. Bi baktım ki pm gelmiş. Gönderen NovalgiN. ''Bizim sitede yazmak istermisin?'' yazmış. Akşam koca semaver dolusu çayı içip bir yandanda beynimi kemiren sorulara cevap ararken defterler aklıma geldi. Tineri döküp kibriti çaktım, tam bırakacak iken ''Lan bu deli saçması şeyleri başkası okur mu gerçekten?'' dedim kendime ve yakmaktan vazgeçtim....

Eğer bugün bütün bu zırvaları birileri okuyorsa senin sayende Erhanım ;)

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

---ALPER--- bunu yazdı:

MaviEkran bunu yazdı:

Hocam seni anlamayan doktorlar diplomalarından utansın. Harika yazmışsın yine...

mavi ekran sana katılıyorum kardeşim ve ekliyorum

bu elemanı anlamayan doktorun birtarafına monte çekmek lazım o tiplomasını :D 

ellerine sağlık hannibal  

O doktora şu ana kadar okumuş olduğu tüm kitapları kıvırarak dildo niyetine kullanmasını tavsiye ediyorum. Hatta bu isimle facebookta grup kursam 1.000.000 kişi bulabilirim :D

Toplam Hit: 4221 Toplam Mesaj: 23