Timde Çalışan Var Mı?
-
ottomanmurat bunu yazdıHoLYSeRo bunu yazdı
şimdi benım hat avea turkcelden dönme gıttım sordum turkcel dedıkı turkcele gecıcen snra ustune aldıkdan snra bır yılda kalcan daha var mı böyle bır zorunluluk yoksa beni turkcele enayılıgıme devam etmemeı ıstıyorlar.
Hayır kardeşim ben 3 hattim var biri babamın uzerineydi digeri arkadaşın hatlari uzerime aldım 2-3 hafta sonra taşıdım taşımak için üzerime aldım 3 ay içinde operator taşırsan kampanyalardan faydalanamazsın o kadar
şımdı benım bır yıldan fazladır yararlandıgım kampanya avea gecış kampanyam bu kampanyaya geri dönme şansı var mı hocam
-
kampanaya donüs yapabilirmisin sorsan daha saglıklı bilgi alırsın ben bugun türkcelle gittim sımkartim kırıldıgı için 16 tl vermek istemiyorum birde türkcellden memun degilim taşımak istiyordum avea ya taşımak istedim arkadaş taşidi kabul olmadı 8 gün oldu vodafoa gittim onlarda 1 yil olmadan taşınmaz dediler türkcell bana 10/2014 de kadar taşıyamazsın dedi ben hattimi 01/2013 de devraldım yani 22 ay böyle şacmalık olur mu tum operatorlerde taşıyamamızın sebebi devir alırken ücret vermeyişimizmiş oysa ben avea hatti arkadaştan devraldım 1 ay sonra vodafone taşıdım yani türkcell serefsizi vermiyor yada zorluk cıkarıyor btk ya yazdim baklım sonuç ne olcak