Tinerden Kafam Tuttu
-
Aynen kafanı yaşa hatta biraz daha tinere asıl zom olana kadar sonra hiç birşey hissetmezsin.
-
iki tane exra çak üstüne.
-
ayran iç eger geçmediyse parmagını genzine sok istifar etmeyi dene..ama olmadı 112 acil servisi ara hemen
-
Ooo kafalar güzell..
-
ayran yoğur zehirlenmede bi işe yaramıyor diyorlardı. tiner konusunda işe yarayıp yaramadığını bilmiyorum.
sen bi elini yüzünü soğuk suyla yıka. mümkünse kapa dükkanını çık bi temiz hava al. bide kolonya sür ensene filan. iyi gelir.
-
bi gün gecesiyle birlikte baş ağrısı ve bulantı dışında problem yaşamazsın, sıvı tüket
-
FOXXLY bunu yazdı:
-----------------------------ayran yoğur zehirlenmede bi işe yaramıyor diyorlardı. tiner konusunda işe yarayıp yaramadığını bilmiyorum.
sen bi elini yüzünü soğuk suyla yıka. mümkünse kapa dükkanını çık bi temiz hava al. bide kolonya sür ensene filan. iyi gelir.
-----------------------------nasıl yaramıyormuş ben bir ara gıda zehirlenmesi gibi birşey oldu bende gittim çakdım sarımsaklı yogurtdu ertesi gün çakı gibiydim :D alternatif tıb yok edilemez :D
-
Aksam tvde tinerci vahseti baslikli haber gormeyelim. :F
-
yoğurt ayran iyi gelir. bi de bol bol şu iç hacı. çok kafa yaptıysa hastaneye git. serum falan takarlar kafan jilet gibi açılır.
not:bu arada nasıl tavsiye eder misin iyi yapıyo mu.
-
Tavsiyeleriniz için teşekkürler arkadaşlar ama hiç birini yapmadım :) madde bağımlısı olurum lan size uysam, bi kutu süt içtim yarım saat kadar doşatım geldim iyiyim şimdi çok şükür,